Přihlásit se | Registrovat

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Žádost o přijetí
PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2013 19:57:59 
Newbie
Newbie
Ahoj, jmenuju se Honza a je mi 22 let jsem z Prahy, momentálně pořád studuju (peru se na vysoké škole prvním rokem). Začnu s tím co mám rád, především hudbu Hard Rock a Heavy Metal, také čtu fantasy knížky, v neposlední řadě nezanedbávám ani přátele :) . Naopak nemám rád arogantní lidi spolu se stresem. Co se týká mé herní historie, hrál jsem, WOW (rekreačně na free serveru pár dní), AION ( jak hra vyšla tak 3 měsíce placený server, pak přechod na free kde jsem byl leader guildy následně GM), 4story (nevím proč, ale ta hra mě bavila do té doby než jsem do ní začal dávat velké peníze), nyní hraju jen GW 2 ( 10 dní mám 65lvl warriora nick Johnny From Prague) + nějaké ty hry na Steamu (nick †«JohnNY»†-(Cz)|>-|). Důvod proč dávám přihlášku k Vám je, že máte název co mě hned rozesmál (v tom dobrém mám totiž alergii na názvy jako andělé, temní, legendy bohové atd), hru nevyhrocujete, a už od pročítání těchto stránek jste dobrý kolektiv což je ta nejdůležitější věc jak v realným životě, tak i ve hře pro více hráčů ;). Závěrem se omlouvám za možné (velmi pravděpodobné) chyby v textu ( moje Dizlexije, Dizgrafie to neomlouvají snažím se na tom pracovat někdy je to fakt hrůza :( ¨). Pokud mě přijmete budu moc rád, a budu hájit čest pytlíku jak jen to bude možné ! ;)
S pozdravem Mrhonzaa.3940

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí
PříspěvekNapsal: sob 22. čer 2013 9:59:28 
Nyny
Nyny
Zdravicko a vitej, invite poslu hned jak se dostanu do hry, jen bych rad upozornil, ze je nas poskrovnu, tam kde jine guildy pocitaji stovky, my pocitame jednotky. Cili jen abys vedel, do ceho jdes ! :)

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí
PříspěvekNapsal: sob 22. čer 2013 12:12:43 
Newbie
Newbie
Vím do čeho jdu a jsem za to vděčnej :)

Profil  Offline