Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška
PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 14:57:21 
Newbie
Newbie
Zdravím guildu Pytlík

Rozhodl jsem se, podat si přihlášku k Vám do guildy. Tady je stručné info o mě:

1) Jmenuji se Dušan, ale spusta lidí mi říká Duchno. Pocházím z Nového Jičína, ale před pár měsíci jsem se přestěhoval za studiem do Zlína, kde je teď mé trvalé bydliště. Je mi 20 a chodím na Vysokou školu filmovou.

2) Jediná postava, kterou mám je 16 level rogue jménem Krasnodat ( skilly romevetrap a lockpicking kolem 50%)

3) Důvod přihlášení k Vám je ten, že bych na Endoru rád našel nové kámoše, protože hrát sám je cekem nudné. Právě Vaše guilda mě oslovila zajímavým názvem a postojem k hraní, nemám přes týden moc čas hrát a když už si chci zahrát tak s partou dobrejch lidí a to si myslím, že vy jste...

4) Dříve jsem hrál na shardu DP zde jsem hrál asi 1/4 roku, ale nenašel jsem tam to naplnění od hry, které jsem čekal. Asi před 2 měsíci jsem přešel na Endor a zde se mi to zatím velmi líbí, uvidíme jak to půjde dál.

Zatím jsem byl v dungách jako Stoky, Orc, Troll a hodně jsem nasoloval na Etinech a Terathanech. PvP jsem zatím nezkoušel, ale v pozdější době bych to chtěl změnit.

5) -

6) Ve volném čase si zajdu s kamarády do hospůdky, ale můsím i nějáký čas věnovat přitelkyni :) Když jsem u PC a nehraji zrovna Endor, tak si dám CS 1.6.

7) http://s2.imgupload.cz/img/--/218910/0bVgD/pic.php.jpeg Trošku po kalbě :D :D

Doufám, že jsem na nic nezapoměl...
Kdyby něco pište na ICQ: 643710302

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Přihláška
PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 16:24:33 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
No za mě nevidím problém ,přihláška se mi moc líbí ,je mi to sympatické.
Jen klasická otázka ,Automapu a Ventrilo máš? 8-)

------------------------------------------------------------

Monicka ,heretic (elf) - 23 lvl
Kuna Skalní ,druid (human) - 23 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 16:28:42 
Zlý GM
Zlý GM
Ahoj, chybí mi informace jestli máš UOAM a vt.

Dále mohu se zeptat co máš za net, rychlý, pomalý, veřejná ip, soukromá a takové ty švandy, co ovlivňují hru.

Jinak mě více nenapadá.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 16:45:44 
Pytel
Pytel
Zdravim, přihláška se mi vcelku dost líbí, a je to konečně něco lepšího, než ty předešlý hnusy. :) Taky by mě ale zajímalo to, na co se ptá Tem. Dál to vt a mapa, jinak též problém nemám. :ugeek:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 17:11:48 
Newbie
Newbie
UOAM mám a VT taky. S tím jak jsem se přestěhoval jsem změnil i IP, teď mám nějáký veřejný net, ale nějáké extra rychlé to není ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 21:03:05 
Zlý GM
Zlý GM
Mno, takže jsem si tš prověřil spolu s GM Husitů, kterému tímto děkuji za pomoc, budu se těšit na tvé odpovědi.

Napřed ti vysvětlím, proč jsem chtěl, aby si přišel za mnou do Alcarinque. S paladinem jsem si ověřil tvoji pravou identitu, která je Helix. Nějak si se omylem přihlásil pod pravým jménem.

IP adresa - veřejná, nicméně stejná s mnoha lidma, co byli vyhozeni z jiných gild. Neznamená to nic extra, ale jisté riziko tu je.

Prověřil jsem si tvůj mail, nenašel sem teda nic tak špicového, jak jsem čekal, nicméně profili na blb-portálech tvrdí něco jiného o tvém věku. Samozřejmě to nemusíš být ty, ale v celkovém přehledu by tp byla tak obrovská sakra náhod, že to snad není ani možné. Nicméně jsem pokračoval v hledání podobných jmen jako Bahec či bahec1 a podobně.

Bylo mi divné, že máš 2 dny založené icq. Je to divné, že tu hraješ pár měsíců jak tvrdíš a přitom sis založil icq den před podáním přihlášky. Takže se ptám, předtím si icq nepoužíval, popř. proč si založil nové? Co také podobnost s icq se jménem Bahec? Čirou náhodou ho mám v CL a hezky mi ho našel ICQ vyhledávač.

http://www.deepforestcompany.ic.cz/forum/

Zde jsem našel uživatele helix. Kupodivu má čorku a kupodivu se znáte, jak jsem se tam dočetl, jste kamarádi. Vsadil bych pěťák že je to ta čorka, kterou ty hraješ.

Další uživatelé bahec např.
http://time.netroof.eu/forum/profile.ph ... f34107073b - nějaká přiháška
http://dragons.yourme.net/vone-forum-f3 ... or-t99.htm - volaké ošklivé svinstvo

Doneslo se mi, že buď přímo znáš, nebo dokonce jsi v příbuzenském stavu s člověkem zde již hrajícím hráčem. Padali tu jména jako Doncek či Tennesse.

Nic z toho není přímo důkaz, nicméně, jak sis všiml, bereme jen 100% jisté případy. Takže buď si tohle vše obhájíš, nebo je to jasné.

Postava není tvoje co? Asi bude bratra, prej si to půjčujete jak se ke mě dostalo.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 8:08:20 
Pytel
Pytel
Tak to jsem zvědav na odpovědi. Pokud bude odpovídající obhajoba, budiž. Nicméně si myslím, že šance se tenčí, stejně tak důvěra.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 8:19:25 
Newbie
Newbie
Proč mám 2 dyn staré ICQ jsem zž vysvětloval někomu od Vás... Na hraní jsem si udělal nové ICQ. Hraji tu nějáký ten měsíc, ale ICQ jsem zatím nepotřeboval, tak jsem si ho založil aaž teď.

E-mail, kterým jsem se tu registroval není můj, ale mého mladšího bratra, ten hraje Endor také a má postavu Tennesse. Postavu Helix mi daroval do začátku asi na 11 levelu, od té doby jï hraji. Já přesně nevím jeho minulost na Endoru, ale ty odkazy co jsi sem hazel bude asi jeho minulost. On už mou postavu nehraje...

Asi jsem ve Vás vzbudil nedůvěru, ale co už nadělám :(

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 9:55:30 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Kdyby si teď nenapsal něco jako ,zatim sem icq nepotřeboval ,tak bych ti trošku možná i věřil ,ale stejnak jak nanačil Kamule ,zásada - žádné pochybnosti ,a tak to je.

------------------------------------------------------------

Monicka ,heretic (elf) - 23 lvl
Kuna Skalní ,druid (human) - 23 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 14:17:07 
Newbie
Newbie
Možná jsi mě špatně pochopil, ja mám ICQ normální do osobního života a na hraní jsem si udělál nové, aby se mi to nemíchalo s osobním životem. Dřive jsem ke hraní ICQ ještě nepotřeboval.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 15:48:12 
Šourek
Šourek
vysvetli mi radsi - proc ses nezminil o bratrovi a o tom, ze postava neni tvoje od nuly?

"-- xxx, 23:28:12: neříkal jsem ti, že kvalifikací kecat mágovi do zdění je díra do prdele? :-D"

Du kommst zu spät!

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 16:01:02 
Nyny
Nyny
Zamlžel jsi skutečnou identitu. Bratrův email? Ale běž, to snad nemůžes myslet vážně... Dále ty nálezy na jiných fórech... Mně nepřesvědčíš, z čehož si jasně dokážeš vyvodit, že můj hlas taky ne.

Příhláška prostě smrdí podělem.
Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 16:36:05 
Newbie
Newbie
Myslel jsem, že to s mým bratrem není podstatné, ale uznávám chyba je na mé straně...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 07. bře 2010 9:57:24 
Zlý GM
Zlý GM
To že je tvj bratr není zase tak přitěžující okolnost, jde spíše o to, že ta postava není tvoje.

abych to shrnul:

1) Nedůvěra
2) Pochybnost původu
3) Postava není tvoje

Nepřijat

LOCKED

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]