Přihlásit se | Registrovat

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: For Eiq
PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 19:55:41 
Newbie
Newbie
Eiq
'' Už jen fakt, že v jednu chvíli máš zájem o vstup do guildy a v druhou končíš s hraním mě vede k názoru, že tuto záležitost bereš na lehkou váhu a tím pádem musím být skeptický vzhledem k tvé oddanosti pro hru a kolektiv. Bohužel to jsou dvě základní věci, na kterých si potrpíme '' .

PS: Stále nacházím věty, které jsou vytrženy z kontextu a nedávají smysl.

Ano , máš pravdu ,
UO beru na lehkou váhu , a to protože v životě máme každý starostí dost . Tak proč si jich přidělávat ještě víc ? Nevím jak ty , ale já hraji pro zábavu . Ne proto abych se tu musel rozčilovat či řešit nějaké problémy . A těmi problémy samozřejmě nemyslím to , že jsem třeba umřel a ztratil výbavu , nebo jiné maličkosti . Hraji , protože tu poznávám spoustu skvělých lidí , ta hra mě baví a často se u ní i dost nasměji .

Oddanost hře ?
I tu mám , ale život mi dal Ultimu , ne Ultima život . Proto je pro mě důležitější . A chápu , že někdo to bere jinak . Někdo v online hrách našel to , co v životě nikdy . Nemluvím jen o úspěchu , kterého tu můžeš dosáhnout snadněji . Ale i o tom , že tady si alespoň něčím .

A Oddanost kolektivu ?
Můj kolektiv tvořili dva lidé . Těm jsem se omluvil , vysvětlil jim proč odcházím a svěřil vše co mi patřilo . A ano , mrzí mě to . Jsou to totiž skvělé osoby a užil jsem si to tu s nimi . Ale to , že jsem přestal hrát nutně neznamená to , že s nimi nemohu být nadále v kontaktu . Protože alespoň přátelství , tu není falešné .

Nedává ti to smysl ?
No na tohle lze jen těžko najít správné slovo . Přihlášku jsem dělal přesně podle vzoru , který máte na stránkách . Takže by si to měl pochopit .

Chci se omluvit za způsobené nepříjemnosti . Každý máme jiný názor a přístup ke hře . Tomu snad rozumíš ne ?

Venatrix

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: For Eiq
PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 20:11:33 
Pytel
Pytel
chalan mam par veci ktere ti tak muzu rict.
- Nerikej mi mym jmenem aniz bys me jakkoli znal. od toho je nickname
- hraju hru pro zabavu a za ucelem poznani novych POHODOVYCH lidi, a prave proto jsem vynalozil snahu ktera je tobe priliz, na to abych se k Pytlikum dostal protoze oni jsou prave ten kolektiv ktery jsem hledal.
- Prihlasku podle vzoru dela kazdej blbec, chytrejsi clovek s opravdovym zajmem se k nam dostat udela prihlasku takovou aby se co nejlepe prezentoval novemu kolektivu (nam). Vzor je dan proto aby prihlasky obsahovaly veci ktere mit MUSI.
- a ver mi ze ja mam v zivote velmi mnoho starosti, troufam si rict a zaroven doufam v to abys ty nemusel nikdy v zivote projit tim cim prochazim a jeste si projit musim ja.

Hodne stesti v zivote :)

Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 20:36:01 
Newbie
Newbie
1) Dobře Trasy .
2) Účel máme stejný . Jenže každý si pohodového člověka/kolektiv představujeme jinak .
3) Uznávám , možná sem blbec , když dělám přihlášku podle jednoduchého vzoru . Ale pak nechápu jak tomu Eiq nemůže rozumět . Zájem byl , ale asi ne natolik opravdový .
4) Takže souhlasíš se mnou , každý máme v životě svých starostí dost . Tak není potřeba si jich dělat ještě víc .

Venatrix .

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 20:37:36 
Newbie
Newbie
+ nehodlám se tu hádat , jen sem chtěl aby jste pochopili můj na tuhle záležitost .

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 21:35:55 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Připadá mi, že máš pocit, že jsem tě nařkl, protože si se rozhodl nehrát Ultimu. Tak to jsi špatně pochopil. Já jen podotknul, že když už se chceš dostat do nějakého kolektivu lidí, kteří tu hru hrají, tak by jsi měl mít trochu jasno v hlavně, zda chceš u této hry nějakou dobu setrvat. A nechápej to zle. Kdyby si se za měsíc nebo dva rozhodl, že přestaneš hrát, tak ti to nikdo nebude vyčítat, ale když změníš svůj názor během jednoho dne, tak to už svědčí o tom, že sis to asi moc nepromyslel. Nejprve se zamysli se nad tím, co vlastně chceš a pak se toho snaž dosáhnout. Toť vše co jsem chtěl říct mým komentářem.

Když si teď čtu tu přihlášku podruhé, tak už je trochu přehlednější. Možná jsem si ji měl předtím přečíst několikrát a otevřít si k tomu vzorovou přihlášku s otázkama, abych věděl na který bod odpovídíš. Ale nééé počkej, proč bych to měl dělat ?! Já se tady přece nehlásím, to ty. Tak proč bych se měl snažit já ? :lol:

Eiq tamér [19]

Profil  Offline