Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Frost
PříspěvekNapsal: sob 02. dub 2011 21:29:13 
Newbie
Newbie
Ve vasi gilde bych chtel hrat maga 18 level nedokoupeny 19 Frostik (ICE)
Je mi 19 let ziju nedaleko Ustí nad orlici... male mesto zvane Choceň.
Dalsi postavy : Andrix – Priest – 18 level
Steawe – Rogua – 15 level
Tak dobu sem nehral fakt jen s prestavkama hral jsem davno asi pred 5 lety aktivne...
a to fungoval jeste inj... pak uz jen kdyz sem dostal proste chut si zahrat. Tak sem logl
a pak me do toho vdycky neco skocilo a nebyl cas. Tedkon hraju pokazde kdyz mam cas
takze po praci. Ale tak gildy byly chvilku Pred prejmenovanim Dvoru. Takze Cube... pak
A Team do prvniho rozpadu pak uz ne. Pak sem prestoupil do gild ktere se po chvilce. A to uz si opravdu jmena nepamatuju, postavy uz taky ne byl sem mladej byli to takove divne jmena... Kazdopadne kdyz si na neco zpomenu dodam info:)
Pvp jsem hraval casto hlavne v gilde A team... dlouho sem nehral ale kdyz si ozivim urcite to zase pujde:) Pvm dungy bych mel znam secky krom novejch. Pokud tu nejake jsou
rad se podivam
Tak jsem aktivni Nejsem lakomec rad pomaham. Ale urcite ocekavam to same od vaseho kolektivu:)
No kamos mel pristupy na me accounty aby mi je nesmazaly... prozatim ze zacatku s equipem a s goldama bude mensi problem ale to si nejak vyresim nejsem linej si zajit neco vydelat aj na solo:)
Vt a uoam mam, pouzivam aj u doty:)

mel sem postavu. A byl to rogua ktereho sem zalozil pred tim nez jsem nastoupil
do dvoru.... (vyexpil ho na 16 level a pak bratr dal doporuceni do me prihlasky ke dvoru
v tu dobu bracha hral Trix ranger ten uz tedka taky neexistuje Jmeno rogua si opravdu nepamatuju
ale byl smazanej urcite protoze jsem zapomel acc name takze jsem to nelogoval.)
Jenze pak v cube byl problem s priestama. A me byl zapujcen Krason. V tu dobu mel nejaky 27 level hral sem ho nejakou dobu. Coz zodpovida dalsi otazku jestli bych hral i jine chary, pokud se jedna o gildu nemam s tim zadny problem A pak pri odchodu z gildy jsem ho vratil a hral znovu rogua. V A teamu jsem udelal na roguoj asi 23 nebo 24 level mam pocit... nez se teda a team poprve rozpadl. Expit se chodilo ale za rogua bylo strasne tezke se procpat do dungu...
Ja tedka momentalne nic nestuduju. nebyl jsem moc ukazkovej student Ale vyucenej jsem Truhlar. Ted chodim rok do prace... a od zari se chystam znovu do skoly. Presneji chci studovat soukromou podnikatelskou skolu v Pardubkach Kdyz se nedostanu nejaky cas do dungu, rogua se da hrat aj solo jaks taks, a jelikoz jsem hral jeste nedavno na morii, expeni solo me nijak nevadi
Jelikoz to je vice mene jedina moznost expeni na morii bez gildy. Takze tak no
Co se tyce hrani tedka.... co sem zacal neni to zas tak dlouho.. ani ne tyden v Patek sem to nainstaloval. ale chtel bych se co nejrychleji dostat do Endorskeho chodu
Tyhle postavy co mam jsou maga a rogua jsem naexpil bez gildy jen prez znamosti asi pred 2 – 3 rokama. Priesta jsem naexpil +- pred pul rokem v gilde zvane Evil Bylo to tak, ze mi znamej napsal na icq, a rikal ze zalozil gildu ze chce hrat maga a ze potrebuje priesta jestli by se mi nechtelo zacit znovu hrat.... tak sem rikal ok dobre kdyz budete hrat aktivne neni problem rad si zase zahraju, jenze pak na to zacali sichni kaslat. Tak sem se vratil znovu na morii. Kamosuv mag uz nevim jak se jmenoval. Ale vim ze mel Necromanta 30+ jmenem Spectral, ktereho teda v gilde nehral... Hral ho jen kdyz se nic nedelo na solo nebo pvp.
Asi bych mel jeste podotknout ze z morie jsem odesel zduvodu zablokovani accountu, z duvodu kradeze. Kterou vysvetlim Kupoval jsem mahagon hul od jednoho hrace v baraku, dal jsem mu do trade gp a on mi rekl ze mu nejde dat ta hul do trade tak mi ju hodil na zem.
Dal jsem mu gp vzal hul a odesel jsem. On v zapeti napsal e-mail ze jsem mu z baraku tu hul ukradl. Kdyz jsem to resil s gm tak mi rekl ze to nejak neresil ze reagoval jen na ten e-mail a ze si to nejak neoveroval... a pak se mi aj omluvil potom co se podival do logu. Rekl mi ze mi acc klidne odblokuje, ale ja mu na to rekl ze na tomto serveru plnenych neschopnych gm kteri si nejsou schopni zkontrolovat a ujistit se ze je to opravdu tak jak je v tom e-mailu/page napsane, hrat nebudu ze bych to takhle mohl expit donekonecna bez zadneho smyslu.
Myslim ze by to v te prihlasce melo bejt taky.

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Frost
PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 7:47:33 
Demidog
No povedal by som to asi tak ze konecne nova prihlaska ale bohuzial v nespravny čas . Samotna prihlaska sa mi celkom paci , zda sa mi to vsetko v pohode ale fakt tu vidim problem ze asi by si u nas momentalne nebol spokojny. Nech sa vyjadria ostatni a uvidime ;)

Raptile - Rogue 22
Ambrosia - Necromancerka 15lvl
hrdlorez Felipe - Rogue 19lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 7:56:40 
Newbie
Newbie
Proc bych nemel byt spokojeny?:) Zduvodu neaktivity gildy? nebo mate moc lidi :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 7:57:33 
Demidog
No ta prva varianta :|

Raptile - Rogue 22

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 9:20:37 
Newbie
Newbie
Tak to zas taky si myslim ze neni zas takovej problem :) Kdyby by byla snaha a chut... :) Gilda zase ozije, podle meho nazoru :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 9:35:01 
Newbie
Newbie
procitam si svou prihlasku:) A Koukam ze jsem zapomel dat kontakt... Tak dodatecne : 226 105 337... :) omlouvam se :)

Taky sem cetl par prihlasek predemnou jak prijatych tak neprijatych... :-D Rychardo ty si taky nevedel kam driv skocit vid ?:-D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 9:54:22 
Demidog
neviem co myslis tym ze som nevedel kam skor skocit :D ako neviem co tym myslis :)

Raptile - Rogue 22

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 10:19:38 
Newbie
Newbie
Jen to ze jsem cetl tvou prihlasku v neprijate sekci a v prijate taky :-D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 10:48:52 
Pytel
Pytel
Ahoj, prihlaska hezka, nemam prakticky co vytknout.

Ale, musim se pridat k Rikovi. Nemyslim si ze by si byl u nas momentalne spokojeny.

Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 12:51:19 
Nyny
Nyny
Takže panáčku, začneme hned od začátku.
Považuji za nehoráznou drzost zkopírovat příhlášku NA VLAS do guildy Růže a fláknout to k nám a jen vymazat čísla. To svědčí o dvou věcech a to:
1.) Očividně tě už nikde jinde nechtějí, tak to zkoušíš k nám - smůla
2.) Neumiš pracovat s textem, když to ani pořádně nakopírovat nezvládneš

Teď k samotnému obsahu, nelíbí se mi, že neznáš jména svých ostatních postav, ale svou celou historii včetně postav hračů ano. Nelibí se mi tvůj přístup k této příhlášce. Nelíbí se mi levely tvých postav, i kdyby tu aktivita byla větší, stejně by ses za ně do dungu asi nedostal a v neposlední řadě se mi nelíbí ten incident z Morie.

Jak sis jistě všiml, nelíbí se mi spousta věcí a btw. pro tebe je důležíté, aby tomu bylo naopak.

Za mě jednoznačně proti. Doufám, že ostatní vezmou v úvahu toto info a přehodnotí dosavadní postoj.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 13:17:09 
Newbie
Newbie
To ze je to zkopirovane snad neznamena ze sem to ale nepsal ja ne ?! Ocividne me nikdo nechce... to nevim ruze je prvni gilda po par mesicich... (že neznáš jména svých ostatních postav, ale svou celou historii včetně postav hračů ano.) A me neco rikej o komirovani, kdyz nedokazes napsat svuj vlastni nazor... Incident z morie :-D k tomu ti vic rict nemuzu protoze to je tva vec, a tvuj nazor s tim ja nic neudelam. A kdybych tam ten incident z morie nenapsal... nikdo o tom nevi ani pid... aspon sem uprimnej a udal jsem to tam.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 13:19:26 
Newbie
Newbie
nebo napriklad zivotopis pises pokazde jinak ? ;-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. dub 2011 20:03:08 
Pytel
Pytel
Přihláška je jedna věc, ale podle jednání a reakcí se člověk dozví mnohem relevantnější informace. Mně to stačí.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 11:55:52 
Newbie
Newbie
Ja si myslim ze jsem nenapsal nic strasneho, a jestli jo tak se omlouvam :) Jen sem odpovidal na post:) nemyslel sem to zle... a o tom zivotopise sem se jen ptal :) Protoze si myslim ze prihlaska by mela vypadat jako zivotopis jen s tim rozdilem ze je to in game:)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 11:58:03 
Newbie
Newbie
a do te prihlasky bych napsal to same... Mozna jen ze by to bylo jinak serazene... jinak by to bylo porad stejny.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 18:54:53 
Pytlíček
Pytlíček
Me prihlaska vubec nenadchla..
Mozna i z duvodu ze uz jsem ji cetl driv u Ruze a prijde mi to cely takovy zamotany a paty pres devaty..

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 13:31:41 
Nyny
Nyny
No, očividně o přihlášku není zájem. Tedy né že bych se divil, znám svoje Pytlíky, ale pro jistotu ji zde nechám do neděle, kdyby si to náhodou někdo rozmyslel a chtěl se vyjádřit. V případě, že se nikdo neozve, to uzavřu s verdiktem nepřijat.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 10. dub 2011 12:35:37 
Nyny
Nyny
No, podle logu se za dobu existence této příhlášky loglo spoustu členů, žádný se nevyjádřil, takže nevidím jediný důvod k tomu, aby byla stále aktivní.
V jiné době, za jiných okolností by to možná proběhlo jinak, teď však lock a nepřijat. Zkus své štěstí jinde.

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ]