Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Oprava přihlášky Fajčos
PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 16:20:00 
Newbie
Newbie
Ahojte vespolek
Jmenuji se Tomáš Velčovský pocházím ze zlína a je mi 21 roku
Do této gildy bych se chťel přihlasit za rangera 23 level jinak postavy mám jeste maga 11 level elizabet a necromancera 14 level ronya a krafta evulla ale za neho hrava bracha momentalne ale heslo nema loguju mu ho vzdycky ja takže pokud s tím bude problém neni problem už mu ho nelognout.Proč se k vám hlasím? slyšel jsem o vás dobré všci že chodívate expit a že mate dobry kolektiv tak bych to chťel u vás zkusit, poznat vás a hlavňe si už zase konečňe zahrát a poexpit.Zkušenosti ňejake mám hrál jsem před par lety často ale hru jsem ukončil a vymazal postavy kvuli maturiťe seďel jsem u toho často a byla to jediná možnost jinak bych zase chťel pokračovat a hrát pořadně.Už mě nebaví to expení samotného někde v lese nebo někde na planích zašel bych si s dobrou partou už ňejaký ten dung PVM mám docelá rád ale PVP s tím moc zkušeností nemám.jinak žadné jiné šary jsem nehrál.když jsem začal hrát byl jsem v gildě NOX která se pak časem spojila s COMEM byli jsme tam asi tak 4 kamoši z noxu ti pak odešli do panzeru už si nějak nepamatuju jak to bylo jestli to po nekom převzali tu gildu nebo jak vznikla ale šel jsem za něma nebot se mi v comu nechtelo byt bez nich pak přestali hrát a gildy šla do kytek pak jsem se hlasil do GODU tak jsem byl den pak meli pochyby ze je načapali pk zrovna kde jsem s nema nešel a byli to moji kamoši tak řikali že jsem je praskl ale pořad si za tím budu stát že nepraskl tak jsem s tama odešel dobrovolňe nechťelo se mi s ňema dohadovat do a do Shadowknight me nevzali nebot jsem byl prý v moc gildách tak mi to aspon jeden odduvodnil kdyz jsem se ptal čemu budete veřit to je už na vás.Koníčky 3 roky jsem jezdil sjezdy pak jsem odstoupil kvuli zraneni rád si zalozím po skalách a zahraju tenis jinak když je dobrý kolektiv da se hrát a ďelat cokoliv. A fotka tu bych radší poslal na mejl nekomu a j stou občankou pokud je potřeba jak chcete

PS:Líp už to napsat nedovedu a snad už to bude stačit

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Oprava přihlášky Fajčos
PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 16:34:35 
Pytel
Pytel
Chybí mi tu ICQ. Taky by mě zajímalo, KDY. Rozepiš, kdy jsi byl v jaké guildě, kdy jsi odešel apod. Máš nějakou přezdívku/y na fóru? Uveď všechny.
Dále bratr, kdo je to, ve které hraje guildě, co hraje za postavy (stačí orientačně)? Se kterými PK se znáš?

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 16:40:56 
Newbie
Newbie
icq 363738346 bracha jen hraje toho meho krafta nebot ho jíné postavý nebaví tak me poprosil jestli bych mu ho pujčoval když ho nehraju na foru mam akorat duck prezdívku mám jen jednu kterou používám a rozepsat gildy? už jsem tam psal kde jsem byl ale jak dlouho to už fakt netuším to už je na mou hlavu moc dávno co jsem věďel to jsem napsal zas tak tu hru nežeru a nehraji pořád abych si pamatoval všechno to promiň

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 16:43:34 
Newbie
Newbie
a pk jedine ktere vím že tam byli byla čorka červená lentilka a mag blitz víc nevím

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 17:41:29 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Ahoj ,já t nevim ty si takový kočovník ,samá guilda ,asi se ti porád něco nezdálo ,nebo guildě ,píšeš ,že bys to rád u nás zkusil. Na mě zkrátka působíš tak ,že to nemyslíš vážně ,nějak si v té přihlášce nemůžu k tobě najít cestičku. Zkus mě přesvědčit ,že to vážně myslíš a ještě tam pár věcí doplň ,jinak já to vidim na mínus.

------------------------------------------------------------

Monicka ,heretic (elf) - 23 lvl
Kuna Skalní ,druid (human) - 23 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 17:49:55 
Newbie
Newbie
TAk to bude asi už minut rád bych vám šel ale už nemam co rict 2 gildy se rozpadly tak jsem je tam napsal tak chteli jste je tam všechny muzu za to ze se rozpadly?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 11. črc 2010 17:56:36 
Newbie
Newbie
Ale tak necham to už na vás kdyžtak budu zase jen tamovat a expit někde sam :-(

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 12. črc 2010 1:40:57 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Otřesný sloh. Na první pohled to vypadá jako zbytečnost, ale na internetu je to jediná věc, která tě charakterizuje. A já jsem nabyl dojmu 'průjmu'. Hádám, že si to po sobě nepřečetl ani jednou. Rada: Nepiš tak, jako mluvíš.
Spousta lidí dělá v přihlášce jednu chybu a ty jsi se jí dopustil taky. My se chceme dozvědět o tobě. Takže nás nezajímá jen struktorovaný výpis postav a guild, ale taky tvůj názor, představy do budoucna, něco o tobě ap.

Eiq tamér [19]

Naposledy upravil Eiq dne pon 12. črc 2010 10:58:49, celkově upraveno 2

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 12. črc 2010 9:23:58 
Demidog
Eiq ma pravdu . Chybaju mi tam nejake informacie o tebe , nie len o postavach. Lebo myslim ,že najprv ide o to aký si ty a až potom o tie postavy . Ale zatiaľ z tejto prihlasky nemam ani dobrý , ani zlý pocit. Taký stred , no nechám to na kolegov ;)

Raptile - Rogue 22
Ambrosia - Necromancerka 15lvl
hrdlorez Felipe - Rogue 19lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 12. črc 2010 9:46:36 
Zlý GM
Zlý GM
Poupravil bych trochu, zajímá nás strukturovaná část gild, postav a jmen + povídání k tomu, nicméně i ta část o tobě je důležitá. V první přihlášce sem ti říkal že to máš napsat znova, ale takovej škvár sem nečekal. Jak vidím nejsme první, kde máš opravnou přihlášku. Když sem tak moc chceš, to ti ani nestojíme za to, aby si to pořádně napsal a ohromil nás? Nebo ses ani neobtěžoval si přečíst jak to napsat a nepodíval ses na jiné přihlášky jak dopadli?

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 12. črc 2010 18:43:29 
Zlý GM
Zlý GM
NEPŘIJAT LOCKED

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]