Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Epff
PříspěvekNapsal: sob 02. kvě 2015 14:58:51 
Pytlíček
Pytlíček
Čau lidi,

jmenuji se Vojta a jsem z Velké Jesenice u Náchoda. (stejně jako 2 Vaši členové) Za pár dní mi bude 24. Mezi největší žrouty mého času patří fotbal (jak hraní, tak sledování), kamarádi a škola. Jsem studentem na Univerzitě Hradec Králové obor Informační management. Příští rok, pokud půjde všechno podle plánu, bych měl konečně školu dodělat. Momentálně jsem na pracovní stáži v Irsku. Delší dobu jsem Endor nehrál a ani jsem to neměl v plánu, ale jelikož mě nové dungeony a arény delší dobu lákaly, rozhodl jsem se po domluvě s Hollowmanem zkusit přihlášku sem k Vám. Určitě nebudu hrát každý den, spíše nárazově podle počasí v Irsku. (dost často tu prší a to pak není co dělat)
Teď něco k tomu životu na Endoru. Asi v 9. třídě mi právě Hollowman tuto hru ukázal. Hnedka nás to chytlo a ještě s jeho bratrem (taky je u Vás, ale nevím pod jakým nickem) jsme to hltali jak šílenci. Roky plynuly a já prošel spoustou guild a měl několiv postav. Určitě si nevzpomenu na Všechny ale zkusím to tak nějak postupně vzít.
První postavou byl Paladin Vojtas, pro mě asi nejzábavnější část hraní na Endoru kdy jsem nic neznal. Tuto postavu jsem dotáhl na nějaký 20 lvl myslím a pak jsem jí přestal hrát. Pak jsem zkoušel různé postavy. Jedinou kterou si pamatuji byl heretik, kterého jsem vytáhl na lvl cca 23. Poté jsem udělal druida Greexe. S touto postavou jsem se dostal na level 32 myslím a byl sem v guildách FoR, A-Team a CoM. Guildu FoR jsem založil já a měli jsme alianci právě s guildou CoM, do které přešla později většina členů FoR. V CoMu jsem pak ještě hrál paladina Greexisimo, kterého jsem dotáhl na lvl 23 myslím. Pak jsem však přestal hrát na nějakou chvíli a dostal od někoho nabídku, že mého druida koupí (tuším že za 3000Kč nebo tak nějak). Už nevím jak to přesně bylo, každopádně postavu jsem předal a peníze mi nepřišly. Poučení do života alespoň. :D Potom jsem nějakou dobu nehrál a když jsem se rozhodl, že zase začnu hrát, dal jsem si přihlášku do nové guildy Husité. Založil jsem postavu Epff, ze které jsem později udělal pk. Déle jsem založil postavu Epfik, který je má hlavní postava doteď. Je to druid na úrovni 32. Dále jsem založil postavu Tori Black, což je druhá postava, se kterou bych případně mohl hrát. Je to mág 20 level. U husitů to byla většinou zábava a některé lidi jsem si opravdu oblíbil, i když vím že u Vás bych body získal tím, že bych o nich mluvil hnusně :D. Byl jsem u husitů dlouhou dobu a byly časy kdy jsem byl hodně aktivní, ale ke konci jsem už logoval sporadicky, protože na mapě bylo málo lidí a měl jsem spoustu jiných zájmů mimo UO.
Teď už UO chci hrát jen jako odreagování ve svém volném čase, kdy nebudou jiné plány v realu. Proto neslibuji, že budu aktivní 24/7.
Tolik o mém životě, teď ještě v tomhle posledním odstavci nějak shrnu ostatní body, které by měli být v přihlášce. Hlásím se k Vám především kvůli tomu, že u Vás je Hollowman a Pepes, které znám už od malička. Dále myslím, že u Vás je Isek a Saxo, které znám ze svého působení u Husitů. Každopádně si chci už jentak oddechově zajít nějaký ten dung a zkusit ty nové arénky, jak už jsem zmínil někde na začátku této přihlášky. Celou dobu jsem hrál jen na Endoru, ikdyž s nějakými pauzami. Zkušenosti s PvM i PvP myslím že vcelku dobré. Vím, že pvp se u Vás moc nehraje ale o to už mi nejde. Co se týče PvM tak jsem prošel všechny staré dungy, tzn. dungy, které byly vytvořeny za poslední rok a půl neznám. ICQ mám stále stejné 208-518-398 ale vzhledem k tomu, že jsem ho používal jen pro účely UO dlouho jsem ho nelognul a nemám ani nainstalovaného klienta. Pokud by to bylo nutné nainstaluju, jinak si myslím že komunikace v rámci mapy postačí. TS/VT samozřejmě nainstaluji podle potřeby. Pokud chcete fotku tak můžete kouknout na instagram: http://instagram.com/vojtakrcil

Cheers!:)

Epff - Necro PK

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Epff
PříspěvekNapsal: sob 02. kvě 2015 16:14:27 
Pytel
Pytel
Ahoj, ja len pre zaujimavost - druida chces hrat ako hlavnu postavu? alebo skor by si sa zameral na maga?
Ako dlho este planujes byt v Irsku? a ked sa vratis nas5 do rodnej zeme, znamena to, ze opat s ultimou prestanes? :)
A co pripadny zraz v CR/SR?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 02. kvě 2015 16:23:45 
Pytlíček
Pytlíček
V Irsku jsem do začátku října. A neumím říct jak to bude doma vypadat, určitě co se vrátím tak třeba 2-3 týdny nebudu hrát to asi chápete když je člověk dlouho pryč, ale přestávat úplně nechci. Rád bych prostě občas zašel nějaký ten dung, poklábosil na mapě nebo TS, popřípadě odchodil arénky.
Jinak hrát budu samozřejmě to, co bude potřeba. Mezi těmi postavami je velký lvl rozdíl takže minimálně ze začátku na low dungy mága a na high dungy druida pokud bude místo.
Jinak pokud to čas a finance dovolí tak bych se na srazu určitě objevil.
Na to pk nevim co odpovědět, je to součást hry a podle mě to dělá tu hru zajímavější ta nejistota toho, že Vás může kdekoliv někdo zabít :D. Ale chápu ten názor no.

Epff - Necro PK

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 02. kvě 2015 16:24:03 
Plska
Plska
Mne by zajimalo:
- to PK jsi hral sam nebo v nejake guilde? V jake? Zajima mne, jakym zpusobem? HK? komplet looty?
- vsechny postavy jsi expil sam?
- Pujcil jsi nekomu sve postavy?
- mas jen vlastni postavy nebo i nejake cizi v drzeni?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 02. kvě 2015 16:30:30 
Pytlíček
Pytlíček
Pk jsem měl v husitské guildě, tzn. Křížáci. Hrál jsem podle toho jak bylo potřeba a podle toho koho jsem zabil. Např. v mass pvp je dost nutné dávat HK, aby hráčům trvalo déle se vybavit. Jinak pokud jsem zabil někoho, kdo měl u sebe pouze normální trash věci tak jsem mu nedal HK ani nelootil. Postavy jsem expil sám a v držení mám pouze postavy Epff, Epfik, Tori Black. Jedinou postavu ve společném držení sem měl s Hollowmanem a Pepesem crafta Prkennapodlaha. Pak jsem své účty dal Hollowmanovi, aby mi je logoval jednou za čas, kvůli smazání.

Epff - Necro PK

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. kvě 2015 10:28:37 
Pytel
Pytel
Epff píše:
...U husitů to byla většinou zábava a některé lidi jsem si opravdu oblíbil, i když vím že u Vás bych body získal tím, že bych o nich mluvil hnusně :D...

Vieš? Kto Ti povedal takúto blbosť? Minimálne ja alebo Isek by sme akékoľvek klamstvo ohľadom našej bývalej gildy zrušili a za klamstvo su určite body dole ,ak nie rovno lock.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 03. kvě 2015 10:39:28 
Pytlíček
Pytlíček
Tak minimálně ke konci co jsem byl u husitů pytlíci husity neměli rádi, aspoň podle toho co sem slyšel. Nemyslel jsem to tak že bych si o nich něco vymejšlel, já bych o husitech nic špatnýho neřek, měl jsem to tam rád:)

Epff - Necro PK

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 04. kvě 2015 11:59:00 
Správce guildovního pytle
Správce guildovního pytle
Přijat za adepta. Písni mně prosím na icq 478712072 a já Ti dám přístup

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ]