Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mordan-Rogue
PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 11:51:57 
Newbie
Newbie
Zdravím Guildu Pytlíci!

Takže začal bych asi tím že se k Vám hlásím za rogua elfské rasy Mordan,který má úrověn 17. Mé další postavy jsou ranger elfské rasy Aerandir ,úroven 19 a necromancer rasy drow Laix který má úroven 15.
Působil sem v guildě Few Good,tato parta lidí mi z velké části pomohla s mím rangerem,bohužel asi po měsíci jsem musel odstoupit a to z důvodu nedorozumění s některými…To bylo asi kolem března až dubna 2009.Poté sem s ultimou „sekl“….zkrátka mě nebavila a to né tím že by byla ohraná,ale jednoduše sem neměl s kým ji hrát jelikož mě to samotného nebavilo až tak jako v partě lidí.Ale věděl sem že se jednou zase na Endor podívám.
Ted jsem tu zase a hraju asi 3 týdny právě zminovaného zloděje Mordana,rozhodl sem se tak proto,protože se dá expit i sám a co mám zkušenosti je i dost dobrý na PvP a PvM…Co se týče PvM,prošel sem pár základních dungů jako např. : orc,burned,damned1,lava,troll,spider…a pár z obtížnějších dungů kam sem zavítal byl asi Ice a Abyss. Myslím si že v PvM by semnou nebyl problém.A to samé bych si dokázal troufnout říct v PvP které nemám zase tak zahrané,ale baví mě.Bude potřeba ale hodně tréningu a expení,né jen kvůli tomu sem si právě proto vybral vaši guildu.Chci se prostě usadit v nějaké guildě na stálo. Myslím že jste parta lidí dobrých a sehraných.Samozdřejmě tohle berte jen jako můj osobní názor.

Jinak v realném životě se jmenuju Ladislav a jsem z Otrokovic,z kama také znám Vaše nové adepti Maddie a Ciponera(S kterýma sme společně skoro každej den venku a řekli mi o Vaší guildě a to co mi říkali o Vaší guildě mě donutilo napsat si přihlášku.Je mi 15 let a studuju Managment Dopravy v Otrokovicích na učilišti.Vím že vyžadujete víc let,ale má inteligence bude podle mého natolik dostačující abych snad zapadl do kolettivu.Kontakt na mě: *IcQ*:257084940

Tedka „kratší“ RP příběh:

Byla temná noc, jaká vždy panuje v elfských končinách. Tajemný magický nádech hluboké noci v temném lese... O tomhle slýchají lidé a trpaslíci z Východních Království jen v pohádkách. Málokterému z nich se někdy podaří dostat se daleko na západ... Daleko k domovině a hlubokým lesům elfů... Ve městečku Harbour City se najednou zčistajasna rozlehl dětský pláč a rozzářilo stříbrné světlo... Salluemu a Areandir se narodilo dítě. Byl to chlapeček. Dali mu jméno Mordan. Aerandir, což se dá v jazyku Východních Království říci jako "Zářící hvězda". Chlapeček rostl. Hrál si v lesích kolem městečka. Zdejší les byl plný různých tvorů, kteří nebyli vždy přátelští. Ovšem jednou na svých toulkách narazil Mordan na tajemného jelena. Sedl si ke stromu a zdáli pozorovala jak se mohutný tvor napájí z lesního jezírka, které, jako další ze studánek, zářila na hladině stříbrno - tyrkysovou barvou. Najednou jelen zvedl hlavu a očima se zahleděl přímo ke kmeni, u kterého seděl Mordan. Ani nedutl, jen lehce schoval hlavu za strom... Nechtěl, aby ho jelen spatřil. Jako jiní elfové, se v přírodě uměl pohybovat zcela neslyšně, aniž by bylo slyšet jakékoli sebemenší kroky v trávě či listí. Chvilku setrval za stromem, než se odhodlal znova pomaloučku vykouknout. Vystrčil zpoza stromu jen jedno zářivé oko. Jelen se stále díval. Ihned se zase schoval. Ale najednou zaslechl, jak ho někdo volá...: "Morde, Morde", šeptá neznámý hlas... Jakoby zněl v hlavě... "Neskrývej se za strom... Pojď ke mě...". Vykoukl. Byl to ten jelen, mluvil s ní ten lesní jelen... Celý překvapený a nejistý vstal a vyšel naproti jemu. Ovšem čím více se přibližoval, tím více začal zjišťovat, že to co vidí, není jelen... Byl to jakýsi zvláštní tvor... Měl zpola elfské tělo, zpola jelení. Jedna ruka byla jako větev ze stromu, dřevěná, ze které vyrůstalo pět větévek, jako prsty. Na hlavě nesl dřevěné parohy, jako jeleni. Měl zelené dlouhé vlasy a oči mu zářili jako elfům, stříbrnou barvou. Mordan k němu přistoupil a uvědomil si, koho potkala... Jak mají elfové ve zvyku, pozdravil ho a uklonil se mu. Poté mu pohlédla přímo do očí... Najednou jakoby se vznášela kdesi v jiném světě... "Já jsem Guller Efiler... Tvůj život nebude jako život jiných elfů... Čekají tě velké věci... Věci a činy, které svou velikostí nebudou nijak zaostávat za činy Duriona, největšího a nejslavnějšího elfa, jakého elfksé pokolení pamatuje... Možná že je budou i předčit... Jednou na tu dobu budeš připraven. Než ale přijde, čeká tě dlouhé a náročné učení... Zasvětím tě do tajů našeho učení... Neříkej tohle nikomu, koho kdykoli potkáš... Mezi elfy se o takovýchto věcech nemluví... Neříkej to ani rodičům, však přijde chvíle, kdy se to dozví. Za čas, v den, kdy dovršíš desátý rok tvého života, přijď opět na toto místo... Dnešek není náhoda.... Tak skončil Guller svou řeč a chlapec se ocitl za stromem, kde předtím seděl. Podíval se k jezírku, ale tam již nikdo nebyl... Ani stopy na břehu nebyly žádné... Jakoby se to nikdy nestalo... Šel domů, byl velmi unavený, bylo toho moc, jeho mysl najednou měla spoustu věcí, o kterých chtěl Mordan přemýšlet... Hned jak přišel domů, usnul. Čas plynul a Mordan rostl jako z vody. Blížil se den jeho desátých narozenin. Stále vzpomínal na tehdejší setkání s Gulleriem...

Programy potřebné he kře jako…Vt,Uo mapu a Razzora samozřejmě mám.

Doufám že moje přihláška udělá dojem a přihlídnete na ni u rozhodování o mém místu adepta ve Vašich řadách.Díky za váš čas a hlas. ;)

Mordan

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Mordan-Rogue
PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 12:34:21 
Zlý GM
Zlý GM
ahoj, prvně se zeptám, jiné postavy si někdy měl, než si zde uvedl?
Dále k tomu doporučenému věku. Je to zejména proto, že většiná z nás studuje již vejšku, a tím pádem jsou určité doby během roku (zkouškové, zápočty), kdy se moc nehraje, maximálně něco drobného. Tohle by ti nevadilo?

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 12:59:43 
Newbie
Newbie
Ne neměl,jednou sem měl půjčeného druida na taming od svého dobrého kamaráda.Jinak,to že by se nějakou dobu v roce moc nehrálo by mi samozdřejmě nevadilo,co se dá dělat,můžu solovat,nebo se dohodnout s kluky,kteří studovat nebudou.V tomhle bych neviděl problém.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 13:22:17 
Zlý GM
Zlý GM
No, jednou si u mě chtěl kupovat sekery, takže sem čekal že máš i nějakého low berka.
Jak se jmenoval ten druid?

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 13:33:57 
Newbie
Newbie
Druid se jmenoval Layone a sekery sem určitě kupoval pro kamaráda,který začínal.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 15:35:34 
Pytel
Pytel
No moc bych tu nerozváděl svoje dotazy, protože ani žádný nemám. Ve Few jsou minimálně dva bývalý Timáci a nemyslim si, že by stáli o to mít v guildě nespolehlivý lidi. Pokud to nebyli Berny (Kazim Kazim) a Moico (Muso), se kterýma jsi se nepohodl, tak já bych neměl asi sebemenší problém. Ikdyž s Bernym jsem se taky několikrát kdysi nepohod :)...Zkrátka si myslim, že z Few budou stejně tak kvalitní odchovanci jako od nás...ten věk se prostě dá překousnout, pokud se ten mladší bude schopen přizpůsobit...zázemí máme, zkušenosti nějaké máme, rozum máme...máme prostě jako guilda co nabídnout...jenom je už na té druhé straně, jak se přizpůsobí. Nechal bych tomu průběh a čas. Určitě bych nebránil vstupu do guildy, abys moh bejt adeptem se svými kamarády. Jen bych měl teda akorát takovej požadavek, aby jste přistupovali ke guildě individuálně - aby když se jeden nepohodne s guildou a bude chtít odejít, tak abyste neleftli všichni tři :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 16:37:39 
Newbie
Newbie
Samodřejmě nejen moji kamarádi sou důvodem výběru vaší guildy.Ale sem tu především sám za sebe,takže není se čeho bát. ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 13. pro 2009 18:29:49 
Zlý GM
Zlý GM
Založeno hlasování v členské sekci. Výsledek se dozvíš zde.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 15. pro 2009 16:07:24 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Zdravím Teme, Bejfe, a pár dalších, co mě poznali .. osobně bych se chtěl zeptat, kdy tě tedy přijali do few .. když vemu v potaz, že si v březnu-dubnu odešel a guilda se založila až ke konci května .. uch

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 15. pro 2009 17:19:35 
Newbie
Newbie
Psal sem dva měsíce protože sem si sám nebyl jistej,možná sem se jestě o měscísek sekl :-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 15. pro 2009 17:25:35 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Sekl si se o dva, každopádně mi do toho nic není, jen mě to zajímalo ;)

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 15. pro 2009 17:34:40 
Newbie
Newbie
Každej dozat je k něčemu dobrej,aspon se upravila informace :-)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 16. pro 2009 13:00:33 
Zlý GM
Zlý GM
Prověřil sjem si tuto informaci, nicméně jsem se dozvěděl, že na tebe byl podán návrh na vyloučení, nikoliv že si odešel sám. Tudíž mě tahle situace začala velmi zajímat a chci poprosim o popsání této situace.

Dále mě zajímá, proč si neuvedl že máš aji přihlášku v Cube. Dokonce tam vidím slovo přijat, můžeš mi vysvětlit co to má být?

Dále totálně okopírovaná přihláška od nich, nemyslíš to snad vážně, že ne?

Můžu ti říct, že hlasování se schylovalo ve tvůj prospěch. Čekám na tvé vysvětlení těchto "drobností" a sem zvědavej co nám povíš. Staré hlasování uzamykám a po vysvětlení zakládám nové.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 16. pro 2009 17:14:37 
Newbie
Newbie
No jde o to že sem mi nechtěla psát nová přihláška a myslel jsem si že tahle bude postačující...

Jde o to že v guildě Few mě někdo nahlásil že jsem někomu lootil itemy a byl to někdo komu ais věřili,ale já ty itemy nevylootil,ale stejně sem byl vyhozen kvůli tomu že se vůbec nějaký problém stal

Do Cube sem se hlásil a dokonce mě i přijali ale to né na dlouho ale tak na jeden den,poté sem odstupil právě kvůli hraní s kamarády

chápu že tohle asi dobrej dojem nevyvolalo,ale aspon už víte vše a bude jen na Vás jak se rozhodnete

Nic víc snad ani vědět nemůžete takže už aspon nemám důvod nic skrývat

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 16. pro 2009 22:10:02 
Zlý GM
Zlý GM
Jasný. Všude oni, na jednu ubohou oběť. Tvá poslední věta se mi nelíbí a celkově nebudíš žádnou extra důvěru. Dozvěděl jsem se něco o prasení, o kradení a další kratochvíle, kterými sis krátil dlouhé chvíle. Dále jsem objevil u GoE další tvoji přihlášku, kde jsou jména postav co tady ani nemáš a GoE si zamlčel. Nehodlám to dále řešit, nato je můj čas moc drahej. Takže s klidnou duší konstatuji verdikt:

Nepřijat

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ]