Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Žádost o přijetí, A.M.
PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 13:44:00 
Newbie
Newbie
Zdravíčko,
jmenuju se Pavel , momentálně přebývám v Brně a brzy uvidím již 25 zimu svého života. Od všech, co s guildou mají něco společného jsem slyšel, že Pytlíci jsou poměrně pohodová banda, kde nevadí když je člověk trošku nahlavu, nebo když se jeho výskyt u počítače a Ultimy dá charakterizovat slovem "punkevní", pokud nedělá guildě špatné jméno nebo není všeobecně hajzl. Hledám si guildu ve které by nevadilo kdybych se občas objevil, nějakou dobu hrál a pak na pár týdnů zase zmizel, a které záleží víc na lidech než na číslech jejich charů. Snad jsem se trefil :)

Na Endoru působím s většími či menšími přestávkamí prakticky od jeho začátku, což bude už asi 11 let (nebo i víc, skleróza je děsné svinstvo).
Guildovní historie:
HoB (přestal jsem hrát na delší dobu).
EyE (hromadný ban z důvodu aféry s runewordama, v té době jsem byl opět již pár měsíců neaktivní).
MGL (tak nějak postupně všichni přestali hrát)
Lost (rozpadla se)
Spolupráce s guildami:
Panzer, Time, Hell, SL, hromada dalších které si prostě už nepamatuju

Co do zkušeností s PvP a PvM, dalo by se říci, že svého času jsem byl poměrně obstojným až nadprůměrným v PvP a kompetentním v PvM. Změnit se mohlo již hodně, bylo to celkem dávno.

Momentální postavy: Narwyn (24 lvl rogue), Adrian Magnus (20 lvl firemage), Sol (14 lvl craft), hromada dalších postav s příjmením Magnus, se kterýma dělám různé vylomeniny, jako třeba projekt wanderera s nevyšším levelem (můj rekord byl 14 nekoupený), offrace postavy (human necro, drow zloděj) a jiné uhozenosti které dělám spíše jen pro srandu než pro nějaký veliký efekt.

Protože mága hraju jen na obrany měst při nájezdech PK a rogua jen na poklady, dá se říct že jako moje hlavní postava by byl můj craft, který je asi jedna z nejstarších postav na serveru obecně. Skilly: 100 mining, 74 lumberjack, 67 eng, 58 tink, další skilly bez významné hodnoty. Spíš si jen tak občas hraju, než že bych to nějak moc hrotil.

Na jiných serverech jsem hrál předevšim na DP před Endorem, kde jsem měl chvíli adeptůru v guildě Sanct Lor s mágem jménem Dareion (nebo Darion, už nevím, moc let tomu). Ten účet ale už dávno nemám, a ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale nějak jsem to neřešil. Pak jsem chvíli hrál na DP2, Manawydanu, dokonce i na oficiálním UO serveru, realm Europa. Nikde mě to ale moc nebavilo, asi proto že krom endoru a oficiálních serverů tam není moc lidí, a tady už mám nějaké známe, tak se mi nechtělo moc stěhovat.

Co do osobních informací, těch vám asi moc nepodám, protože je prostě neříkám téměř nikomu. Z toho mála, co jsem ochoten sdělit, by to bylo asi tolik: lidi mě občas nazývají asociálem (podporuju to tím, že nemám facebook), jsem abstinent, mám široký záběr informační sbírky (o světě i o UO), dělám historický šerm, prohlašuju o sobě že jsem šílenec (jako důkaz by posloužily jak to že občas prostě zmizím na pár týdnů, tak to že jsem měl dost trpělivosti vymlátit se s wandererem na 14 a pak jsem ho prostě smazal)., mírně psychicky nestabilní a mám na sebe příliš velké nároky :p

Fotku alespoň ze začátku neposkytnu protože nemám žádnou aktuální a navíc na každé vypadám jako mírně psychotický masový vrah.

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí, A.M.
PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 13:57:56 
Pytel
Pytel
Ahoj,
napisal si nam predchadzajuce guildy, aktualne postavy, ale zaujimali by ma aj postavy ktore si mal. Nakolko si bol v EyE (mam zafixovane ako PK guildu), tak predpokladam, ze si mal aj PKcko.
Diki za odpoved :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 14:00:42 
Pytel
Pytel
Ahoj Pavle,

výčet postav atd hezký, ale zajímalo by mě info o tobě. Pokud mám s někým hrát, chci vědět s kým hraji
nejsme tady guilda anonymních lidí, známe se dobře.

píšeš ... Od všech, co s guildou mají něco společného jsem slyšel, že Pytlíci jsou poměrně pohodová banda...

kdo jsou ti lidi o kterých mluvíš ?

díky za odpověď

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 14:21:24 
Newbie
Newbie
Předchozí postavy které už nemám by byly asi Ashur (priest) v guildě EyE jsem opravdu měl PK. Hrál jsem za PK jmenem Khazag, i když ta postava původně moje nebyla (a tedy s Khazagem jako hráčem nemám prakticky nic společného), když měl Khazag tag EyE tak jsem to ale byl já. Pak jsem chvíli hrál v EyE rogua jmenem Narzin (což byla moje rudá parafráze na Narwyna) ale to moc dlouho netrvalo.
Ještě k tomu Khazagovi, celkem je mi jasné na co se zeptáte dále. Ne, s postavama nekšeftuju, neprodávám a nekupuju. Ten druid byl jediná postava která původně nebyla moje, ale abych byl upřímný, EyE byla skvělá parta lidí, takže i když jsem tu postavu nezakládal a trochu mě to trápilo že to není moje záležitost od začátku, tak ta doba co jsem strávil u nich za to stála. Strávili jsme hodně dlouho bojem proti modrákům i jiným PK guildám a přitom se většina z nás snažila chovat lépe než většina údajně modrých lidí.

O pytlících jsem slyšel třeba od Herua, kterého znám z MGL, od Bingwy kterého znám z Lostu, a dalších několik lidí kterých jména si momentálně nepamatuju, protože sbírám informace z většího okruhu a pak si z toho skládám názor.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 15:23:58 
Pytel
Pytel
pořád jsi odpověděl jen na polovinu mého dotazu o tom kdo jsi. Tajnůstkáře tady nebereme.

je to jak kdybys šel na pohovor do firmy a nepodal o sobě základní informace do té doby dokud nepodepíšeš smlouvu.

stokrát omílaná pravda - do guildy se nepřijímají postavy ale lidi.
Rád bych o tobě věděl víc, ne jen to jaký jsi tajnůstkář a co jsi kde s kým provedl.
Překonej se a rozepiš se o sobě víc.

ps: to že vypadáš jako psychotický vrah je mi totálně ukradený

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 15:38:23 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Plně souhlasím s Maximem... viz to o té firmě...

Já jsem třeba jeden z těch co se ukáže jednou za čas což logicky znamená že absolutně nevím co si mám pod jmény tvých postav vybavit.

Tak tedy nějaké informace ze života z reality by absolutně nebyli na škodu pokud tedy máš nefalšovaný zájem být v takové bandě kde se lidi z větší části znají osobně.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 16:00:38 
Newbie
Newbie
Pak bych asi uvítal konkrétní otázky, než jen "řekni něco o sobě".

Zkusím si vzpomenout na něco dalšího než jsem zatím psal.
Dělám doktorát z fyziky, jsem zaměstnanec výzkumné skupiny, zajímám se o vojenskou strategii a taktiku, historickou i moderní, teologii, filozofii, politiku, trocha lingvistiky, medicínu (to mám společně s výzkumem tak se to možná nedá počítat...), prostě tak nějak všechno. Baví mě vymýšlení hovadin, občas mám sklony být sarkastický. Mám blond vlasy a modré oči.
Vážně me nenapadá co byste tak chtěli vědět, takže proto je to takový mišmaš.

EDIT:
Taky jsem občas trošku paranoidní, a proto nerad říkám lidem něco o sobě, natožpak to psát na fórum někam kde si to může přečíst každý kdykoliv. Když se k vám hlásím, je mi jasné že vy budete chtít něco vědět, ale není mi úplně příjemný fakt že si to může přečíst kdokoliv a proto ta moje nevole sdělovat osobní informace. Ad firma: tam osobní informace podléhají příslušnému utajení jako kdekoliv jinde kde je po vás oficiálně chtějí.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 24. zář 2014 17:50:14 
Pytel
Pytel
Tak tohoto člověka už znám pár let na endoru a je to v poho člověka, dá se s ním pokecat, v pohodě hrát, nic neřeší je to spíše takový sváteční hráč, že Magnusi :D

Ps.: můj špičkový dodavatel rudy :!: :lol:

ale máš u mě mínus že sis na mě nevzpomněl :!: :!:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 7:23:25 
Pytel
Pytel
A.M. píše:
Taky jsem občas trošku paranoidní, a proto nerad říkám lidem něco o sobě, natožpak to psát na fórum někam kde si to může přečíst každý kdykoliv.

Nikto od teba nepyta ziadne osobne udaje, ktore by sa dali dako zneuzit. Rodne cislo, cislo uctu a PIN pozadujeme az po prijati za adepta. Az ako clen mi budes musiet zaslat platobnu kartu, to sa neboj :P.

Mozes nam napisat napr. ci ta bavi daky sport, co pocuvas za hudbu (rada: ak mas rad country, tak ti William da svoj hlas). Zalozenu rodinku predpokladam este nemas :). Niekoho bude zas zaujimat tvoj hraci cas - kedy predpokladas, ze by si logoval najcastejsie.
Mna zaujima, ze ked ako pises obcas zmiznes na niekolko tyzdnov, tak co porabas? Ides niekde do prirody a proste si uzivas pokoj alebo cestujes? :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 7:49:18 
Newbie
Newbie
Jako sport dělám historický šerm a nezávodně atletiku. Hudba je teda metal (power metal ) převážně, ale ne jen, rád si poslechnu ABBU, symfonické básně, muzikály atd. Co opravdu nemám rád je blití do mikrofonu (growlování) a hiphop. Byl jsem i v nějaké té metalové kapele. Teď nejsem.
Rodinu založenou nemám, hrací časy budou spíš odpoledne a k večeru mimo dnů kdy musím do noci psát články / zůstat v laboratoři nebo kdy mám tréning šermu (nebo když mám něco jiného :P ).
Když zmizím, tak to záleží hodně na kontextu. Když si to můžu dovolit (nemám nutnou práci v práci) tak občas zmizím do lesa a toulám se pár dní, jindy se zavřu v pokoji a přečtu 10 knížek za tři dny, atd. Stát se může cokoliv :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 8:38:59 
Pytel
Pytel
v jaké časy obvykle hraješ ?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 8:56:33 
Newbie
Newbie
Většinou když se k tomu dostanu tak odpoledne tak nějak od 5 hodiny. To je potenciální hrací čas, neznamená to ale že bych hrál každý den.
Zrovna teď mám času trošku více, tak se na UO objevím třeba od 10 ráno, když craftím. Nejpravděpodobnější výskyt je teda od 5 hodin do nějakých 10 večer.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 11:21:50 
Správce guildovního pytle
Zakládám hlasování. Brzy se dozvíš verdikt :-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 12:10:16 
Pytel
Pytel
Jak píšeš tak maga mas na pk a rogua na poklady. Takze se chci zeptat jakou postavu bys chtel hrat?

Craftman BS 96(120) Tink 85(108) Enginer 90 Gemcut 80(117)
Mercek 18 / Drujd 20 / Nekr 21 / Rogue 26 / Priest 20 / Ranger 19 / Mag 16

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 12:23:54 
Pytel
Pytel
Ahoj,

my se známe, dost věcí sme probrali po ICQ. Proto se zeptám na pár věcí co by mohly zajímat i ostatní.

1. Jak píše James , jaký je/bude tvůj aktivní char na dungování? Kraft je v pohodě, ale tak nějak nepokecáme při bulkování, nebo kopání
2. Co srázek? čr/sr dojel bys když bude dopředu dané datum?
3. Jaký je tvůj nejoblíbenějsí dung?
4. To stím pitím hmhm taky jsem abstinent ale na srazku si urco připijem ne???
5. Máš rád Zaga? :-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 12:35:50 
Newbie
Newbie
Tak pokud by bylo třeba, tak toho mága (20) nebo rogua (24) vlastně vzít můžu. Ne na zuřivé grindování levelů ale občas na nějaký zábavný dungeon ano. Jinak do stok se určitě něco najde ;) Relaxační craftění mi zabírá dost času teď.
Sraz, no někdy ano. Cestování jako takové mi problémy nedělá. Asi v následujícím měsíci, i kdyby byl a byl bych tam pozván, tak ne, ale později třeba ano. Konceptuálně nejsem proti.
Nejoblíbenější dung bude trošku problém. Asi bych si vybral Temple, protože mi přijde zajímavý a pěkně udělaný, ale takový Abyss taky není špatný, a stoky hned potom :mrgreen:
Pokud si nebudeme připíjet nealkem, tak smůla. Nepiju vůbec, ani na oslavách, ani šampaňské.
...
Co to je "Zaga" ? :shock:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 13:19:57 
Ty nevíš co je Zaga? :lol: To je taková věc o který se nesmí moc mluvit..Je to Pytlický tabu :lol: Né dělám si srandu Zag je náš vrchní vedoucí:-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 25. zář 2014 16:52:25 
Vedoucí morálky
Vedoucí morálky
tak tak, povestna baba jaga Zaga.

nemyslim si, ze by me mel mit rad/nerad. Pokud vim, tak se nijak bliz nezname. Par tech postav co tu zaznelo je mi povedomych (Khazag tedy spis ten puvodni, co me pojizdel na brigandech nad medeou..), ale to je tak vsechno.

Zag, priest 27

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 27. zář 2014 11:01:06 
Přijat za adepta. Napiš mně na icq 478712072

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ]