Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: World of Dungeons
PříspěvekNapsal: sob 20. lis 2010 20:20:49 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Už nějakou dobu znám tuto celkem zajímavou web hru. Dlouho jsem ji nehrál, ale teď jsem se k ní zase vrátil a hledám spoluhráče.
Je to RPG hra s fantasy tématikou, takže zde vystupují postavy jako barbar, mág nebo paladin. Jedná se v podstatě o tahovou hru. Jednou za určitou dobu se spustí dung; postavy se v něm chovají podle přednastavených parametrů a snaží se ho projít. Dung se skládá z několika pater, kde na hrdiny čekají různé nebezpečí. Za každé patro, kterým projdou, jsou odměněni zkušenostmi, penězi a předměty.
Hraje zde velké množství hráčů, kteří mezi sebou mohou obchodovat a svádět souboje jako parta nebo jako jednotlivci.
Hra je celkem nenáročná na čas, takže u ní nemusíte sedět jako například u Travianu. Stačí se jednou nebo dvakrát za den podívat, ale i když se třeba týden nelognete, nic se nestane.
Jedinou nevýhodou je, že bezplatně jsou k dispozici pouze tři druhy povolání. Ostatní povolání jsou přístupné jen na prémium účtu, který stojí asi 50$ ročně. Lze však hrát i s partou složenou jen ze základních povolání.
Zde je odkaz World of Dungeons

Zkuste se podívat jak to vypadá a kdo by měl zájem zkusit si zahrát, ať mi zde napíše. Popřípadě napište jaké povolání by jste chtěli hrát a zda jste ochotní hrát placenou verzi (třeba i až v budoucnu podle počtu hráčů).

EDIT: Pokud by se někomu vůbec nechtělo si vytvářet account ap. Tak mi napiště PM a já vám dám přístup na jednu z postav, které tam mám rozjeté v současné době. Mám jich asi 5, což se podle pravidel nesmí, no ale co už :)

Eiq tamér [19]

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: World of Dungeons
PříspěvekNapsal: ned 28. lis 2010 23:27:44 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Čau čau, popravdě bych to aj skusil, jestli ještě sháníš, dej vědět :) Icq bych měl mít v profilu.

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ]