Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Spam - info
PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 11:00:25 
Newbie
Newbie
Zdravím všechny pytlíky.

Chtěl sem Vás požádat o pár informací, které jsem tu na fóru nenašel. Tyto informace jsou pro mě dost zásadní při rozhodování zda se přidat k určité skupině hráčů. Napíši to bodově bude to přehlednější a srozumitelnější. Nejsou seřazeny podle důležitosti jen jak mě napadly.

1. Jaký je Váš cíl v ultimě. (nepište prosím bavit se, protože někdo vidí zábavu i ve řvaní viz. Barbar Conan)
2. Hrajete čistě pvm?
3. Zvyšujete na sebe hlas na ventrilu?
4. Posloucháte se navzájem dokážete naslouchat?
5. Dokážete přijmout radu a řídit se podle ní.
6. Stává se že v dungu děláte ještě něco jiného než že se soustředíte na hru? (třeba koukáte na TV)
7. Máte aliance? Jestli ano s kým a proč?
8. Jak rozdělujete lup z dungu?
9. Kolik hráčů hraje aktivně tzn. aspoň jednou za dva dni?
10. Máte PK?
11. Přijdou Vám tyhle otázky zbytečné?

Byl bych rád, kdyby mi co nejvíce lidí z vaší gildy odpovědělo na tyto otázky a zdůvodnilo svojí odpověď.
Myslím že bude fér když na ně odpovím jako první tedy jen na ty na které odpovědět můžu.

1. Můj cíl v ultimě je najít kamarády se kterými projdeme všechny dungeony. Získáme vysoké levely a nejlepší věci.
2. Hraji pvm i pvp. Obojí mě baví.
3. Na ventrilu nikdy nekřičím umím věci řešit v kidu.
4. Dokážu naslouchat svým spoluhráčům. Tzn. že když mi někdo řekne ať mu hodím in lor tak mu ho hodím. Ale když někoho nepoznám po hlase a řeknu všem ať nahlasí jméno a pak in lor, že to taky udělají. Nejako včera kdy sem běhal snad s nejhorší partou co sem kdy na Endoru zažil a musel sem to říkat asi 10krat a stejně to nikdo nepochopil....
5. Já radu přijmu rád a snažím se podle ní řídit když je dobrá.
6. V dungu se soustředím na hru a snažím se maximálně pomoci partě.
10. Mám PK hraji PK a budu hrát PK. Hraji ho protože mám dobrý pocit z toho když někoho zabiji a baví mě to, ale zároveň vím že pro mojí oběť to příjemné není, proto nerozdávám HK a nelootim zbytečné věci. Todle dodržuji dost striktně ale občas to ujede. Už ani nepamatuji kdy mi to ujelo naposledy, ale je to hodně dávno.

Vybral sem si vás jako potenciální novou gildu proto, že už sem poznal na endoru hodně lidí a Vás neznám. Většina tech lidí nemělo vůli se zlepšit, dělali dokola ty samé chyby a nesnesli že jim to někdo musel dokola pořád opakovat. Tisíckrát warům opakovat ať stoji na sobě na hlavním tanku. Rangeři ať neberou agra warům atd. chtěl bych zase hrát s lidmi co dokážou hrát trošku na vyšším levlu. Chápu že někomu to trvá déle někomu míň, ale hlavní je vůle něco zlepšit. Snad jsem vás tím neunudil k smrti a najde se pár lidí co mi tu odpoví na moje dotazy. Pak třeba napíši přihlášku a uvidíme co bude dál...

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Spam - info
PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 11:08:30 
Nyny
Nyny
Na některé otázky ti neodpovím, protože jsou to čistě interguildovní záležitosti, ale celkově si troufám říct, že my pro tebe správná volba nebudem. Po majetku ani levelech neprahnem, rangerové berou agra warům a rádi děláme chyby, protože nás to tak prostě baví víc. Nejsme dungovní ani expící soukolí...

edit 1.: Nevidím nikde žádný podpis či představení se, celkem bych ho uvítal...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 12:26:48 
Pytel
Pytel
Neřekl bych, že rádi děláme chyby, ale rozhodně není naším cílem intenzivně zvyšovat levely a kupit majetek. Myslím, že tě neuspokojíme.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 13:27:08 
Newbie
Newbie
Teď bych se Vás nerad dotknul, ale škoda že nečtete pozorně... psal sem co je vaším cílem a ne co není. Proč normálně neodpovíte a nenecháte mě posoudit samotného jestli mě uspokojíte nebo ne?

Edit: Moje přezdívka je v názvu topicku Spam a své pravé jméno a představení sem si chtěl nechat do přihášky.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 14:17:05 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Neboj, to bude dřív v pekle sněžit, než aby se nás dotknul komentář anonymní osoby.
Neodpovíme normálně, protože je to dost neslušná otázka. Taky asi nepřijdeš v reálném světě za firmou s dotazníkem kolik vydělávají a jestli na noc najímají ochranku.
Čekáš, že nám o sobě řekneš jen přezdívku a my si ti tady vylijeme srdce a budeme psát eseje o tom jak funguje guilda ? :)

Eiq tamér [19]

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 14:23:04 
Newbie
Newbie
Děkuji za odpovědi, mějte se hezky a uvidíme se ve hře.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 16:34:18 
Pytel
Pytel
To mi přijde, jako nějakej stupidní debatní kroužek o problémech nějakých zoufalců, jako v některých amerických filmech nebo seriálech.

Pokud jsi ten opravdový hráč jménem Spam, kterého znám z Timu, tak ti rovnou říkám, že tady jsou pro tebe dveře zavřené.

Pokud ne, tak se omlouvám. Ale opravdu ti na takové dotazy odpovídat nebudeme, protože nevím co jsi zač. Nemám zájem, neznám, neumim. Nashle.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 17:06:44 
Pytel
Pytel
Spam píše:
Teď bych se Vás nerad dotknul, ale škoda že nečtete pozorně... psal sem co je vaším cílem a ne co není. Proč normálně neodpovíte a nenecháte mě posoudit samotného jestli mě uspokojíte nebo ne?

No podívej, my ani nemáme nic jako celoguildovní politiku a cíle. Nemá smysl, aby ti tu každý člen psal svůj pohled. Chápu, že taky chceš vědět něco o guildě, než se do ní přihlásíš, pak je ale mnohem lepší navázat osobní kontakt se členy nebo s guildmasterem. Ale jak vidím, s Bejfem nejste úplně zadobře, což asi vysvětluje tuhle přihlášku/nepřihlášku/dotazník. Formulace otázkek a info, co jsi uvedl, stačí na to, abychom mohli my říct, že tě neuspokojíme :-)

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ]