Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška
PříspěvekNapsal: pát 23. bře 2012 19:50:10 
Newbie
Newbie
Zdravím a pozdravuji,

1. jmenuji se Zdeněk Velcer. je mi 29 let a bydlím ve Zlíně.

2. mám zatím jednu postavu rogue 15lvl-amaguk, časem bych chtěl určitě zkusit třeba druida.

3. důvod je jednoduchý, potřeboval bych občas poradit nějakou kulišárnu či vychytávku :) . Hraju ultimu poprvé a celkem mě chytla (15lvl sem vyexpil za mín než měsíc). Určitě by se mi líbilo mít zázemí v dobrých craftech...

4. na jiných shardech sem nikdy nehrál a zkušenosti s pvp a pvm nemám žádné.

5. (nechávám prázdné :)

6. fotbal, šachy, pes...kdo mě trochu poznal o mě říká že toho moc toho nenakecám, tož tak...

7. 640031194, TeamSpeak nemám, UOAM ano. Fotku zašlu mailem.

S přáním pěkného dne

Zdeněk Velcer

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: sob 24. bře 2012 12:26:20 
Pytel
Pytel
Upozorňuju, že je třeba uvést všechny postavy, na které máš přístup, a také konexe na lidi hrající na Endoru.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 24. bře 2012 14:54:13 
Vedoucí morálky
Vedoucí morálky
1)Bod 5 (byvale guildy, historie na endoru) bych prosil doplnit. Vim, ze prazdne to nebude - tohle je tvoje sance nam podat vlastni verzi.
2)Teamspeak nemas - bude? Je to pro tuhle hru dost zasadni vec...
3)Libilo by se ti zazemi craftu - co jsi ochoten jim za to nabidnout na oplatku?

Zag, priest 27

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 16:36:32 
Newbie
Newbie
Ok, mám přístup ještě ke craftovi Sillardy lvl 11,trenujem ho s brachou napul. Konexe mam celkem dobre, nejspíš budete žádat i o jejich jmenování, to Vám bohužel říct nemohu a nechci,naznačím aspoň v které jsou guildě- 17, Ravage. Sou to kámoši s kterýma chodíme na pivko, fotbal, výpuk....

V žádné guildě sem nebyl, hrál sem Uo kdysi dávno ale jenom chvilku a nevylezl sem snad ani ze stok dál. Už si bohužel nepamatuju ani jméno postavy ani povolání.

TS si mohu nainstalovat kdykoliv, zatím nenám důvod ho instalovat.

Na oplátku nabídnu logy z čeho by vyráběl ty věci, nebo gp nebo služby- removetrap, lockpicking.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 17:10:08 
Pytel
Pytel
Jestliže máš kamarády v guildách jako 17 a Ravage, pak by mě skutečně zajímalo, proč zrovna Pytlíci, když jsi jako důvod uvedl, že potřebuješ hlavně rady ve hře. Jistě víš, že v tomto směru ti tyto guildy poskytnou mnohem lepší a aktivnější zázemí než Pytlíci, obzvlášť, pokud se s těmi lidmi přátelíš.

To, že nám nechceš jmenovat ty konkrétní osoby, je samozřejmě v pořádku, ale musí ti být jasné, že se nám tolik neznámých líbit nebude. Ještě by mě zajímalo, co máš společného s Nornym a jeho okolím.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 17:21:39 
Pytel
Pytel
Zdravim
Vhledem k tomu ze uz jsem mel tu cest se setkat s tebou, nebo mozna tvym brachou (s craftem Sillardy). Tak ti mohu rict uz ted ze mou podporu mit nebudes.

Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 18:14:50 
Newbie
Newbie
Ach ano, i přesto že mám známé v takových guildach sem si podal přihlášku k broukum. Jeden příklad za všechny: psal sem těm třem kamarádům ať mi seženou sangvin stilleto, co myslíte mám ho? nebo snad dokonce, měl sem ho někdy?
To že je znám mi dalo malou výhodu do začátku a pár chloritového brnění, které sem už stihl zrakvit.

Jo to je dost možné že sme se potkali , a přiznám se narovinu že sem okradl afk minera o pár stříbra a ještě čehosi. A ruku na srdce kdo ještě neokradl afk hráče? A vlastně když sem se přiznal není to polechčující okolnost?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 18:20:22 
Newbie
Newbie
PS: Nornyho neznám.
17 nenabírají a k Ravage bych možná mohl, ale myslím si že je lepší se postavit na vlastní nohy a né být závislý na tom že někde mám známé.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 18:23:27 
Nyny
Nyny
amaguk píše:
. A ruku na srdce kdo ještě neokradl afk hráče?

Ani jeden z Pytlíků ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 18:28:44 
Newbie
Newbie
počkat počkat, když hraju za čórku která má skill snooping (okrádání myslím) tak ani jeden z pytlíku tento skill nepoužívá.už teď je mi jasné kam směřuje moje přihláška. Těšilo mě pánové. A snad se někdy v dobrém potkáme na Uo.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 19:28:35 
Pytel
Pytel
amaguk píše:
... a přiznám se narovinu že sem okradl afk minera o pár stříbra a ještě čehosi. A ruku na srdce kdo ještě neokradl afk hráče?...

Par stribra a jeste cehosi ... jiste :) Ono nejde ani tak jako o ten material (a ze ho bylo po nekolika navsevach u meho crafta ze?) jako spis o princip. Okradat crafty v GZ dole protoze nemaji zadnou moznost se branit je pro me cunarna.

Taktez me tesilo

Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2012 19:29:26 
Pytel
Pytel
Já osobně vidím rozdíl mezi vysáváním rudy craftovi a používáním skillů snooping+stealing (navíc ruda stealingem krást ani nejde). Pokud máš pocit, že se tu bavíme ve zlém, je to tvůj názor a tvoje volba :-) A ruku na srdce, kdo ještě neokradl uchazače o členství? :-P

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2012 9:17:06 
Newbie
Newbie
V podmínkách o přijetí není ani zmíňka o konexích.A když sem je neřekl mám mínus.Berte moji přihlášku jako omyl.

PS: nejsu si jistý ale v pravidlech není nic o tom že afk miner može kopat jak o dušu.Neboj návštěva o de mě byla jedna o zbytek se postaral kámoš.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2012 10:01:22 
Nyny
Nyny
Jestliže si potřebuješ ospravedlnit své činy větami typu " Co není zakázano, je povoleno ", pak bylo podání této příhlášky skutečně jen omylem...

Nepřijat, locked

edit.: To, žes neuvedl své kontakty nikomu nevadilo. Hraje tu 50 lidí, je tedy logické, že se holt někteří znát budou. Takže co že nám to vadilo? 1.) Neodpověděl jsi na zagovu otázku a víme, že odpověd by si to zasloužilo poměrně obsáhlou a 2.) Na drzo nám okrádáš krafty a ještě bys chtěl jejich služby. Tohle jsou ty opravdové důvody, nechť je to poučení pro další případné zájemce...

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]