Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ....
PříspěvekNapsal: pát 18. zář 2009 23:01:08 
Newbie
Newbie
Mno tak ked sme pri tom akoze NEPRIJAT to nie je dovod.. ja sa nestrapnujem len rad by som pozanl odpoved ze preco by sme si nesadli.... odkial to vies ako to ma trapy len... pac mne nejde o blbu hru mne slo len o to zi trocha zahrat a odreagovat sa a ne sa t uhadat.... A ked uz tka ja sa tu nestrapnujem llen proste chcem poznat DOVOD preco to je ze VAM NESEDIm.. ako to nwm skade si zobral.. ale asi viem.. proste endorska komunita je neco ako zavyslaci na hre s okularma bez zivota zi asi realne. PRECO? Lebo tie prihalsky berete ako keby sa nekdo hlasil do roboty. Pac nikoho nemusi trapyt co v reale robi atd to tu teraz nebudem rozobeat.,... je to tym ze ste zavisli a kebyze asi k sebe potahnete normalne zijuceho lcoveka co si uziva zivot tak asi by som vas skazil a stiahol do pravej reality co sa vola ZIVOT... ale to raz zistite ak chces tak odpis alebo nekdo ale posledne slova toto a aspon napis CO JE TO TO TVOJE "NESADOL BY SI NAM" v realy by sa to hned resilo ale tu je kazdy king na cate :P

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: ....
PříspěvekNapsal: pát 18. zář 2009 23:22:25 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Prosímtě , vypadni , běž zkusit štěstí jinam a nás nech bejt .. Nazdar

...... Kdyby za každý můj prohřešek vyrostla rostlina, chodím doma botanickou zahradou

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 18. zář 2009 23:45:34 
Zlý GM
Zlý GM
Takže, mé osobní důvody proč jsem byl prti:
1) Zpráva plná smajlíků. To se fakt nedá číst. Nepřehledně formulovaný.
2) Neustále samej překlep. Musel sem to číst čtyřikrát, než jsem přez záplavu smajlíků a překlepů objevil skrytý smysl obsahu.
3) Třikrát jsme se tě ptal na jednu věc a až napotřetí jsem dostal odpověď. Já se odpovědí nebudu doprošovat.
4) Jak píšeš někdo z CoMu tě okradl o těžký love. Osobně nestojím o někoho kdo je zapletenej v nějakejch prasárnách. Nějaký čachry účtů? Že by?
5) Aktivního rugua máme. Když není, víme kde si vypůjčit.
6) Malej level, ale to bych ještě zkousnul
7) Z gild si odešel z osobních soukromých důvodů. Pokud byly neaktivní tak si to měl uvést. Toto na mě působí že tě spíš vyhodili sami a ty siss to nazval "svým odchodem z osobních důvodů"
8) Píšeš že chceš zkusit nějakou gildu a někde aji zůstat na stálo. nejsme žádnej autobus do kterýho nasedneš a o pár levelů vylezeš a půjdeš na druhej.

Doufám že ti mé skromné důvody stačí. Ostatní názory se často v některých bodech shodovali.

Jinak tímto neustálím spamováním fóra sis zamezil jakékoliv pozdější šance na změnu našich názorů, takže nadávej maximálně sobě, nikoliv sám. Ještě jeden topic a bude následovat ban na IP adresu.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 19. zář 2009 0:49:02 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Tak za 1.souhlas s bodem jak 1.tak 1.a3.
za 2. nesympatak...
za 3. resis vec kterou odhlasoval dav ve krerem je vic clenu jak Tvych smajliku ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 19. zář 2009 18:27:55 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Honem utikej rict mamince, ze te zli kluci pytlici neprijali ani napotreti.
Lock.

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ]