Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fuji - Viceroy
PříspěvekNapsal: ned 01. srp 2010 20:47:27 
Newbie
Newbie
Zdravím o vsemocne cleny brouku pytliku )).

Me jmeno je Filip Toman a v soucasne dobe je mi 15 let( v zari 16). Bydlim v malebne vesnicce blyzko Zlína jmenem Karlovice (z teto oblastni taky pochazi Buri, mozna nekdo zna :-) ). Jsem sice cholerik, ale snazim se s tim bojovat. Rozhodne pomaham zacatecnikum a novackum )). Posloucham hodne moderni muziky (hlavne tedy z UK) napr.: Dubstep, grime, house, electro, electro house, dirty house, dutch a samozrejme DnB. Filmy: no nejradsi komedie a psycha )). Chodim na gympl(osmilety), takze se to da brat ajko 6 let zakladky a posledni dva roky seminare(ktere se ani nemusi otevrit). Hodne jsem uvazoval nad tim, prejit na stredni, ale po tom uz na to nebyl cas. Ted jdu v podstate na stredni :-).

Do guildy bych chtel vstoupit za Viceroye (coz je rogue elf lvl 16), Fujimaki coz je lvl 9 ranger tez elf, araval lvl 9(mozno koupit 10) cleric, jeste nevim jestli chci priesta nebo heretica :-) (elf), Fuji lvl 7 cleric clovek a nakonec lvl 8 tupy ork Teo, coz je muj craft 59,9 mining a 40,1 Tinkering.

Hlasim se kvam, protoze si myslim, ze jste jedna z nejaktivnejsich guild a mate v pohode kolektiv. Navic z vasi guildy znam par clenu napr Morta, Luigiho(:-D, vcera jsem mel umiraci den..) a Dash(ktera mi na zacatku hodne pomohla).

Ultimu jsem zacal hrad pred 4 roky, kdyz mi bylo 11. V te dobe jsem si udelal hodne povest plsky. Me 2 hlavni postavy byli Lemia a Dragoman(mozna nekdo zna, hlavne me nesudte podle toho, co jsem delal pred 4 roky). Ted hraji hlavne rogueho :), nejak me nebavi solo exping, radsi mam expeni ve 2 a malych skupinkach, ale samozrejme neni pro me zadny problem expit ve velke parte )). Ted navic bydlim s chlapcem jmenem Sicco, ktery se ale ode me bude stehovat.

No nejdriv jsem zacal u MGL, ale nakonec jsem to zabalil. Pak jsem dal 2 marne pokusy k guildam Ruze a Legion(ktere me odmítly). Ke Knightum me sice vzali, ale nechtel jsem tam a jeste jsem chvili byl u KW(coz byla skupinka asi 5ti lidi, takze samozrejme ze jsem to leavnul, bral jsem to spis jako tag a zelene meno )) ).

No dalo by se rict, ze jsem stracena existence bez zajmu a konicku, ale kdyz se nad tim poradne zamyslim, zjistim, ze jich par mam. Nejvic cemu se venuji je spis zabava jako je napr. poslouchani hudby, sledovani filmu, slivovice s kamarady, pivecko s kamarady a kdysi davno jsem sbiral karty jmenem magic, yugioh a pokemon(:-D). Dokonce sem i sledoval anime, ale to me prestalo bavit. Ted se venuju hodne PC(UO), ale nejspis brzo zacnu s C++ nebo alespon s grafikou ).

Fotka: no, facebook vam bude stacit http://www.facebook.com/fujimakiii

Takze preji pekny vecer, kdyby jste neco potrebovali, tak reknete :-), jakekoliv info doplnim.
Piece, your Fuji.

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Fuji - Viceroy
PříspěvekNapsal: ned 01. srp 2010 21:06:02 
Zlý GM
Zlý GM
Ahoj,
prvně se zeptám, jestli jsi četl podmínky přijetí. Nesplňuješ věk,
Všechny postavy které máš jsi sem uvedl? Postavy které jsi měl dříve také všechny?
Všechny postavy jsou tebou vyexpené? Má na ně někdo přístup?
Máš ty nějaké cizí postavy?

Jediná lež a okamžitě to uzamykám.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 01. srp 2010 21:11:47 
Newbie
Newbie
Ano pozadavky jsem cetl, ale i presto se chci pokusit o vstoupeni k vam. V minulosti uz jsem sice vice postav mel, ale vsichni co me znali pod ostatnimi postavami, si pamatovali hlavne tyto(bohuzel jsem zapomel jmena ostatnich). Mel jsem jeste druida 15 a heretica 17.

Vsechny postavi co ted vlastnim jsou mou vyexpene a take mou vytvorene. Myslim si, ze na ne pristup nikdo nema, tedy v to alespon doufam. Nikomu jsem ucet nikdy nepujcoval a mam puk code, ktery mam jen ja.

Btw: tvuj avatar DJ Bl3nd?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 01. srp 2010 21:30:47 
Zlý GM
Zlý GM
Kdy se mě ti lidi naučí nelhat. Snažím se být milý a velmi přítelský a vstřícný, a stejěn si toho neváží.

Forum růže:
Currewoll (14 necro, dostal jsem ho na lvl 13 od Fr4ncse,) - kdepak ho máme tady ve výpisu, asi se nám někde schoval darebák

Forum Legionu:
mno hraval jsem pred 4 roky postavy lvl 23 berserk a 16 ranger, mim spolecnikem byval Fredy . - Rychle zapomínáš.
jj Lemii jsem chvili vlastnil, od te doby se toho hodne zmenilo, vetsinu veci si z te doby nepamatuji ) - Ale notak synku, co to vidím

Fórum MGL:
vymenil jsem ji za herku 18 a udelal jsem z te 20, 23 lvl... - vždy jsme obdivoval barterovou směnu

Takže:
1) Nesplňuješ kritéria pro přijetí - nízký věk
2) Lžeš tady s postavama, nebudu to z tebe tahat
3) Kšeftuješ s postavama
4) Nehraješ svoje postavy
5) Všem gildám tvrdíš jak ony jsou ty nejlepší kam zrovna chceš jít. Rychle to měníš.

Nebudu o tobě zjišťovat cokoliv víc. Jak jsem napsal, tak činím. Jedna lež = lock.

Nepřijat, locked

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ]