Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jajo, žiadosť o priatie.
PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 3:17:11 
Newbie
Newbie
Zdravím, volám sa Ján, mám 18 rokov, aktuálne bývam v Trebišove.
Postavy:

Slug - ranger, elf 24 lvl - tuto postavu by som rád u vás hral.
Orc - berserk, orc 16 lvl - sekundárna postava, tiež ju rád zahrám.
The Orc - rogue, half-elf 21 lvl - stará postava, otváram si s ňou poklady...
Drevorubac - craft, human engineering 85, lumberjacking 93.
Andelka - craft, human tailoring 94, tinkering 50.
Jaja - druid, human 18 lvl, táto postava bola niekedy sestrina, no sestra to hrala asi mesiac, a urobila s touto psotavou 8 lvlov (0-8).
Jajo - necromancer, drow 12 lvl, stokár.
Evo - priest, elf 19 lvl, dávno som ho už nehral.

A asi ďalších 20 postáv, ktoré už bohužial nemám. Dôvody prečo ich nemám sú, že som zabudol heslo, alebo som ich požičal a nejako sa späť nedostali. Mám prístup na ďalšie postavy ako craft 93 blacksmithy, 100 mining, a Cloud - heretik, drow 21lvl. No je to postava môjho bratranca, na nej som spravil asi tak 4 lvly a to tiež asi pred 2 rokmi. :-)

Hlásim sa k vám hlavne preto, že ste guilda, ktorá má kladný vzťah aj k nováčikom, lebo tým aj som kedže nemám skoro žiadnu partiu na dungy a tak... A aj kamarát a spolužiak Richardo sa k vám hlásil, tak z časti aj preto. :-)

Na endore som strávil dosť času, no to bolo už dávno, uvediem príklad :-D -> http://screens.endor.cz/show.php?pic=414ed6da6559b <- , toto konkrétne si nepamätám no mal som vtedy 12 rokov, takže neviem čo som vtedy tam porobil, :-) , jednoznačne tento SS nemal dôvod, lebo ako tam je vidno som modrý, nie sivý. Asi on bol criminal alebo agresor. Ja osobne som sa nikdy nedostal k aktívnemu PvP, vždy som pre niečo skončil ako škola, zrušenie internetu a tak... PvM som hral hlavne, bavilo ma to, a verím, že ma to bude baviť aj teraz, no solo expenie ma nikdy nebavilo...

Takže guildy kde som bol, si nepamätám, bol som jeden čas aj CoM za postavu Battle Orc, berserk orc 24 lvl, no vtedy sa končila škola tak som prestal na chvíľku hrať endor, a tak som sa späť nejako nedostal, začal som brigádovať a tak podobne... Sluga som si vytiahol úplne sám od nuly, konkrétne za 21 dni som spravil 23 lvl :-) To som sa nudil začiatkom prázdnin ako teraz... No vtedy som ešte mal kontakty... Chodieval som dungy s rôznymi guildami a hlavne som si sám skladal partie. Mal som chuť ísť dung, tak som cez icq za 5-10 minút zohnal partu a po 10-20 minútach od môjho nápadu ísť dung padlo prve monstrum v tom danom dungu. (Proste sme už boli tam.)
Ešte si rád spomínam na postavu menom Kordon - icemage, drow 22 lvl, toho nemám vďaka bratrancovi, a otcovi, lebo mi vypli internet a otec ho nahodil až po 2 mesiacoch. Počas ktorých som tohto mága dal bratrancovi a on ho predal... Touto postavou som prakticky začal pred ňou (Kordonom) som mal iba Jajo(ranger, už zmazaný) a nejakú tu čorku ale to tiež 12lvl- . A s Kordnom som bol v 2 významných guildách danej doby, no nespomeniem si na názvy.

Hrával som basketbal, a celkovo všetky športy čo sme hrávali, no nejako ma to prešlo... Voľný čas skôr trávim s kamarátmi vonku, a kedže som tohto roku maturoval, tak som sa aj niečo učil.

A skoro som zabudol za Orca(berserk) som bol v Knight, ale odišiel som pretože to vôbec nemalo budúcnosť... Myslel som si, že je to aktívna guilda, no to je upadajúca guilda.

Zhrnutie: Ján, 18 rokov, Trebišov. Slug - ranger, elf 24 lvl . UOAM, VT, TS mám a viem používať, v minulosti som si skôr zakladal partie sám. Nehral som asi 2 roky. :-) A nemám problém vytiahnuť ktorúkoľvek postavu.

Teším sa na spoluprácu, no netreba predbiehať. Rád odpoviem na ďalšie otázky.

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Jajo, žiadosť o priatie.
PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 8:57:28 
Zlý GM
Zlý GM
Ahoj, pěkná přihláška. Tu druhou kopii mohu smazat? Vidím že tě tu máme dvakrát :)

Z formálních nedostatků cchybí jen ICQ, jinak vše splněno.

Postavy Slug, Orc, The Orch jsou pouze tebou vyexpené a kdo má na ně přístup, jenom ty?

Za mě prozatím vše :)

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 11:15:57 
Nyny
Nyny
A jéje. Nepotěšilo mě to. Nemohu se nějak zbavit dojmu, že tu proběhlo/probíhá čachrování s účty. Tvé dotazy na vývěsce spojené se ztracením puku, dizfunkčnosti mob. telefonu a přesto se dokážes lognout na vývěsku pod tímto acc. Moc nejasností a pofiderních náhod. Prosím o velmi obsáhlé vysvětlení.
A přestože se za tebe zaručil Richardo, tak do doby, než to bude řádně vysvětleno, nemohu jeho doporučení bohužel brát vážně. Ovšem vysvětlíš-li to ke spokojeností mé a ostatních, budeš ho mít k dobru.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:04:32 
Pytel
Pytel
Rangera Sluga znám, to mi něco říká, a vím, že to stoprocentně není jeho původní majitel. Pokud se pletu, tak stoprocentně vím, ale už opravdu, že Sluga hrál jakejsi čech. :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:08:03 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Ahoj, pěkná přihláška. Tu druhou kopii mohu smazat? Vidím že tě tu máme dvakrát :)

Z formálních nedostatků cchybí jen ICQ, jinak vše splněno.

Postavy Slug, Orc, The Orch jsou pouze tebou vyexpené a kdo má na ně přístup, jenom ty?

Za mě prozatím vše :)

Moje icq 251 120 641
Áno všetky postavy som expil sám, momentálne mám prístup iba ja, voľakedy hral Sluga bratranec, ale to len behal veteran ligu s Cube a Ravage. A to tiež asi 2 mesiace...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:09:56 
Newbie
Newbie
bejf píše:
Rangera Sluga znám, to mi něco říká, a vím, že to stoprocentně není jeho původní majitel. Pokud se pletu, tak stoprocentně vím, ale už opravdu, že Sluga hrál jakejsi čech. :)

Tak ten čech to je Radas ( Kodo ) s ním hrávam dotu a písal mi či mu ho nepožičiam asi pred 4 mesiacmi a to som endor nemal ani nainštalovaný. Takže som mu nemal prečo nepožičať kedže mu dôverujem....

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:15:06 
Newbie
Newbie
Jezismarja píše:
A jéje. Nepotěšilo mě to. Nemohu se nějak zbavit dojmu, že tu proběhlo/probíhá čachrování s účty. Tvé dotazy na vývěsce spojené se ztracením puku, dizfunkčnosti mob. telefonu a přesto se dokážes lognout na vývěsku pod tímto acc. Moc nejasností a pofiderních náhod. Prosím o velmi obsáhlé vysvětlení.
A přestože se za tebe zaručil Richardo, tak do doby, než to bude řádně vysvětleno, nemohu jeho doporučení bohužel brát vážně. Ovšem vysvětlíš-li to ke spokojeností mé a ostatních, budeš ho mít k dobru.

Presne to je tak, ten account som vytvoril a hral, len ja. Na tom acc bola postava Battle Orc, zerg 24 lvl. A požičial som ho kamarátovi, ktorý zabudol heslo a ja som ten puk mal ako som už hovoril v telefóne, no ten sa pokazil tak som musel preinštalovať software, a skús si ty preinštalovat comp bez hocijakej zálohy, či ti tam niečo zostane. ;-) Už viem čo nemám robiť, keby som náhodou znova prestal hrať, rozdávať účty, lebo ako vidím potom každý zo všetkého podozrieva. A verte, že čo som písal hore, že sú moje postavy, tak to moje postavy sú a od 0 lvl.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:19:11 
Pytel
Pytel
Aha, dobře. Tak to se omlouvám z toho nařčení. Nicméně jakékoliv propůjčení postav i v době neaktivity prostě zkrátka podezření budí. S tím nic nenaděláš, a to ani my ne. Ale uvidíme jak se to vyvrbí.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:38:47 
Nyny
Nyny
Rozmyslím si reakci, kterou tu pak editnu, ale na tuhle nahrávku musím prostě. Z kompu bez zálohy zachráním tak 70% dat :D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 14:47:58 
Newbie
Newbie
Jezismarja píše:
Rozmyslím si reakci, kterou tu pak editnu, ale na tuhle nahrávku musím prostě. Z kompu bez zálohy zachráním tak 70% dat :D

Ja ten telefon stále mám, kľudne ti ho pošlem a dostaň odtiaľ ten puk :-) . Keď tak machruješ. ;-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 16:15:33 
Sekretářka
Ja ten telefon stále mám, kľudne ti ho pošlem a dostaň odtiaľ ten puk :-) . Keď tak machruješ. ;-)[/quote]

Jajo zatím jsem se nevyjadřovala, ale take se me zrovna kšefty s acc nelíbí, i kdyz to samozrejme muze byt presne takjak to pises.

Jern jedna otazka jak dlouho a casto hodlas UO momentalne hrat:? Ja jen, že jsi psal že jiz v minulosti jsi se na chvili vratil protoze jsi se z kraje prazdnin nudil!! Jak se tedy hodlas dlouho nudit tentokrat???

P.S. Na Miru si nikdo vyskakovat nebude a nebude na nej drzy(plati pro vsechny Pytlíky) jinak bude mit co do cineni se mnou :D

Edit: Richardo se zda zatim býti v pohode, ale take nema u nas jeste adeptstvi uplne zase az takjiste, je zde jen na zkoušku tudíž jeho doporuceni u mne nebude mit zase az takovou váhu!!!!!

Dash, sekretariát Gildy

Dash - Heretic 34+ lvl !!!
Hippokrates - Priest 22 lvl
Jill - Berserk 24 lvl
Vipera Evanessca - Rogue 28 lvl
Snoopy - Druid 20 lvl

Phoennix - Craft - fisher 21 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 16:25:02 
Newbie
Newbie
Fakt ma už nebaví vysvetľovať, že to sú moje postavy a len som ich požičal, a plánujem hrať aktívne, a minimálne do konca septembra, potom sa uvidí ako to budem stíhať so školou.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 16:28:55 
Pytel
Pytel
Dashenko, chtěl bych tě trošku poopravit, pač se hlasovalo a stále hlasuje o Richardově adeptství. Zatím to vypadá jednoznačně pro Richarda dobře. :D :oops:

EDIT ze služby: Bejfulko to ze se jiz hlasuje o Rikove adeptstvi jsem zjistila tedak, zakladate si totiz hlasovani, kdyz Váš sekretariat je službe a tvrde maká :P A to se prece Vaší sekretarce nedela!!!!

S tím malým zelenym permonikem si to vyridim zitra v domecku :D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 17:12:03 
Zlý GM
Zlý GM
Jajo píše:
Fakt ma už nebaví vysvetľovať, že to sú moje postavy a len som ich požičal, a plánujem hrať aktívne, a minimálne do konca septembra, potom sa uvidí ako to budem stíhať so školou.

Tak moment teda. Pokud se nepletu, ty jsi v roli někoho kdo se chce k nám přihlásit a my jsme v roli, kdo to posuzuje. Stejně tak jako v životě, když se budeš někam hlásit, do práce třeba, myslíš že tě vezmou pro modrý oči, když bude kolem dost pochybností? Reakce typu "nebaví mě to vysvětlovat" ve mě evokují totální nezájem tě přijímat. Pokud mezi nás chceš patřit, tak buď vše vyvětlíš, pokud hledáš zábavu přez prázdniny, hledej jinde. my budujeme stabilní kolektiv inteligentních hráčů, ne prázdninový kemp nudících se studentů. Jak sis všiml, jsme na výběr lidí přísní a čachry s accountama totálně nepřijímáme. Měl jsem zájem ti tu šanci dát, ale spíš aby mě v tom tvé reakce utvrzovali, tak mě odrazují.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 18:47:21 
Sekretářka
Jajo mozná je ti to neprijemne, kdyz se takhle vyptavame, ale tahle strategie se nam jiz nekolikrat vyplatila.
nejsme jen tak obycejna gilda, ktera hraje UO, lae troufam si tvrdit , že mnozi z nas se stali již i dobrymi kamarady a prateli, nekteri i manzeli (vid lásko:D).
Doporucuji ti precost si neprijate prihlasky, kde si muzes udelat obrazek naseho"SÍTA", kterým jen tak nekdo neprojde. Chceme mezi sebe lidi na ktere se muzeme spolehnout a VĚŘIT JIM, a ne se obavat, kdo tu jeho postavu zrovna ten den logne!!!

A tímto svým postojem a reakci na muj post si mou náklonost opravdu neziskas!!!!!

Dash - Heretic 34+ lvl !!!
Hippokrates - Priest 22 lvl
Jill - Berserk 24 lvl
Vipera Evanessca - Rogue 28 lvl
Snoopy - Druid 20 lvl

Phoennix - Craft - fisher 21 lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 19:36:50 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Jajo píše:

Tak moment teda. Pokud se nepletu, ty jsi v roli někoho kdo se chce k nám přihlásit a my jsme v roli, kdo to posuzuje. Stejně tak jako v životě, když se budeš někam hlásit, do práce třeba, myslíš že tě vezmou pro modrý oči, když bude kolem dost pochybností? Reakce typu "nebaví mě to vysvětlovat" ve mě evokují totální nezájem tě přijímat. Pokud mezi nás chceš patřit, tak buď vše vyvětlíš, pokud hledáš zábavu přez prázdniny, hledej jinde. my budujeme stabilní kolektiv inteligentních hráčů, ne prázdninový kemp nudících se studentů. Jak sis všiml, jsme na výběr lidí přísní a čachry s accountama totálně nepřijímáme. Měl jsem zájem ti tu šanci dát, ale spíš aby mě v tom tvé reakce utvrzovali, tak mě odrazují.

Máš pravdu, že mám odpovedať na otázky, to aj robím, ale nebaví ma opakovať dookola to isté, no kedže chcem byť k vám prijatý tak zopakujem znova, každá jedna postava ktorú som hore spomenul je moja, ja som ju vytvoril, a od 0 po daný lvl vytiahol. Jediné čo som s nimi porobil bolo to, že som ich požičal a nie všetky sa mi vrátili späť.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 19:48:04 
Newbie
Newbie
Tak si pozrite na čo sa ma kto opýtal vždy to isté dookola, že či sú to moje postavy, či mám na nich prístup iba ja a tak ďalej... Prístup k týmto postavám mám len ja, a verte tomu keby to logol hocikto z tých ktorý mali heslá na tie postavy, tak okamžite by odlogli a ospravedlnili by sa na icq. Lebo ja ani nikto z tých čo majú prístup na moje postavy nie sme žiadny magori, čo nie sú psychicky vyspelí a majú potrebu robiť zle ostatným či dokonca blízkym, preto ma to nebaví vysvetľovať, beriem to za samozrejmosť, že vy to chápete, resp. ešte nikdy som nepodával prihlášku len takto ako k vám. Väčšinou som poznal 90% z guildy a odohraných som mal s nimi veľa situácii či hodín alebo neviem ako to povedať, proste som ich poznal a oni mňa. Tak preto aj reagujem tak agresívne lebo nie som zvyknutý, že ma niekto berie tak ako vy za podvodníka či zlodeja. Preto sa ospravedlňujem a ak aj tak niekto nevie pochopiť, že prečo som agresívne reagoval, tak si prečítajte prvé 3 odpovede na moju prihlášku. Všetky tri to isté, že či sú postavy moje...

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 20:56:32 
Zlý GM
Zlý GM
Kdo má přístup na tvé postavy?

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 21:10:39 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Kdo má přístup na tvé postavy?

Teraz nikto.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 21:27:02 
Zlý GM
Zlý GM
Tak ale píšeš že "ty ani nikdo z těch co mají přístup na tvé postavy" prostě zavádí k tomu, že na ně někdo přístup má.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 0:38:47 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Tak ale píšeš že "ty ani nikdo z těch co mají přístup na tvé postavy" prostě zavádí k tomu, že na ně někdo přístup má.

Prístup k týmto postavám mám len ja, a verte tomu keby to logol hocikto z tých ktorý mali heslá na tie postavy, tak okamžite by odlogli a ospravedlnili by sa na icq.

Presne toto ma vytočilo, že nečítate poriadne komenty.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 6:38:27 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
K těm dobrým přihláškám bych tuto rozhodně nepřiřadil. Myslím si, že když už napíšu něco co má víc než 10 řádků, tak ať se to čte jako kniha. Informace pěkně seřazené, všechno řádně vysvětlit a (já vím je to pedantérie ale) taky si dát záležet na gramatice a slohu. Tady jsem měl pocit, že čtu Starý zákon z Bible. Spousta postav, vztahů a zápletek. Pomalu abych si kreslil graf na tabuli. Ale nakonec z toho mám jen zmatek. Taky nevím, proč se každý bojí napsat cokoliv o sobě. Alkohol/Tabák, hudba/film, jiné hry, škola/práce, sport, koníčky ? To se častokrát dozvíme víc o soutěžících v AZ-kvízu za 15 vteřin než z přihlášek o lidech, kteří s námi mají pak hrát několik měsíců nebo i let :) Zřejmě bych nebyl tak sebejistý, kdyby někdo vytáhl moji přihlášku a srovnal ji :|

Píšeš, že pořádně nečteme. My ty 'komenty' čteme, ale ty si protiřečíš. V jedné větě to vypadá, že na ty postavy mají přístup i další lidé a ve druhé zase, že tam máš přístup jen ty. Proto se tě ptáme stále dokola. Chceme mít naprostou jistotu. Nikdy nemůžeš tvrdit, že někdo nezneužije znalost hesla. Nezáleží na tom jak dobrý nebo blízký člověk to je. Někdo to heslo může ukrást, někomu ho může předat. Je docela dobře možné, že to heslo řekl zase dalšímu svému kamarádovi už, když jsi hrál kdysi, a teď tam má přístup někdo a nemáš ani tušení.
Já jsem z té přihlášky a následné diskuse dost zmatený. Aktuálně máš tedy přístup jen a pouze na těch 8 postav, které jsi vypsal na začátku a toho krafta, který se jmenuje jak ? Hesla ke všem acc jsi teď změnil ?

Složit partu na dung jen přes icq a do 20 minut vyjít je výkon. Se kterými lidmi jsi tehdy chodil dungy ?

A to jsem chtěl napsat dvě věty ...

Eiq tamér [19]

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 10:02:02 
Zlý GM
Zlý GM
Milý jajo, já že to nečtu? Spíš ty v tom máš zmatek. Ale budiž, budeme hrát citovací hru. Pokud tebe vytáčí že někdo nečte celé tvé komenty, možná by se stálo nad nima zamyslet. Přesně jak řekl Eiq, jednou píššeš to, podruhé ono.

Zde máš svoji citaci na kterou jsem narážel.
Jajo píše:
TLebo ja ani nikto z tých čo majú prístup na moje postavy nie sme žiadny magori...

Takže tato věta jasně sděluje, je na ty postavy někdo přístup má. Je mi jedno jestli to jsou kamarádi. My je
neznáme. Zažil jsem tu už dost situací, kdy slavní kamarádi něco provedli.

Takže ano, ptáme se na to stejné dokola, protože pokaždé je tvá odpověď jiná, dokonce se mění i v jednom odstavci. Myslíš že nějakým zatajováním informací si pomůžeš? Já nejsem blbej a dost věcí si jsem schopnej zjistit, jak to doopravdy je.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 10:17:37 
Demidog
Ja ako čerstvy adept sice mam takmer nulovy hlas ale Jaja poznam osobne az velmi dobre a z hry taktiez :) . Ci , a na ktore postavy maju pristup iny ludia to ja uz neviem teda . Rozhodne mu dam vas v hlasovani svoje male + :D

Raptile - Rogue 22
Ambrosia - Necromancerka 15lvl
hrdlorez Felipe - Rogue 19lvl

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 23. čer 2010 10:42:30 
Newbie
Newbie
Jajo píše:
TLebo ja ani nikto z tých čo majú prístup na moje postavy nie sme žiadny magori...
Namiesto toho majú tam malo byť mali. A ten moj bratranec vie, že mi nemá logovať už sluga, lebo som sa s ním o tom rozprával... Ale aj tak to heslo som zmenil, takže ani bratranec nevie teraz heslo. Takže žiadna šanca aby mi to naozaj niekto logol.

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další