Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Žádost o přijetí
PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 13:11:51 
Newbie
Newbie
Zdravím vás!:)

promiňte, jestli nebudu dodržovat přesně body, aneb "jak správně psát přihlášku" ;)

Něco o mě:

Jmenuji se Petr, jsem z Brna. Je mi 18 let. Mezi moje koníčky patří Muay-Thai (pro neznalce Thaijský box),
dále se aktivně věnuji, jako budoucí maturatn, přirozeně maturitě;) a také pozdějším přijmačkám na VS, lékařskou fakultu. Momentálně studuji na zdravotní škole. Mezi mé záliby patří, procházky se psem+přítelkyní, večerní posezení s přáteli, poslouchání hudby, a teď i tedy menší gembleření nad Endorem, sledování filmů/seriálů Pracuju jako securiťák na fotbalech a na hokejích
a podobné diverzní činnosti.

O mě, taťkovi Demovi, a strejdovi Endorovi;) :

Na Endoru, hraju snad od svých 12 let. Poprvé jsem k hráčské mánii přičichl, díky bráchovi který si Endor nainstaloval, a já byl naprosto unešen z možností, povolání a všemožných drobností, který jsem do té doby, na žádné hře neviděl. Inu, založil jsem si svoji úplně a naprosto první postavu Ragnar-ranger human tehdy snad 12 level. Vidina rychlého nabytí postavy a výměna s jedním s takzvaných "kamarádů" mě o něj ovšem připravila. Jenže jsem se nevzdával, a založil si postavu Da Mikes->tehdy parodie na postavu Boby - Da Mike. Hrál jsem, a hrál, ovšem 18-level byl pro mě konečná. Neznal sem nic jiného než stoky->orčák->burned. Z nudy, v tehdejsích 13-14 letech jsem šel kopat poklad a narazil jsem na bug, který jsem hodněkrát zenužil, a můj čestný a poctivý bratr mě tehdy nechal zabanovat milého druida (přirozeně, že tehdy jsem to vzal jako velkou křivdu a 14 dnů jsem se sním nebavil :D ).
Moje další postava, poctivě vyexpená byl druid Forest Warden. Až touto postavou jsem v podstatě začal hrát!
Bylo to jako předtím, stoky, orčák, burned, a zase jsem se nudil, pořád nadával na peníze a postával v bance. Jediná aktivita tehdy bylo nabíhání na PK. Jedno jsem takhle běžel na spot k liosu, na postavu Dancing Sneaka. Dostal jsem nehorázný gang snad od celé InQ + přátel z tehdejšího OLDu:) a asi v té stejné chvíli jsem se naštval a řekl si:"chci gildu!"
Pamatoval jsem si že mi kamarád (Arále) tehdy říkal o jakési gildě A Team. Říkal jsem si:" proč ne?"
Poslal jsem mu... no spíš sem mu napsal na icq ohledně toho že prý zakládá gildu, a jestli třeba neshání lidi atak podobně. Byl jsem pozván na starý Gladiator Island kde mě čekalo překvapení v podobě několika Masterů, což jsem do tý doby ani nevěděl co je :) .
Inu, řekli mi, že si mám dát duel s Ajkie (tehdy Rayahův necr 24 vet) a přirozeně, i při spoustě vypitých GH a hodně použitých band jsem za druida prohrál.
Pete mě tehdy napsal, že mě aj tak bere, že to nebylo nejhorší, a tak začala moje první kariéra, upřímě řečeno asi v nejlepší gildě, která na Endoru byla. Začánali jsme jako naprostí ubožáci, maličké levely, např. Randyho - Fionu si pamatuju ještě dokud nebyl tak namistrovaný, ještě jako 17 priesta. Na 22 levelu jsem dobyli první města proti tehdejší gildě Sands of Time. Najednou bylo nějak víc TW a furt :"wardene vybav, deš na TW" a rázem jsme byli vlastníci veškerých měst, co jsou na Endoru k mání :) .
Zhruba v té době jsem si založil rogua 20 level humana kterého jsem později daroval Motákovi protože neměl zaco hrát. Čas běžel, většina lidí postupě přestala běhat Mastery a A Team se začal nudi. Většina lidí tehdy odmatuovala, a už na hraní ani neměla čas. Gilda se rozpadla, a zbývající členi gildy se rozutekli všude možně. A Team byl založen později znovu Petem, ale už to nebylo ono. Zbylo nás tam pouze pár (já, Pete, Slim, Koumák, Randy, a Kentus). Po pár měsících se i tohle rozpadlo, a druid pro mě přestal být tak záživný a chtěl jsem vyzkoušet něco jiného. Vyměnil jsem tehdy druida za postavu Harden-human rogue 29level a zrudnul jsem ho. Běhal jsem, ským se dalo, s Petem, občas když byla nějaká parta i s InQ (ale to bylo opravdu jen párkrát) . čas běžel dál, a já se k Roguovi nějak dostal blíž, a řekl jsem si že bych si taky udělal rogua. Vzpoměl jsem si, že jsem kdysi dávno dostal 6 level rogua, half elfa. Začal jsem si ho expit. Najednou rogue byl 24, a přetalo se hrát. S Petem sme tehdy navázali dobrý styky s ivanem a začli hrát sním. Po pár dnech pete oznámil, že prodáva postavy, že už nato kašle. Říkal jsem si že budu pokračovat s ivanem. Stím jsem doexpil 29 level, a naokne i mě dotáhl do své gildy "Storm" . Poprvé ve stormu, se Ivan choval hrozně, a strašně jsme se pohádali protože jsem neměl náladu nabíhat v gangu na dva lidi. Hráli jsme proto jen se svobou. Půjčil mi postavu Pete, on sám běhal za Sir Doktora, a nabíhali jsem do skupinek Time, Storm atp. Po pár dnech aj Svoba přetal hrát a šlo to vše do kytek. Časem, jsem se vrátil do Stormu, kvůli lidem (cube+storm) se kterejma sme byli v ali.
Ivan to kvůli nějaké blbosti zase rozpustil a byli jsem zas dvě gildy Storm vs Cube. zhruba v té době jsem si dával od hraní pauzu.
Po pár měsících někdy minulý rok jsem chtěl zase začít hrát, přihlásil jsem se na společnou mapu (tehdy) a cube mě odtama začali vyhazovat idkyž jsem nechápal proč. Nsko mě všecko řek, co se stalo atak, tak jsem z toho trošku nechápal, a navíc mě naštvalo že mě vyhazovali z mapy. Z jisté kapky lojaality jsem se vrátil za Ivanem, který se uklidnil, a začal s lidma jednat na úrovni (teda aspoň semnou). po nějakém čase tuším že to bylo tak min. rok někdy v říjnu jsem chtěl s Endorem seknout definitivně, a chtěl jsem prodat svoji 31 roguu. Kupce jsem našel, a prodal. Chlapec mě to dával ve splátkách, ale neměl na poslední zaplacení, takže mě vrátil zpět postavu na termín 24. prosince 2009 :) jako takový vánoční dárek. postavu jsem dostal, ale zase sem nehrál a jen sem se nudil, a začátkem roku jsem se jí definitivně chtěl zbavit. Nebyly peníze a dostal jsem vyhazov z práce. Koupil odemě postavu podruhé. Několik měsíců nato mi psal, jestli ji nechci koupit zpět, že ji jinak zčervená. V té době jsem už tu postavu nebral ani jako postavu ale spíš jako spoustu vzpomínek, a projité dungy a na lidi se kterými jsem hrál, proto jsem se rozhodl ji koupit zpět, a od doby co jsem ji dostal zpět je už jen moje :)

Moje postavy:

-32level rogue half-elf s cubem -Rampage alias (Stormbringer, Thor Steinar, Ready For Fight, Landser, Battle Cross)
-24level Ranger elf - Bloody Raven (měl jsem podobě-se jmenujícího rangera Blood Rawen ale byl mě odcizen)
-21 level priest drow -Fractura
-16level heretik drow -Wolfenstain
-16 level druid elf - Beowulf
-15 level mág(air) drow- Tera
---->Tyto postavy jsou JEN moje<----

Chtěl bych expit určitě rangu, čorku, a druida. Není problém si založit berka(kterého dlouho pánuju), a není problém pro mě jít, zaco bude zrovna třeba. high dung-čora středně těžké dungy ranga/priest a damnedy atp. druid :)

Proč vás? noo, upřímě prostě proto, že si chci zahrát, není pro vás až zas tak podstatná časová flexibilita, kterou rozohodně taky mít nebudu. Můžu se sem, tam podílet na skládání dungů atd když bude čas.

Nikoho od vás neznám, teda až na Hawka se kterým sem taky před poměrně dlouho dobou hrál;) jinak nikoho- P.S. těším se na nové lidi.

Předem říkám - Do cube jsem nešle, protože lidi tam si myslí že jsem ivanovec, a lidi z 17 si myslí že jsem cube, a já jsem zatím někde mezi:) do 17 mě tahal shabby ale já chtěl za NS do ravage, kde mě zase nece cube.

Hledám gildu, kde už bych konečně, jakožto "Endorový dědeček" :) mohl v klidu dožít

VT, UOAM, TS, ICQ... šecko mám, umím zacházet, bohužel ale, facebook nevedu :p

Doufám, že je zde vše, v nejhorším doplním;) a doufám také, že jsem to až přehnaně nenatáhl no..
Děkuju za přečtení, s pozdravem váš Warden

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí
PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 13:24:32 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
pro me to je jak zacit koukat na Dallas od dilu 423 :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 13:32:58 
Newbie
Newbie
Snažil jsem se do toho dát co nejvíc info o mým hraní atd... uznávám že jsem to psal nejspíš krapet jako pohádku :D ale abych pravdu řek, eště sem snad do žádné gildy nepsal přihlášku:)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 14:26:01 
Zlý GM
Zlý GM
Začal bych tím, že když už to icq máš, že se sním aji pochlubíš, pak budu pokračovat :)

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 14:57:44 
Newbie
Newbie
to není špatný nápad :)

435-074-800

Ještě chci dopředu říct, že mám horší net, čili občas semnou bude problém, nejspíš je to i počítačem kterej už taky dosluhuje, o vánocích plánuju postavit nový;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 15:49:49 
Má někdo jiný přístup na tvé postavy? Nevím jestli by jses u nás nenudil ale zkušenosti by jsi k nám určitě přinesl... Btw nejlepší guilda byla Sands Of Time :P

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 15:53:40 
Newbie
Newbie
áááá chodící targety Time Master :D pamatuju, pamatuju. Nene, na moje postavy mám přístup jen já

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 16:54:35 
Šourek
Šourek
Joey píše:
Btw nejlepší guilda byla Sands Of Time :P

in your dreams, son! :twisted:

"-- xxx, 23:28:12: neříkal jsem ti, že kvalifikací kecat mágovi do zdění je díra do prdele? :-D"

Du kommst zu spät!

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 17:26:45 
Nyny
Nyny
Thor Steinar, Stormbringer, Battle Cross... Nevím, nevím. Nějako mi to zavání symbolikou a né zrovna takovou, kterou bych u nás rád viděl.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 17:35:08 
Newbie
Newbie
stejne jako bych si dal jméno Adidas :) a Thor Steinar je parádní méno pro rogua, nebo mě k němu aspoň sedělo nejlíp, stejně tak, jako Stomrbringer

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 17:54:34 
Nyny
Nyny
Dobrá nebudem tedy chodit kolem horké kaše.
Jelikož děláš jako securiťák na fotbalových zápasech, tak ti jistě nejsou cizí oděvní značky, které využívají především neonacisté a pravicoví extrémisté, kteří si z buhví jakých důvodů chodí lečit ega na fotbalové zápasy.
Taktéž si myslím, že je ti známo, jakou symboliku mají alterega tvé čorky. Neřeknu, kdyby se jednalo o jedno, ale v podstatě všechny jdou nějakým způsobem spojit se skupinou lidí, které mezi sebou nechceme.
Dále nick Landser, já nejsem blbej, takže se mě ani nepokoušej přesvědčit, že pravdů nemám. Landser je nazev německé neonacistické skupiny, to není náhoda.

Budu proti tvému přijetí do našich řad.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:13:55 
Newbie
Newbie
já nekoukám na fotbale, co kdo má na sobě, ale máš pravdu. Je to tak jak říkáš, a přesvědčit se tě o opaku nesnažím:)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:19:08 
Šourek
Šourek
a i s timhle ideovym presvedcenim cekas, ze te vezmem do gildy ktera si zaklada na liberalnim pristupu a toleranci (ackoli to obcas nektere jeste stoji trochu toho premahani)? neuveritelne..

Die Fahne hoch, der Warden raus!

"-- xxx, 23:28:12: neříkal jsem ti, že kvalifikací kecat mágovi do zdění je díra do prdele? :-D"

Du kommst zu spät!

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:25:07 
Zlý GM
Zlý GM
Jelikož bereme lidi, ne postavy, může být tohle opravdu problém.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:29:30 
Sekretářka
NO tak na rovinu ode me hlas urcite nedostanes. Nemam rada tenhle zpusob smysleni , ale to je tvuj boj.
Ale jakozto cloveka pracujiciho ve zdravotnictvi by me docela zajimalo jak hodlas skloubit svoji idealogii s praci jakozto Lekare. Protoze uprime receno po vecer a noci je to tam sama "nečista rasa". Mylsim, ze bych buda tebou, ted odskocim od UO real zivotu, bud opustila idealogii Hitlerovstvi a Neonacismu a tomu podobneho nebo bych popremyslela o zmene budouci profese.

Diky za odppoved

Dash - Heretic 34+ lvl !!!
Hippokrates - Priest 22 lvl
Jill - Berserk 24 lvl
Vipera Evanessca - Rogue 28 lvl
Snoopy - Druid 20 lvl

Phoennix - Craft - fisher 21 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:30:40 
Newbie
Newbie
zeptám se jinak :) když mě označujete jako "zlýho nácka" já vás neznám a jsem ten "zlej nácek" a přišel jsem sem bez předsudků. Vy mě taky neznáte, a zatím jsem tu vpodstatě nic jiného než předsudky nečetů;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:32:10 
Šourek
Šourek
jednoduchy predpoklad - clovek, ktery tihne k extremismu to nema v hlave v poradku -> nema u nas co delat.

Du kommst zu spät!

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:33:43 
Pytel
Pytel
Dilema píše:
jednoduchy predpoklad - clovek, ktery tihne k extremismu to nema v hlave v poradku -> nema u nas co delat.

spis zkusenost

Obrázek

Naposledy upravil trasy dne úte 02. lis 2010 18:36:55, celkově upraveno 1

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:35:45 
Šourek
Šourek
no je zrejme k cemu by to vedlo dal, o tom mluvim.. holt prevenci proti represi ;)

Du kommst zu spät!

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:35:56 
Zlý GM
Zlý GM
Ono je to jednoduché. Mě by třeba nikdy nenapadlo pojmenovat postavy podle nacistické ideologie. Nepřipadá mi to prostě ani vtipné, ani zajímavé, a proto bych si takové jméno nedal. Racionální člověk dodržuje základy nějaké piety ohledně jistých historických témat.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:39:59 
Newbie
Newbie
znáš nějakýho "extrémistu" ? pochybuju, že aspoň jeden z vás zná, teda aspoň nějakého který nemá v hlavě bramborovou kaši, a každou chvíli se musí předvádět, tak aby se co nejrychlej dostal do kriminálu. A upřímě, hrajete sice s člověkem, ale toho člověka nevidíte:) stejnětak jako já hrál s výhulama, smažkama, a občas všemožnýma idividuama, a vždy jsme se dohodli. Bez hádek, bez urážek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:43:57 
Zlý GM
Zlý GM
Problém je, že mi nechceme hrát a nehrajeme s výhulama, smažkama ani všemožnýma individuama. Nevím co stím má společného, jestli známe nějakého extrémistu. Nikomu tady prostě nepřipadá normální pojmenovat postavy dle nacistické ideologie.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:51:17 
Newbie
Newbie
má to stím společného jen to, že o mě nic nevíte, a soudíte:) . Hodněkrát jsem se sám přesvědčil, že člověka je lepší, kor tu na Endoru spíš poznat, a pokecat si, nežli si oněm dělat obrázek z určitýho stereotypu který znáte. Jen tak btw. bavím se o jménu, a né o ideologii :) tohle jsou věci které odbočují naprosto mimo.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:56:22 
Pytel
Pytel
Bohuzel tohle je prihlaska psanou formou clovekem ktereho nikdy pravdepodobne nepotkame, prezto soudit musime chceme li ho prijmout popripade neprijmout mezi sebe.

Obrázek

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 02. lis 2010 18:59:14 
Zlý GM
Zlý GM
Warden píše:
Jen tak btw. bavím se o jménu, a né o ideologii :

Takže tobě to přijde vtipné to jméno? Já si prostě stále myslím, že racionální člověk si nepojmenuje postavu jménem, které je spjato s nacistickou ideologií. Bez ohledu na to, jestli v ni věří či se mu protiví, bez ohledu na to, jestli se mi líbí, jak zní. Pořád to bude to jméno spjaté s touto ideologií.

Ano, bohužel ty můžeš na nás zapůsobit pouze touto přihláškou. Z té my soudíme. Dle reakcí tady a na mapě si většina myslí něco jiného jak ty. Nikomu nepřijde vtipné, zajímavé, normální si postavy takto pojmenovat. Bez ohledu na to, jaký ten člověk je. Buď si myslí, že je strašně vtipný, nebo že je strašný silák že si dá takové mega statečné jméno. Nebo v tu ideologii věří. V každém případě ani jednu z těchto možností tady nechceme.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další