Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rogue 28
PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 20:35:37 
Newbie
Newbie
Zdravím členov a aj adeptov.

Dokým začném písať prihlášku tak vopred by som chcel upozorniť že už jednu som tu mal a neprešla ale roky idú a ľudia sa menia.

Mno začal by som asi skôr real životom ako ultimou.
Je mi 24 rokov, pochádzam zo slovenska nedaleko Bratislavi.
Venujem sa roznášaniu pizze vo voľnom čase sa zas venujem gastronómií, kinu, zábave s kamošmi, pivečko.
Mam rad uprimnych ludi a nie falosnych. Vela ludom sa zda ze som drzi lebo poviem co mam na jazyku a na mysli. Som za kazdu srandu, za kazdy zraz za hoci co co je zrealizovatelne. Ak nieco k mojmu sukromiu tak kludne pytajte sa.

Teraz trošku k hre.
Mam dve postavy momentalne primarne hrajem rogunu lvl 28 elf meno Amko, druhu postavu pomaly taha heretika rasa drow lvl 3m meno Amko.
Kupene/menene/darovane postavy už nehrajem dlhsiu dobu a ani neplanujem nejake take postavy si zaobstarat. Ak si niekdo kladie otazku ci som mal kupenu/menenu postavu ano mal som ale bolo to davno a je to nieco k comu by som sa uz nechcel vracat. Kazdy sme robili chyby ked sme boli mlady a niesom vynimka. V ultime sa nesnazim bugovat, prasit, urazat, robit zle.

Otazka preco prave k vam.
Ma viac dovodov. Poznam u vas zopar ludi s ktorymi som kedysi hraval. Viem o vas s pocutia ze ste ferova guilda ktora drzi pokope a to vas robi silnou guildou. Hladam skupinu ludi v ktorej by som toto nasiel. Stabilitu, ferovost, uprimnost, snahu pomahat si navzajom.
Najviac ma uputalo to ze co sa povie medzi ludmi u vas tak to aj medzi vami zostane. Ze sa to nerozpise dalej, nebonzuje sa na seba a podobne.
Zapocul som ze ste skor PvM guilda ale tym ze sa nebojite ani PvP :).

Moje predosle Guildy na ktore si spomeniem Fenix - uzastny ludia super skupina len skoda ze sa rozpadla, Company - bolo tam zopar ludi s Fenixu vydrzal som tam v casoch aj ked sme boli dvaja traja na mape ako aj vo fenixe ked bola kriza, chvilkova guilda v casoch ked sa rozbiehala bola horda - prestal som hrat a potom som sa tam uz nevratil. Posledna guilda je Cursed.

Určite sa tu najdu ludia ktory ma poznaju aspon ktory si myslia ze ma poznaju lenze doba sa meni a s dobou sa menia aj ludia. Ak ma niekto pozna s pred 5 rokov tak nech veri ze ma nepozna lebo ludia sa dokazu velmi zmenit. Teoreticky je to vsetko snazil som sa to napisat uplne a pravdive ovsem je velka pravdepodobnost ze som daco pozabudol takze som pripraveny na rozne otazky z vasej strany :).

UOAM ako TS3 mam používam. Icq 273-884-297

Naposledy upravil Troy dne stř 05. lis 2014 10:57:28, celkově upraveno 1

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Rogue 28
PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 22:28:42 
Správce guildovního pytle
Ahoj Troyi, mě by zajímalo jakou postavu bys rád hrál radši čorku či herku? A nebo bys chtěl založit ještě jinou?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 22:41:52 
Pytel
Pytel
Cusik , Narovinu roguu je u nas az moc :) ale je mi to fuk...pokud knam namapu prisli lidi jako sou finove nevydim dovot ti nedat sanci (názor adepta)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 22:59:51 
Newbie
Newbie
Primarne by som chcel rogunu, nebranim sa logovaniu herke ked bude treba. Kubik spomenul ze rogun je vela tak ak viac pomoze v dungu herka s manou nemam s tym problem.
Co sa tyka zalozenia postavy ano rozmyslal som nad tym jakmile by som spravil aspon rogunu 30.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 23:41:32 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Troy píše:
Mam dve postavy momentalne primarne hrajem rogunu lvl 28 elf meno Amko, druhu postavu pomaly taha heretika rasa drow lvl 3m meno Amko.

3m předpokladám, že je 30lvl nebo se snad mýlím?

Jaké chary si hrál dříve a jaké s nimi máš zkušenosti PvM/PvP? Nemusíš uvádšt jména, ani jestli byli půjčené :)

Jaký teda máš po případě zájem založit další char až bude rogue na 30+? Máš to vůbec v plánu nebo jsi spíše rekreační hráč jako já :)?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 04. lis 2014 23:59:30 
Pytel
Pytel
popravde corku nam fakt netreba, momentalne nas je aktivnych asi 5-6 coriek (ak neratam Bckove postavy dalsich aktivnych clenov), cize bolo by fajn, ak by si rozohral tu herku viac...ale co ma viac trapi, mas strasnu gramatiku, nechcem sa ta dotknut, ale mas dysgrafiu alebo si len proste clovek, ktoremu na tom nezalezi? ;) dakujem za info

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 0:16:45 
Newbie
Newbie
Kubo: berkom mam skusenost pvm. Chcel by som sa jemu venovat po rogune. Popripadne rogunu si viem dokoncit na solo ked sa nebude nic diat a tahat berka.
Skusenost PvM: mag, corka, herka,berk,merck
Skusenost PvP: malinko prist, herka, roguna, merck, ranger

Jak mile mam volno tak som aktívne tu. Robim kratky/dlhy tyzden

Kaine: nedotkol si sa ma. Popravdu povediac chcel som to poopravovať vo worde ale spoliehal som ze to bude v poriadku a asi nebolo. Nedotklo sa ma to uz lebo posmeskami na skole som si tym presiel a castymi otazkami preco nemam znamkovane diktati a preco nastevujem psychologicku ale snazim sa citat knihy nech sa to polepsi

Rano to mozem prerobit a poopravujem chybi.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 7:48:40 
Zlý GM
Zlý GM
Jsem z toho trošku rozpačitý.

V roce 2009 si se k nám hlásil a v přihlášce si uvedl myšlenku "Je lepší hrát svoje postavy než koupené" - nestalo se (http://www.pytlici.bluefile.cz/viewtopic.php?f=12&t=70&p=230&hilit=Vittek#p230)
V roce 2012 si se k nám hlásil a v přihlášce si uvedl myšlenku "Je lepší hrát svoje postavy než koupené" - nestalo se (http://pytlici.bluefile.cz/viewtopic.php?f=12&t=890)

V roce 2014 se hlásíš znova se stejnou myšlenkou. Proč jí mám věřit teď?

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 8:45:22 
Pytel
Pytel
Vidim ta ako cerstvo prijateho clena guildy The cursed bastards - prijaty 3.10.2014
http://cursed.forumlaunch.net/viewtopic.php?f=3&t=12&sid=aabcdfa54c54407512f385b9d19d5d83
Vcera som videl na vyveske, ze tato guilda nabera ludi, cize predpokladam, ze sa nerozpadla. Medzi guildami, v ktorych si bol ju ani len nevidim spomenutu - nemyslim si, ze je pravdepodobne, aby si zabudol na guildu, ktorej si clenom :O.
Moja otazka teda je nasledujuca. Robis si z nas srandu ?:O (alebo mi len daco uniklo?)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 10:16:24 
Pytel
Pytel
Banán na to!

20+: Priest, Heretic, Ranger

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 10:59:12 
Pytel
Pytel
Tem a Mirec - kvalitne ste ho presetrili, dobre vy :!: :o

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 11:31:01 
Psal mně na icq..že se jen přepsal místo Cursed napsal Company...Večer to vše prej dovysvětlí..V Cursedu mu prý nevyhovovali lidi..

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 21:19:17 
Zlý GM
Zlý GM
Kain píše:
Tem a Mirec - kvalitne ste ho presetrili, dobre vy :!: :o

Díky! Jsem rád že 17 vteřin hledání nepřišlo na zmar!

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2014 22:33:55 
Newbie
Newbie
Temudžin: prihlášku s 2009 si ani nepozriem lebo nechcem vedieť aký som bol v tej dobre dúfam že to chápete
prihlášku s 2012 si ešte ako tak pamätám a hlavne tú časť ktorú spomínaš hrať vlastne postavy tak ich aj nadalej hram :) nič sa nezmenilo :) takze neviem preco alebo jak si prisiel na to ze sa tak nestalo. Lebo ak napr narazas za lognutie Jojinky lebo majitel je dlho rocny kamarat a posunul mi udaje na prihlasenie aby som ju raz za cas logol ako za hrube porusenie tak to fakt nechapem lebo sa urco najde vela ludi ktorym dal kamarat pristup ked prestal hrat aby mu ju nezmazali. :)
Prečo veriť. Slovne ta nepresvedcim nech chcemjak chcem. Jak na to prist mame s dvoch veci na vyber. Skusit mi dat sancu a skusit to ci ta presvedcim mojim chovanim alebo nie vyhodit ma mozte hoci kedy ale sa spytat aky som ludi ktory ma poznau. Nie ludi ktory ma poznaju s pred par rokov lebo ty ma nepoznaju ale naozaj tych s ktorymi som stale v kontakte. Mozes sa skusit na mna opytat Sonyi, Bernyho, World Crafta. Oni ti povedia nieco o mne hlavne World Craft ma najlepsie pozna zo vsetkych :)

Mirqo: srandu si nerobim. Ked som si precital tvoj post tak som mu najprv nechapal a potom som si to prelistoval na zaciatok a potom som si uvedomil ze chyba nastala z mojej strany ktoru som hned opravil a informoval o nej Mikyho. Este raz sa za tu chybu ospravedlnujem stane sa ked clovek robi viac veci naraz.
Keby som to mal mysliet ako srandu tak by som mal asi cudny zmysel pre humor :).

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 06. lis 2014 5:23:29 
Pytel
Pytel
Ahoj, myslis Jojinku maga z Fenixu?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 06. lis 2014 6:44:12 
Newbie
Newbie
tuším že nebol fénix ak bol tak musel byť ešte dávno predo mňou. Ja si jeho guildu pamätám že bol v 17 v ktorej už bol pomenej aktívnejší. Ale inak ano je to mag.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 06. lis 2014 22:35:46 
Přijat za adepta...Info po icq

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]