Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška Neverminde
PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:25:21 
1. Jméno v realu:Jaromír Kutílek, věk:22 let,bydliště:Kly taková prd... kterou by nikdo nehledal:)
2. Jména všech postav a jejich levely:Priest Neverminde level 11 omlouvám se že nesplňuji vaši levelovou kategorii,ale budu se snažit podat maximální výkon který bude nad moje schopnost,abych tohoto levelu dosahl a vy zatím si o mě můžete udělat obrázek jaký vlastně jsem ,Berserker Noobkiller 6level (Bývalé postavy Stargatea de Rogue asi už smazaná,Stargate merc level 24 ukradený člověkem jmenem ChuanPerverez nebo sirix(postavy sem si k němu dal pač jsem chtěl zkončit,ale druhy den sem se rozmyslel a už je nechtěl vrátit tak jsem jim nechal dat ban pak jsem zkončil a vrrátil jsme se až po roce a pul právě ted',2x craft mining 100 tež asi už smazane a další kteé si už nespomínám
3. Důvod, proč se k nám hlásíte:Jste zajímavá gilda a zaujal mě váš přístup k hraní na toto shardu možná jedina low level gilda kterou sem zatim na Endoru videl , čím jsme zaujali:Berete levely 15+
4. Zkušenosti na ultimě:No ne zas tak velke jako třeba muj kamarád který hraje uo tak 8 let:D tak rok a půl hraní na Endoru jinak jsem nikde jinde nehrál
-> dále zkušenosti s PvP nic moc lamička nejsem ale dat se do PVP s pk tak radči uteču ale když by do toho sla i gilda tak se rad přidám a PvM docela slušné ještě uvidíme jak mi to pujde s priestem
5. Pokud jste hráli na Endoru, tak uveďte předchozí guildy:TOS=Templars of Suffering (Fenix Reborn) odchod kvuly neschode s 2 členy gildy (pojest v orku:) nejlepsí že všichni vynu svádí na mě jenže ja byl obět' pojezdu vysvětlím později,pak jsme založil svuj klan,ale už jsi nespomínám jak se jmenoval,Element odchod kvuly neschode s CL Fenringem (ukradení majetku Fenringem v obrovské hodnotě),Cube odchod nebyl uskutecnen byl jsem vyhozen za rok a pul neaktivity kvuly banu přesněji vysvetlím na ICQ jen CL PS:Časem by se mělo odpouštět když neni člověk zlodějem acc tak to ještě jde (nejsem zloděj acc!!!)
6. Záliby:PC(UO,dale hraji ligu na GameParku 3vs3 Call of Duty 4 s real kámošema,rybaření,(PAINTBALL to je nejvíc zábava mam vlastní výbavu ) jízda na kole,posezení s přátely v hospůdce,
7. Fotka -moje foto http://www.lide.cz/KutasJarda pro ověrění pravosti předkladám ještě profyl na Benzone.cz http://bandzone.cz/fan/kutas

Děkuji předem za pochopení zdraví vás Neverminde (Přikládam malý RP příběh)

RP příběh

Jednoho krásného slunného dne se v zemi urozených elfu narodilo dětsko a jelikož to byl chlapeček, dostala jméno Neverminde.Rodiče Neverminda žili v hustě zarostlém lese kde nebyla živá duše jen oni. Ve svém prvním roce života mu rodinu zabil vrah Liocenius a Krysil, oba známý zloději široko daleko, jelikož šli po zlatě,tak si malého Neverminda ukryté v košíku ani nevšimli. Týž den jel kolem jejich chalupy léčitel Bandážník, který si všiml vyrabované chalupy a slyšel dětský pláč. Odnesl tedy Neverminda do bezpečí k řadu Léčitelů do cechu Priestů kde ho vychovávali až do jeho 18 let, kdy se rozhodl přidat k řádu léčitelů,jeho schopnosti byly obrovské učil se od nejlepších elfských léčitelu. S nasazením v boji proti chorobám a smrti se vrhá do boje proti zlu! Bude sloužit řádu léčitelů nyní a do doby než bude přesvědčen že svýma rukama zachránil mnohé životy!

Naposledy upravil Neverminde dne stř 15. črc 2009 21:40:16, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: Re: Přihláška Neverminde
PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:39:18 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
PROTI. Nevim co mas za sebou, jak to bylo v tech guildach, level me nezajima, ale tvoje vystupovani na vyvesce/forech mi nepripada hodne clena ani adepta nasi guildy.
Ocenuju vcelku povedenou prihlasku a pobavils i perlami jako "v zemi urozených elfu narodilo dětsko a jelikož to byl chlapeček, dostala jméno Neverminde.", ale myslim ze tu pro tebe neni misto. Uz proto, ze s tebou nekdo z nasich rad ma sve zkusenosti.

Naposledy upravil Lokar dne stř 15. črc 2009 21:43:42, celkově upraveno 1

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:43:36 
Plska
Plska
Přečetl jsem odkaz co mi poslal bejf a u mě je jasno. ---

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:46:27 
Lokar píše:
PROTI. Nevim co mas za sebou, jak to bylo v tech guildach, level me nezajima, ale tvoje vystupovani na vyvesce/forech mi nepripada hodne clena ani adepta nasi guildy.
Ocenuju vcelku povedenou prihlasku a pobavils i perlami jako "v zemi urozených elfu narodilo dětsko a jelikož to byl chlapeček, dostala jméno Neverminde.", ale myslim ze tu pro tebe neni misto. Uz proto, ze s tebou nekdo z nasich rad ma sve zkusenosti.
Nechápeteto že jsem to psal předtím než jsem se hlásil k vám což není rozhodujíci člověk se muže změnit tkx

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:47:04 
Heallo píše:
Přečetl jsem odkaz co mi poslal bejf a u mě je jasno. ---
Co ti poslal tak zajímavého Bejf?

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:51:47 
Pytel
Pytel
Neverminde píše:
Stargate merc level 24 ukradený člověkem jmenem ChuanPerverez

ChuanPerverez ráčí být členem naší guildy a jsme s ním velice spokojení, takže si nevymýšlej zase...

Dále jseš většině lidem na Endoru pro prdel...dostalo se mi, že jsi byl za Stargate i jako nejvíc neschopnej mercek na Endoru, což mě pobavilo :-D pak ve Fénixu nesrovnalosti z minulých dob, dokonce jsi se prý ani nezměnil, takže já o takovej plevel tady nemám zájem...

PROTI

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:54:00 
bejf píše:
Neverminde píše:
Stargate merc level 24 ukradený člověkem jmenem ChuanPerverez

ChuanPerverez ráčí být členem naší guildy a jsme s ním velice spokojení, takže si nevymýšlej zase...

Dále jseš většině lidem na Endoru pro prdel...dostalo se mi, že jsi byl za Stargate i jako nejvíc neschopnej mercek na Endoru, což mě pobavilo :-D pak ve Fénixu nesrovnalosti z minulých dob, dokonce jsi se prý ani nezměnil, takže já o takovej plevel tady nemám zájem...

PROTI
Hmm tak to si pánové nevymyslim to co jsme tam napsal je pravda věřte nevěřte Je to čorka Acc

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:57:06 
hel jé :arrow:

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 21:59:25 
Vim copíšu když asi SGcko byl můj od 0 levelu a vy mu to všechno věříte hmm pěkný a on akoradkseftoval s postavama

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:01:51 

kamo celej svet se proti tobe spiknul, Cube, ToS, Fenix, kazdej keca a ty zvratky na vyvesce za tebe pise bracha... ja vim

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:02:38 
Pytel
Pytel
až něco takovýho udělá, poletí...to se neboj :-D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:06:23 
archie píše:

kamo celej svet se proti tobe spiknul, Cube, ToS, Fenix, kazdej keca a ty zvratky na vyvesce za tebe pise bracha... ja vim
Cube ne:) ToS=Fenix

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:12:32 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Neverminde píše:
Nechápeteto že jsem to psal předtím než jsem se hlásil k vám což není rozhodujíci člověk se muže změnit tkx
Podivej me je jedno jestli jsi to psal vcera nebo pred rokem, i to jak se ted ztrapnujes na screenech a vyvesce se mi proste nelibi, podle me bys byl guilde ostudou.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:14:06 
Lokar píše:
Neverminde píše:
Podivej me je jedno jestli jsi to psal vcera nebo pred rokem, i to jak se ted ztrapnujes na screenech a vyvesce se mi proste nelibi, podle me bys byl guilde ostudou.
Možná ostudou možná ne třeba slíbim že už nic takového psát nebudu

Ale neim jestli bych s corkou která mi ukradla moje accs postavou 24 level prežil

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:23:21 
takze teda jeste nevis jestli pudes? prosiiim, poood :(

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:35:53 
Pytel
Pytel
komedie :-D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:39:21 
bejf píše:
komedie :-D
Nevím čemu říkáš komedie nekdo z GM daval na SGho ban a měl dát i Sirixovi asi by jste ho tu nepotkaly

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:40:43 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Jak se vubec jmenuje ten ucet s SG, ciste ze zajmu? Jestli neznam z fora nebo tak..

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:46:59 
Lokar píše:
Jak se vubec jmenuje ten ucet s SG, ciste ze zajmu? Jestli neznam z fora nebo tak..
Nevim jak to myslis

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:55:18 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Ptam se na jmeno uctu na kterym byl Stargate.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 22:57:47 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
- ... Na Fénix fóru sem se o tobě dočetl dost , zasmál se , ale i slza mi ukápla ...

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. črc 2009 23:34:13 
Newbie
Newbie
Cože ? 22 let ? a takovýhle vystupování ?:D nevim no prijdes mi spís tak na 13-14 za mě PROTI jinak nic proti tobě :P asi žiješ ve vlastním světě :D GL & HF pri hledání guildy ;) .

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2009 0:00:48 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Neverminde píše:
Lokar píše:
Nevim jak to myslis

:lol:

ty seš trula :D jsem PROTI, člověka s pověstí, jakou máš ty nepotřebujeme.. ale jsem zvědava, jestli tě vezmou někde jinde :-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2009 9:18:04 
Pytlíček
Pytlíček
Nebudu číst přihlášku, protože je to ztráta času s tebou něco řešit Jardo. Znám tě moc dobře, vím o tvý minulosti, o tvých choutkách vykrádat GH, takže za mě PROTI a jestli tenhle člověk vstoupí do guildy, tak já odcházim.

Pan Fazolka - craft (43mining, 39tink, 40lumber, 35engi)

"Život je boj. Tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošel."

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2009 9:47:59 
Pytlíček
Pytlíček
škoda že tady nemám segry noťase, tu celou konverzaci o SG jsem s tebou vedl minulý rok o prázdninách když jsem tam byl. Tvoje slova"nech si ho je tvůj" si ale pamatuju naprosto přesně takže mi tu prosím přestaň dělat ostudu :shock:. Ale jo v klidu, roznes to o mě po celým Endoru, ať to ví úplně každý. Aspoň pak budu ignorovat víc lidí, a ušetřím čas za následnou konverzaci s nima.

Pan Fazolka - craft (43mining, 39tink, 40lumber, 35engi)

"Život je boj. Tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošel."

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další