Přihlásit se | Registrovat

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zadost o prijeti
PříspěvekNapsal: stř 24. črc 2013 22:09:28 
Newbie
Newbie
Ahoj vsichni,

muj nick je cybermisa (ja vim, ja vim, ale je to relikt, ted uz nenadelam nic :-)

GW2 jsem zacal hrat zhruba nekdy zacatkem roku 2013 a hra me docela chytla. Tak nejak jsem pribehem prosvistel vesmes sam za Mesmera, ale kratce po dosazeni 80 lvl prisly rodicovske povinnosti, takze na hru prestal byt cas. Ted je situace trochu lepsi, takze bych si moc rad prilezitostne po vecerech zahral, ale hrat sam neni v GW2 proste ono. Proto hledam nejakou vhodnou, pohodovou gildu, kde lidem pujde v prvni rade o relax a zabavu - stres si nechavam do prace :-)

Abych se priznal, MMORPG jsem predtim nikdy nehral a v GW2 jsem hral predevsim PvE - pribeh a objevovani mapy. Rad bych ale zkusil dungy a WvW, PvP me moc nelaka. Moc online her jsem dlouhodobeji taky nehral, jen nekolik let jsem delal DM na jednom HCRP serveru (platforma NWN).

Co se podminek prijeti tyce, myslim, ze je splnuji. Vekovou hranici jsem prekrocil uz o vice jak polovinu :-)

Tim bych moje profesni CV uzavrel, pokud mate jakekoli dotazy, rad zodpovim. Timto vas prosim o prijeti.

cybermisa

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Zadost o prijeti
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 14:34:03 
Newbie
Newbie
Já bych s přijetím neviděl problém.Ale bohužel naše aktivita je trošku kolísavá :lol: Nech tu na sebe kontakt ať tě můžeme invitnout

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Zadost o prijeti
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 20:10:02 
Newbie
Newbie
Super :) nick mam cybermisa.6154, diky

Profil  Offline