Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: prijeti do guildy
PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 21:51:17 
Newbie
Newbie
Zdravim vsechny Pytliky...

jsem 28 lety Kamenik ze Zlina.. jmenem Frantisek...prijmeni doufam neni nutne...

jelikoz jsem uplne cerstvy ultimak ...je nutno dodat ze mi chvily bude trvat se s tim ovladanim sžít:)(synchronizovat) ..... rad se necemu smysluplnemu naucim... mam dve postavy rangera Don sinor formul ...lvl 15 taming teprve 55..archery 63 veterinary 55 atd podobne...priesta 11 lvl Don Escobar healing 50 magery 50 to vse sem expil cca 3 mesice .....( prista expim teprve tyden a musim dodat ze me to za nej bavi..) to je doba po kterou tuhle hru hraju ... byl bych rad skusenosti prijdou s lvl ... slysel jsem o vas ze jste samy stari dacani :) v dobrem...tak bych se kvam rad pridal ...doufam ze jsem na nic nezapomel a tesim se na spulapraci ... na pripadne dotazy.... icq 449368554

s pozdravem Franc

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: prijeti do guildy
PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 22:13:16 
Pytel
Pytel
Prosil bych všechny postavy, na které jsi měl přístup v minulosti i současnosti a také konexe či vztahy s jinými lidmi z Endoru. Než začnu pokládat dotazy, chci ti dát prostor pro případ, že bys měl na srdci něco, o čem si myslíš, že bychom chtěli vědět ;-)

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 22:32:39 
Newbie
Newbie
no mam jen pristup na crafta sillardy ale neni muj jen s nim kopu rudu ... a mam par znamych co to hrajou roky a co me naucily nejake zaklady neznam ale ani jejich jmena postav ...jen v realu ,,,,chci proste najit partu s kterou obcas neco vykutime dungy atd nechci delat nejake lamarny jako krast nekomu neco ....

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 23:14:01 
Pytel
Pytel
Tak když to nedoplníš ty, doplním to já.

amaguk píše:
Ok, mám přístup ještě ke craftovi Sillardy lvl 11,trenujem ho s brachou napul. Konexe mam celkem dobre, nejspíš budete žádat i o jejich jmenování, to Vám bohužel říct nemohu a nechci,naznačím aspoň v které jsou guildě- 17, Ravage. Sou to kámoši s kterýma chodíme na pivko, fotbal, výpuk....

Takže tvým bratrem je amaguk a máš reálné známé v guildách 17 a Ravage. Pytlíci dlouhodobě v přihláškách požadují kompletní informace, není to žádné tajemství a tvůj bratr to moc dobře ví. Určitě sys nemyslel, že se spokojíme s přístupem "nó mám na Endoru reálné kámoše, ale vlastně s nima nemám nic společného a proto nechci, abyste věděli, kdo to je", který budí spíš úsměv :-)

Pro případ, že jsi opomenul zmínit amaguka, protože s ním taky vlastně nemáš nic společného a tomu craftovi kopeš rudu omylem, dovol, abych tu odkázal na data založení vašich účtů, která jsou od sebe 22 minut:
http://forum.endor.cz/member/formul/
http://forum.endor.cz/member/amaguk/
Na toto fórum jste se registrovali pod společnou IP adresou a tvá nenápadná poznámka, že nechceš dělat lamárny jako někomu něco krást, působí dosti výmluvně.

Takže moje otázka je zcela prostá: proč bychom ti měli věřit cokoliv, co sem napíšeš, když před námi zatajuješ důležité informace?

Nevěděl jsem, že endorská komunita má Pytlíky za blbečky.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 23:50:26 
Newbie
Newbie
hej tak na toho crafta maji pristup tri lidi amaguk jeho bracha a ja ...aby bylo jasno..a to ze znam par lidi z nejakych jinych guild ..no a co jako ? to znamena co ?vite co s takovym pristupem to nema cenu ani resit jsem uz stary na to abych delal nejake voloviny typu aninevim ceho....jen zhanim partu na expeni a dlouhodobou spolupraci ....bo fakt nemam rad reseni nejakych sracek ..skuste a uvite bo me poslete doprdele rovnou a bez kecu... Franc

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 19. dub 2012 23:56:30 
Newbie
Newbie
vite co lituju ze jsem sem psal zadost asi nemam sanci vubec s nikym jit expit jako guildou jen diky tomu ze znam par ozralu z hospody a nahodou tu hraji taky ...to uz fakt prastava byt sranda....

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 0:06:23 
Pytel
Pytel
To, že znáš lidi z jiných guild, neznamená vůbec nic. To, že to z tebe musíme tahat podobným způsobem jako z amaguka, znamená mnoho. A ty sračky, na které se tě ptáme, budou chtít vědět i jiné guildy, protože svět je ošklivé místo plné zlých lidí, kteří lžou a podvádí, ale to díky svému věku jistě víš :-) A my takové lidi s výjimkou Tema v guildě nemáme a díky řešení sraček ani mít nebudem.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 0:09:18 
Newbie
Newbie
no nic se nedeje svet se nezbori ..aspon to je hned jasne ....sorac za straceny cas ....a priste skus cist i mezi radky...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 0:21:04 
Pytel
Pytel
Já nikdy nečtu mezi řádky, stačí to, co je napsáno přímo na nich. Zvaž, jestli bys spíš věřil člověku, který ti řekně i nepříjemné věci na rovinu a sám, nebo člověku, který ti je zatají. Snad si rozumíme.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 0:23:36 
Newbie
Newbie
jo a k tomu ip atd bodobnych sracek teda pro me sice ti do toho nic neni ale jsem amagukuv spolubydlici a jeste bratra a toho crafta mame tri na treneni takze ze jsi gm a hned si myslis ze na tebe nekdo neco kuje ..to je pro odbornika ...nic ve zlem ....to ze mi tady potsrkujes to co psal nekdo jiny a to bez prdele...to taky mluvi za vse ...no nic tak to skusim hold sam at se na me muze porad farmit bajaja a jini PK a vite co asi to smazu bo jestli je pristup do guildy tak prisny ...jako ja budu chtit jit expit do dungu atd a budu na vas volat nejake kamose ? to snad ani mozzne neni...tolik guild na endoru zase neni...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 1:38:15 
Newbie
Newbie
tohle byl muj jediny pokus o prijeti do guildy prvni a posledni ...vy jako guilda se mi zamlouvate jinam to ani skouset nebudu ted jsem pochopil ze to nema cenu dal hrat ...... ted kdyz jsi to tak ctu ,,ano mel jsi pravdu me vyjadrovani je na facana...maj sa

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 20. dub 2012 9:01:20 
Nyny
Nyny
Obrázek

Nestačím zírat, nepřijat

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]