Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Finezt
PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 1:21:54 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Ano, ano .. už zase. Trošičku, spíš docela hodně mi tenhle okamžik připadá, jako by se podobal chvilce, která se tu stala před dvěma rokama. V té době jsem se sem hlásil jako 15ti letý puberťák, který se honil za expama a majetkem, jenže když už zjistil, že to všechno má a neznamená to nic, tak nemůžu udělat nic jiného, než se nad tím pousmát nebo zamračit :oops:.

Jak už sem napsal v titulku nahoře, je to zhruba 735dní, co jsem se hlásil do nové gildy se svou low čorkou a zkušenostmi ze všech zákoutí Endoru. viewtopic.php?f=11&t=29

Teď už je tohle všechno stará ohraná pohádka, kterou bych Vám ale i tak docela rád celou napsal znova.

Než začnu psát v bodech, ještě bych docela rád pozdravil i přesto, že sem o pozdravu nic takového v článku ''Vzorová přihláška'' nenašel. Už zase rejpu, to sem sesmolil teprve pár vět, ale nešlo by s tím Bejfe, nebo kdo to tu má pod palcem, něco udělat?

Tímto Vás tedy, nekteré po dvou letech některé nikdy a některé po icq každý týden či den, všechny zdravím.

A teď už se vrhnu na to, proč tu teda vůbec jsem.

1) Jmenuji se David Slavík, je mi 17let ( no, ještě pořád nesplňuji Podmínky pro přijetí, ale vyšlo to jednou, doufám že to nebude vadit ani teď ) a bydlím v Uničově, což je nějaký ten kilometřík od Olomouce. Narodil jsem se ve Šternberku, což je taky nějaký kilometr od Olomouce.

2) V tuhle chvíli vlastním celou škálu charů, ani nevím, kolik jich vůbec mám a které chary mám dvakrát, nebo dokonce i tříkrát. Každopádně se je pokusím vypsat úplně všechny, i ty, kteří za to nestojí. A pokud můžu, docela rád bych do toho zapojil i gildy v kterých jsem byl a jaké chary jsem v té gilde expil. Začnu tedy mou nejstarší dosud žijící postavou, je to postava, která poslední dva roky byla logována hlavně na TW, celkově PvP, byl to priest, který měl na velkých TW městech lagy a na malých nedokázal uléčit ani sebe, natož partu lidí. Elfský priest, který 18let nosil jméno Heart of Daemon. Poněkud nevysvětleným důvodem se u mě stavilo GM, jehož jméno sem si nikdy nepamatoval a nechal mě přejmenovat. Ale já byl v tu chvíli naprosto mimo, natož vymýšlet nové jméno, tak sem dostal jméno Nardir Eluvius. Tahle postava je stará asi 3 roky. Založil jsem ho s real kamarádem, Albertem, který zakládal paladina. Dále se trmácel cestou s Ivan boys, na 26té úrovni byl propušťen a zapadl mezi lidi s tagem CoM, kde dodělal 30 a nohy z hrbitova ho zavedli do Fénixu. Ve Fénixu strávil pár hezkých týdnů. Nemohu říct, že by to nebyla parta slušných lidí, ale jsem už takový, jak už jsem psal nahoře, byl jsem člověk, co se honil za majetkem a naprosto ignoroval super lidi co byli kolem něj. Takže jsem se pohádal s pár členy kvůli Cube kostce a odešel jsem. Byl jsem přijat sem, ale už ne za priesta, ale za zloděje ?elfské? rasy ( dyť já ani nevím co ten můj rogue má za rasu ) a hrál tu asi dva týdny zloděje. Jelikož jsem byl vždycky na priesty a druidy, tak sem si založil druida, jediný char, který byl mnou založen v téhle gildě a taky můj jediný char, který to dotáhl na 40tku. Osud? Možná. V téhle gildě s lidma jako je Bejf, Pelor, Stella, Ketja, Sarah, Ous, Smisek a další, jsem tohohle druida člověčí rasy vytáhl na 22level. Býval jsem docela konfliktní člověk a hodně věcí mě tehdá štvalo a to nejen v realu, nepadl jsem si do oka s Aphexem. Byly to denodenní hádky o ničem, které rozpoutali válku, která se nedala zastavit. Skončilo to tím, že sem byl vyhozen za to, že sem nenosil guild tag a tvořil konflikty. Tak jsem tedy docela nerad, možná jsem i vypustil nějaké bláboly z klávesnice, odešel. Dodělal jsem na solo 24level, jelikož byly itemy a nedělalo mi problém no-lifeřit u icu s icebearem ( byla to fakt nuda - nedoporučuji ). Četl jsem inzerát na vývěsce, že gilda Růže shání priesty a wary. To mě celkem lákalo, protože sem měl priesta i wara a docela mě zajímalo, jak to s harvením kůží a peří doopravdy chodí! :D. Hned prvních 5minut po přijetí do gildy, rozhovoru se Šmidlou a lognutí mapy a vnt jsem dostal svých prvních 500 kůží za trest. Začínal sem celkem rychle, no ne? V té gildě jsem udělal druidovi 2 levely a byl vyhozen za to, že sem pravdivě Šmidlovi vysvětlil, že ta jeho diktatura prostě dál nejde. Poté začala éra, kterou vedl zase Ivan s pár lidmi, jako je Arci atp. Byl to Cult, u kterého jsem otevřel bránu. Byl jsem přijat, aktivně hrál druida a bavil se u hry se zhulenýma lidma, ještě že nehulili úplně všichni, to bysme asi v dungách daleko nedošli. Udělal jsem 38level druidovi, 36level priestovi, prošel nějaký ten cube a jeden Temple of Destiny ( http://screens.endor.cz/detail.php?id=2358 ). Nakonec jsem odešel kvůli, jak to jen říct, ani ne sobectví, spíše bojování mezi gildami na Endoru. Jednoduše řečeno, šlo o další Cube prsteny, o které se v té době prali my a Cube. Pár lživých informací od nejmenovaných lidí způsobilo to, že 5 prstenů dostali lidi, kteří byli do gildy přijati buď před týdnem, nebo nebyli jediný cube dung. V té době mi to docela vadilo, protože sem cube neměl ani na pvp postavě, na priestovi. Pár hádek a leavnul jsem. Byl jsem asi 2 týdny afkující člověk, když mi najednou napsal Kyuzo s Cardou, že už na 17 taky kašlou a chtěli založit gildu, založili jsme si Pyjama boys. Gilda měla alianci s Fénixem, SL a Weird. Já si založil svého druhého priesta, Dea Securitas elfské rasy, udělal 20lvl a to byl konec. Neaktivita, zbytečný hádky, protože si Weird dělal blbosti, tak sem to nepřekousl a leavnul. Zhruba před rokem v listopadě jsem zamířil zase zpět do CoMu, kde právě byla aliance s Cube. PvP i PvM aktivní aliance, hráli se TW - občas se vyhrálo, občas prohrálo, občas sme failnuli a nakonec se tomu zasmáli, občas měli štěstí a tw jsme vyhráli i v početní nevýhodě atp. Dungy jsme chodili v podstatě stejný, točili jsme 3 dungy, což byla Pevnost, která se chodila obden na mirákuly, castle2 na expíky a skaven na odreagování. Po měsíci to začala být nuda, to mi věřte ;). Jenže Cube nakonec zrušil alianci, nám nezbývalo nic jiného, než si najít gildu, protože nás bylo celkově asi 6. Podle mě jsme zkoušeli i Vás, nakonec to klaplo u Růže. Hráli jsme spolu asi 5 měsíců, pár zbytečných rakví, pár pvp failů, ale to do hry patří. Nakonec jsem od března do konce května byl neaktivní hráč, který klikal Twinstar ( a stále kliká ), prodal jsem mnoho itemů Vám protože jsem potřeboval gépáky na nákup hvězdiček na twinu, za které se pak legálně dali nakoupit hračemi již naexpené postavy. Jenže, teďkom v úterý se CoM rozhodl ukončit alianci s Růží a složit novou s 17tkami. 17tka mě nemá ráda, protože jsem ji, asi ne moc potěšil, když jsem leavnul, Prostě řekli, že mě na mapě a ts nechtěj a mě nezbylo nic jinýho, než leavnout, protože CoM o alianci s 17 hodně stál ( prostě jsem ustoupil ).
Až když jsem to napsal, připadá mi to spíš jako můj UO životopis, ale mazat to nebudu, třeba si to někdo přečte a třeba ho bude zajímat něco víc.
Takže teď zjednodušeně. Vyjma jednoho charu, což je berserk 25level, kterého právě expím, není můj. Je Cardy, což je kámoš kterého jsem potkal na UO ale zjistil že bydlí pár kilák odemně a chodí do stejné školy, který mi ho dal abych si s ním dělal co chci. Expím ho, protože mám wary docela rád, ikdyž miluju druidy.
Elisia, 40level, druid human, PK
Nardir Eluvius, 38level, elf priest, Master
Wretch, 25level, elf rogue, Master
Kairai Burbulas, 20level, human paladin
Tzenif, 20level, drow necromancer
Dea Securitas, 20level, elf priest
Retaech, 16level, human mercek
Tavarille, 16level, elf heretic
Nalfienus, 14level, elf ranger
Issabel, 12level, drow mage
Swizz, 12level, orc berserk
Zelena Kvasnica, 12level, elf druid - Ano, Kvasničky byla sranda Cube+Com aliance
Finezt, 10level, drow druid
Black Hysteria, 17level, human craft - 96fish, 85mining, 80lumberjack, 60alchem, 60eng, 45tail, 75itemid

3) Asi to bude znít divně, ale docela rád bych se k Vám vrátil. Byla jste gilda, kde byla sranda na vnt, celkově mě bavili i low dungy, kde se chodilo za chary, který tam patřili ( naše 10ti členná parta v damnedu1 a následoval posměch Pelora a Bejfa, když jsme se Smíškem měli hlavu v GHčku pod stolem? To se nedá zapomenout ). Zkrátka pro mě ste nebyla jen guilda. Rád bych se ucházel o místo mezi Vámi. Už mi ani nejde o dungy, nejde mi prostě o celkové PvM, dokonce ani PvP, prostě jen požaduji mapu s lidma s kterýma sem začal hrát tak, jak mě to vždycky bavilo. Prostě to nebylo jen ''logni priesta a poď nám odbandit low dung'', jak to bylo např. u Růže, kde mě ani ten priest a dung nebavil. Nevím, co k tomu ještě napsat, snad jen že takhle nikdy jsem se do žádné gildy, v které jsem už byl, vrátit nechtěl tak jako k Vám.

4) Zkušeností je hodně, asi hodně věcí ještě nevím, ale něco už přece jen vím a umím. Nevím, co tady odemně přesně chcete vědět, z charů co sem už naexpil to prostě září samo.
-> pusobil jsem na midkemii, kde jsem hned druhej den dostal jail za to, že sem ve hře napsal slovo ability. no, sbírál jsem 150 hlav, žádná sranda. Byl jsem tam asi 3 týdny.
-> dále jsem zkoušel morii, tu ale tak 2 týdny, zádné známé postavy, jen běhaní po světě a zjištění, že na endor nic nemá.
-> kelevar, na kterém sem byl měsíc, než mi vypršela doba na to, dostat se do světa. Takže jsem vlastně ani nikdy neprošel gatu z tutorialu do světa kelevaru = nuda

5) Zkušenosti na utlimě překračují asi 7let. Začínal jsem když mi bylo 9let, takže zhruba 3/4 roku po založení Endoru řekl bych. PvP i PvM zkušenosti jsou samozřejmě s obojím, někde v článku jsem psal, že nedokážu za priesta ubandit ani sebe, tak to snad dokážu, nějaké pvp bych i zmohl. Svého pk druida jsem zavrhl už když mi zrušili stafku v demorphu, takže pvp prostě už neběhám ani za pk.
v PvM znám samozřejmě veškeré dungy na endoru, v dungu jsem hrál všechny chary, takže za ty léta i dost věcí vím.
V gildách jsem byl, když vemu ty, který za to stáli.
Free - Ivanovci, bylo nás tam zhruba 6 ( Ivan, Lubinator, Misel, Albert, Dušan a já - snad jen tohle ) - gilda se rozpadla a založil se Storm, kde už jsem nebyl vítán.
CoM - neaktivita, skládal jsem si dungy z icq ale to sem trpěl asi 3 měsíce
Fénix - ani nevím proč sem odešel, vím že toho dodnes lituji :oops:
Pytlíci - neshody s Aphexem, odmítání nosit guild tag - sem holt debil, nenadělám nic
Růže - neshody se Šmidlou, prostě jsem ho asi vytočil, tak mě vykopl
Cult/17 - tohle slovo, které bych tady mohl použít asi ve slovníku nemám, což je škoda, protože by jich sem pasovalo hodně, ale nečtu, tak nevím, co použít. Spíš to vysvětlím v pár bodech -> LANka 8mi lidi ze Znojma, kteří normálně byli na g. mapě, ale nikoho z guildy do party nepřibrali a hráli si v 8mi, zbytek gildy 4-5 lidí na mapě mohli jen koukat, první věc co se nám nelíbila - a nebylo to jen jednou, byly to týdenní lanky. Parta, která odešla ToD měla největší právo na cube prsteny, protože odešla 7/9 dungů potřebných na Cube, ale 5 lidí z ToD party se do Cubu vůbec nedostalo, proč? Radši si vzali lidi, kteří do gildy teprv přišli, pro gildu vůbec nic neudělali a ani neodešli jedinej dung - 5lidí takhle dostalo cube, na 4 fénixáky a mě se hodil bobek protože sem prostě v tu chvíli nebyl u pc, kdy za pk došli adalon.
Pyjamas - neshody s členama Weirdu, nějak tam hrála roli pk gilda TW ( Petik a Glau )
CoM - rozpad aliance s Cubem, rozpad aliance s Růží, aliance se 17 mě nechce kvůli dřivějším vztahům

Dřívě jsem měl více guild, které ale nejsou známé a byl jsem v ních pár dní, možná nějaký týden, každopádně je to asi 4 roky zpět, takže nestojí za zmínku, snad jen Dvůr, kde jsem hrál Blechu Spamerku a odešel kvůli nevysvětlitelnýmu bezdůvodnému hkčkování Polemicem

Moje dřívější postavy a důvod, proč je už nemám. Dřívě jsem hrál postavu Morcheeba Manda, co byl druid 22level, dostal jsem ban protože jsem si koupil crafta Zuzanka, který byl nějak zapojen s cachry s Kalachem, a byl bych svině, kdybych tajil, že sem Vercimu nepomohl vykrást gh fénixu, což byl moje největší svinstvo co sem s majetkem někoho jinýho mohl udělat = můj první ban
Mezitím sem naexpil Nelfienku, 17level ranger, pk do burnedu a začal hrát priesta Nardir Eluvius, dostali jsme opět s bratrem ban za to, že nadával Mahdimu za neoprávněný jail. Šlo o to, že bratr zlotoval criminála ligaře a dostal jail na 2 týdny. To jsem přišel o veškeré noobíky, včetne Nelfienky a zbyl mi jen priest, protože Riki dokázal, že je můj a ne bratra.
Třetí ban se mě nijak nedotkl, protože v té době jsme měli dva nety a tak ten ban dostal jen bratr a to za to, že obcházel ban.. měl sem dohlídnout na to, že bratr nebude hrát, abych mohl hrát aspoň já. Asi jediné pro mě pozitivní rozhodnutí Demostenese .. že me nechal hrát ikdyž byl bratr takový jaký byl - všechny 3 bany byli v roce 2007 nebo 2008. Od té doby hraji čiště, nekupuji postavy, neměním postavy ani nekradu postavy. což jsem první dva roky ( ve svých 9, možná až 11ti letech docela rád dělal )

6) Mám docela rád adrenalin, takže takový levnější sport je snowboarding, který provozuji asi 6let. Dále hraji fotbal, hrával sem 7 let hokej ale musel sem přestat. S fotbalem závodně taktéž. Jinak samozřejmě PC, na kterým krom UO a WOW hraju COD's a natěšeně asi jako většina milovníků mmorpg čekám na Diablo 3 :p

7) 293789903, http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0151_n.jpg
foceno na Andělu před rokem, mini UO sraz s Klytaimestrou, Dunem, Abuem a bratrem.

Prostě to zkusím, nic za to nedám. Je to jen a jen na Vás ikdyž vím, že alespoň pár lidi z Vás mě moc v lásce nemá.

EDIT: na fotce jsem ten napravo, to jen kdyby náhodou nad tím někdo přemýšlel a nalevo stoji Klyťák
EDIT2: nevysvětletlitelnýmu - tohle slovo mě celkem zradilo

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Finezt
PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 12:14:32 
Pytel
Pytel
Nechci vidět, jak budeš jednou psát CV :-) Už to nech tak, někteří Pytlíci rozumí endorské diplomacii, tak třeba jim ty informace k něčemu budou. Jakou by sis ale představoval aktivitu? Je sice hezké, že se už nehoníš za majetkem, ale v porovnání s tvou minulostí si nejsem moc jistý, co to znamená.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 12:37:30 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Jak sem už psal, nejde mi o PvM ani PvP. Samozřejmě, že kdyby se něco domluvilo, nebránil bych se ničemu, ale myslím si, že by mi stačilo být na mapě a ts alespoň s pár pohodovýma lidma a tlachat o všem možným, co se jim právě přihodilo v realu nebo koho právě pojeli v pvp :?

A s tím honěním za majetkem v minulosti? Upřímně jsem se za majetem přestal honit až když sem dodělal druidovi 40level. Od té doby jsem to hrál kvůli těm lidem, ne kvůli sobě. Kdybych to shrnul do pár bodů. Když sem poprvé zapl UO a začal přemýšlet, co bych na UO chtěl dokázat, tak to byl 40lvl a alespoň jednu mirakl část. S levelem sem to dokázal už skoro 2x a už mě to nekonečný harvení nebaví. Na PvP v dnešní době ( liga ) má asi každý z nás určitý obrázek a ten můj není zrovna nejrůžovější, ikdyž sem se i já nějak podílil na tom, že je liga taková jaká je za dob 17tek. A s ligou se teda dostáváme k druhé věci, co bych chtěl tady dokázat. Popravdě jsem nakonec došel k názoru, že mirákly pro mě, alespoň pro priesta či druida nemají význam a to z důvodů: Když jsem hrál aktivně pvp druida, hrál sem ho v morphu a mirákl charmy ještě nebyly a stejně bych si je nikdy nesložil ( líbila se mi demorph roba, ktrá už ale není ). U priesta sem si to rychle rozmyslel proto, protože nestojí skládat mirakl na postavu, na které ten item za 12M nemá využití. Takže jsem ty 4 mirákl komponenty, který sem měl na skládání připravené asi 3 týdny, už i opracované, na části prodal a nakoupil si z toho nějaké itemy. Takže kdyby z toho měl být nějaký závěr? Už si na UO nepotřebuji nic dokazovat a hraju to už čistě pro zábavu.

EDIT: A tím bych možná i doplnil otázku Proč právě my? Myslím si, že tu nenajdu takový exphuntery, ale pohodový lidi, kteří to hrajou už jen pro zábavu a ty co tady byli i před dvěma rokama. A už jen takové hledám.

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 13:24:54 
Pytel
Pytel
Stále si myslím,tak isto ako u Husitov,že si nedospel a nevieš čo chceš,čo vzhľadom na Tvoj vek nie je nič výnimočné.Kecy ,že mi ide o pohodových ľudí a nie o expi si mal aj v prihláške tam,ak sa nemýlim.

Z terajšej prihlášky vyplýva len to,že Ťa vyliali z CoMu a je vysoko pravdepodobné,že sa tam vrátiš až sa situacia zmení.To samozrejme nemení nič na tom,že by si bol platný človek na mape pre ľudí čo chcú expiť.Dungy poznáš a vieš aj poskladať partu.

Otázky na Teba:Aký je Tvoj vzťah k Fenixu?Mali by s Tebou problém v dungu?Pre koho kupuješ set 20+ mag na vyvesce?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 13:44:39 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
To, co si napsal z části nebudu komentovat, u Husitů to prostě bylo tak jak to bylo. A ke CoMu se nevrátím, můj bratr je debil a na Duna už se mohu vyprdnout, taky sem tam byl hlavně kvůli němu.

Teď k otázkám..
Fénix mi nevadí a dle mého nevadím ani já nikomu z Fénixu, problém by semnou mít neměli :)
Set na mága kupuje bratr, dává tam i svoje icq pokud se nemýlím. Jen nemám zabanovaný účet na vývěsku, tak používá můj ( zase na forku měl plnou hubu keců a dostali jsme ban na vývěsku a forum ). Tím pádem se do někoho můj bratr může i navážet atp., takže to neházet na mě, nemám s tím nic společného ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 17:17:38 
Nyny
Nyny
Ja nevím, mam z toho všeljaké pocity. Prošel jsi mnoha guildami. Jistě to se dá čekat vzhledem k tomu, jak dlouho už hraješ, ale na mě je to číslo i tak poněkud velké. No ale to dejme tomu, dáme to bokem. Co mě však zaráží, tak z každé guildy si byl buď vyhozen nebo jsi odešel a předcházely tomu všeljaké konflikty a střety či tě tam nechtěli. U nás to vyjímkou nebylo a upřímně, ač se to zdá sebevíc nepravděpodobné, tak aphexe měnit nebudem.
Upřímně nevěřím tomu, že se člověk výrazně změní za ty 2 roky, co mu bylo 15. Každý z nás si to myslel a každý dospěl k tomu, že byl pořád stejný ocas. Samozřejmě až postupem času, kdy se stal opravdu dospělým se vším, co k tomu patří.
Naopak na druhou stranu věřím tomu, že ne všechno, co se během tvé historie stalo, bylo tvou zásluhou a že ses neprávem svezl na průserech tvého bratra, který je holt takový jaký je...
Nicméně ať je to jak chce, musím dbát na stabilitu naší guildy a na její pověst. Bohužel pro tebe asi ne úplně korespenduješ s mou představou o Pytlicích, kterou jsem pomáhal ty dva roky budovat. A nemyslím si, že je to názor jen můj.
Třeba seš už fajn synek, ale pro mě zatím všechno mluví proti. Možná, že kdybys byl starší a od těch průserů uplynula doba delší, než je rok/dva, postavil bych se k tomu jinak. Každý dělá blbosti, když je mladej. Já si jen nemyslím, že máš tohle období už za sebou.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 17:58:43 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Jezismarja píše:
Upřímně nevěřím tomu, že se člověk výrazně změní za ty 2 roky, co mu bylo 15.

Nevím, co myslíš jako výrazně. Krom toho, že sem si rád hádal semnou snad jiný problém ani nebyl, každopádně tu nikoho nebudu přesvědčovat...

Jezismarja píše:
Nicméně ať je to jak chce, musím dbát na stabilitu naší guildy a na její pověst. Bohužel pro tebe asi ne úplně korespenduješ s mou představou o Pytlicích, kterou jsem pomáhal ty dva roky budovat.

Tím chceš říct, že já jsem pro Pytlíky nic neudělal?

edit:
Jezismarja píše:
a od těch průserů uplynula doba delší, než je rok/dva, postavil bych se k tomu jinak. Každý dělá blbosti, když je mladej. Já si jen nemyslím, že máš tohle období už za sebou.

Které průsery máš na mysli?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 19:33:44 
Zlý GM
Zlý GM
No, je čas, abych i já něco napsal. Ze začátku jen pár postřehů k přihlášce.

Přihláška je pěkná, rozepsaná, jsme rád, že snad první navrátivší člověk ji neokopíroval ze staré a jen nezměnil levely.

Co dále.

Je to už hodně dávno, co jsem, ač strašně nerad, musel založit hlasování o Fineztově vyloučení. Tehdy to pro mě bylo obtížné, Finezta jsem znal z gildy nejlépe a nejdéle. Živě si pamatuji, jak mě tehdy protahoval po spawnech, abych se mohl stát Pytlíkem, či jak mi odpovídal na mé zdlouhavé otázky, mnohdy i hloupé, ohledně všeho. Myslím, že i v součastné době ho z nás všech znám nejlépe. Nebudu nikoho z vás přesvědčovat, ať posléze hlasujete pro něj či proti němu, chci, abyste se sami rozhodli podle sebe. Rád bych jen připojil informace, aby vše bylo kompletní. Hlasujte sami za sebe, na základě všech informací, které tu máte. Nenechte se nikým, ani mnou, ovlivnit.

Ano, Finezt tehdy odešel/byl odejit po hádkách s Aphexem. Tehdy mě to mrzelo, nechápal jsem to. Nyní se chce vrátit. Odešli i jiní, kteří se chtěli vrátit, neodešli ale kvůli neshodám, ale prakticky odešli za majetkem, i když zde byl nejlepší kolektiv, jak vždy neopoměli uvést v rozloučení. Z mého pohledu je tohle mnohem horší.

I přes to, že Finezt odešel/byl odejit, stále sledoval dění v gildě, lépe než mnozí členové. Několikrát mě varoval u podezřelých přihlášek, sám se do nich zapojoval a přinášel informace v tomto směru, protože nechtěl, aby se sem dsotalo nějaké prase. I díky informacím od něj se tady vybudoval kolektiv, jaký se vybudoval.

Jsme spolu v kontaktu nepřetržitě, vždycky, když sem potřeboval pomoct, i když u nás nebyl, tak mi pomohl, aniž by si za to něco řekl. Bylo to i spousta informací pro nás jako gildu, ohledně různých věcí, dungů atd.

Za poslední 3 roky je čistej. V hodně věcech byl ovlivněn bratrem. Střídal gildy, kde často odešel kvůli hádkám. Nicméně, podívejme se, co tam bylo za lidi. Kdybych se do nich dostal já, asi by to dopadlo stejně. jistě, nemusel tam jít, ale pak je zase otázka, kam jinam. Například hádku kvůli Cube ringům považuji za naprosto oprávněnou. Zastal se několika lidí, stejně tak, jako bych se zastal a zhádal já za vás, kdybyste vy měli být takto poškození. Navíc, bylo to spousta gild, ale často ti stejní lidé. Zase tolik nás tu nehraje.

Dejme si ruku na srdce, i my se někdy chytneme, sice neodcházíme z gildy, po odchodu Pelora nepovažujeme ani veřejnou omluvu na ts (viď afe :p :D ). Tehdy to nebyly ani tak hádky, jako už pak naschvály. Nemuselo se to stát, ale stalo se to.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. črc 2011 17:08:49 
Pytel
Pytel
Nevěřím svým očím a nevím, zda se mám smát nebo brečet. :? :lol:

Inu, Finezte, v obsahu přihlášky to sice není, ale ve vzorové přihlášce to je. Nicméně konckonců je to takové nepsané pravidlo a tudíž se to i rovnou očekává, že když někam přijdeš, tak pozdravíš. ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. črc 2011 17:51:36 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Samozřejmě, jen sem si prostě rejpnul :oops:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 06. črc 2011 16:11:31 
Nyny
Nyny
Tak, proběhlo hlasování, kde se většina Pytlíků postavila proti tvému opětovnému přijetí. Některé dojmy z paměti nevymažeš a koneckonců už bys tu s největši pravděpodobností nenašel to, co hledáš... Hodně štěstí jinde.

Nepřijat

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]