Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Žádost o přijetí Myšák
PříspěvekNapsal: pon 20. dub 2015 19:50:34 
Newbie
Newbie
Ahoj,

jmenuji se Tomáš Holcman, pro většinu lidí jsem Myšák, je mi 30 let a bydlím v Radosticích poblíž Brna. Ze stejné vesnice pochází i Žanek, kterýmu jsem UO a Endor kdysi ukázál - doufám že mě za ty tisíce promarněných hodin moc neproklíná :D

Hrával jsem cca před 3-mi lety, postav mám spoustu, krom zloděje snad všechny. Ale jmenoval bych asi
Noxe Onte - necromancer lvl 27
Hell Raider - heretic, lvl 29
Mice Man - druid, demorph lvl 23
Shagrad - merc, lvl 32
pak nějakej paladin, mág, ranger, priest ... zkoušel jsem asi vše.
V tomhle pořadí bych za ně i chtěl hrát - nejraději nějakej summoner, ale pokud bude potřeba tak bych vytáhl i tu plechovku :-) (akorát na něj nemám pořádny pancéřování)

Po delší době jsem nainstaloval UO, že se zas porozhlídnu po Endoru - nalákalo mě celkem dost nových lokací. Co se dalo prozkoumat solo, to jsem si prošel a teď bych na objevování potřeboval nějakou partu. Z nynějšího Endoru už znám asi jen Žanka a Viky. A vůbec k UO patří mapa a chat s lidima! Tak se hlásím k vám.

Jsem především PvM hráč - nejvíc zkušeností mám asi se sólováním, ale dlouhou dobu jsem dělával tanka pro guildu Růže. Asi bych se mohl pochlubit, že jsem zmapoval a protáhl partu skrz The lost maze - jestli ho zas otevřou tak opět zmizím z povrchu a za pár týdnů se objevím s mapou :-D . Růže byla jediná guilda, ve které jsem působil. PvP jsem nikdy moc nehrál a neumím ho.

V realu zastávám pozici Ajťáka - programování, DevOps ... práce je pro mě celkem i koníček, jinak mám rád cestování, čtení, seriály, deskovky a občas Dračák

Mou fotku můžete najít na FB https://www.facebook.com/tomas.holcman.5

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí Myšák
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 9:16:11 
Pytel
Pytel
Žial RUŽE nie je veľmi dobrá vizitka pre prijatie k nám,takže Ťa poprosím o vypísanie mien všetkých postáv čo si hral a zaujíma ma ,či mal/má prístup ešte niekto iný na Tvoje postavy.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 9:36:38 
Pytel
Pytel
nějaký hříchy z minula by byly?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 13:10:59 
Newbie
Newbie
Další postavy:
Gramladrien - ranger, lvl ?18?
Isquilgrantual - ice mage, lvl ?21?
+ další nižší lvls, jestli je opravdu potřebujete, tak je vypíšu večer. Ani si nejsem moc jistej, jestli jsem měl vůbec všechny postavy na stonu. Celkem mám 4 accounty, 3 z nich od založení, jediná postava za kterou mohl kdysi dávno hrávat někdo jinej je mercek Shagrad (jediná postava na accountu) - dostal jsem ho cca na 18. lvl, ale pak už jsem za něj hrál pouze já.

Ani na jednom accountu nemám žádnej prohřešek (aspoň myslím).

Ještě by mě celkem zajímalo proč by měla být guilda Růže špatná vizitka. Co si pamatuju tak to byla spíš slušnější guilda...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 15:16:13 
Pytel
Pytel
Najuplakanejšia gilda na Endore (teda podľa mňa) a čo sa týka slušnosti,aj Husite boli kedysi slušná gilda,dokonca pár starších hráčov veľmi potichu šepká,že vraj aj CoM bol kedysi.

Jeden z našich členov má mlhavé negatívne spomienky na postavu Hell Raider,tak kým z neho dostaneme o čo šlo,prípadne či si nepletie meno s niekym s podobným nickom,napadá Teba niečo čo si mu mohol vystrojiť za túto postavu?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 15:45:57 
Newbie
Newbie
Na nic nekalého si nevzpomínám. :-) Nikdy jsem neběhal ligu/PK nemám a ani jsem s nima nikdy nechodil, tak nevím co jsem mohl spáchat.

Ale vybavuju si ještě nějakou postavu s podobným "Hell něco" jménem ...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 16:08:50 
Plska
Plska
Od koho mas account s postavou Shagrad?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 17:43:07 
Newbie
Newbie
Shaghrad je od Šmidly.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 19:48:13 
Pytlíček
Pytlíček
Za tohoto klučinu se mohu zaručit. Je fajn , poctivý a férový. Nevím Saxi ale já se Žandou jsme taky přišli z Růže. Nevím jestli jsi měl s někým problém. Ale myslím si , že Růže byla slušná gilda. Možná mezi posledními adepty než se Růže rozpadla by se našel špatný člověk. Ale ti hlavní, kteří gildu tvořili nemůžu říct špatný slovo. Ale Myšákovi můžeš věřit.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 25. dub 2015 8:39:05 
Správce guildovního pytle
Správce guildovního pytle
Přijat za adepta napiš mně prosím na icq (478712072)

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ]