Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xer - přihláška
PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 10:55:18 
Pytel
Pytel
Temudžin píše:
Pořád jsi mi ale neodpověděl. Psal jsem, že mi přijde divné, proč se hlásíš k nám, když svého kamaráda, který ti tu se vším pomáhá, máš v jiné guildě.

To ale není otázka, jen konstatování se špatným příslovcem :-)
Mohl bys sem zkopírovat tu přihlášku? Mně od včerejška nedošel registrační mail, takže se na fórum Růže nedostanu.

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 10:56:58 
Zlý GM
Zlý GM
To není jeho přihláška, ale jeho kamaráda, podstatná je jen ta věta, kterou sjem sem postl. Zbytek jsou jen údaje jeho kamaráda :)

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 11:07:43 
Pytel
Pytel
Já vím, mě zajímaly údaje jeho kamaráda :-)

Cecílie ————– berserk 14

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 12:41:43 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Pořád jsi mi ale neodpověděl. Psal jsem, že mi přijde divné, proč se hlásíš k nám, když svého kamaráda, který ti tu se vším pomáhá, máš v jiné guildě.

Edit:
V roce 2006 jsi zde zkoušel hrát, podle Endor fora jsi nezvládl kliknout na záložku začínáme, zvládl jsi hru nainstalovat a hrál nebo ne?

Tvůj kamarád psal ve své přihlášce:
V té guildě jsem měl kámoše Orx , Timmoty , Blax , Xerris(nebo Xer ted nevím přesne)

Poslední jméno mi připadá nějak podobné s tím tvým, je to pouze shoda?

Upozorňuji, že tu máme hráčku z bývalého Windu, takež se snadno zjistí, co je pravda a co ne.

Do růží se mi moc nechce mají tam už svou bandu se kterou chodí dungy atd ano Xerris (maska Sebulba) byl muj roug tuším 17lvl měl jsem tady ještě crafta 100% mining ale nevzpomenu si na jméno, omrzel mě endor proto jsem skončil, měl jsem kamaráda z Morie který dostál IP ban chtěl hrát na nějakém shardu dal jsem mu obě ACC nevím co je s tím acc teď . Jak jsi zmínil byl to rok 2006 hráli jsme tady chvíli (já a boročisko) pak se vrátili opět na Morii. Nezmínil jsem ten ACC protože nevím co za něj dělal, nebo jestli vůbec hrál na icq jsem ho neviděl ani nepamatuju (toho kterému jsem ten acc dal) Proč jsem přestal hrát na morii a proč začal zase tady jsem uvedl výše v přihlášce.
No 4roky je celkem dlouhá doba a po těch pár měsících co jsem tady měl odehraných mi přišlo zbytečné zmiňovat, protože si toho z té doby moc nepamatuju a hodně jsem pozapomínál, nevzpomenu si ani název guildu ve které jsem byl s těmi zmíněnými jen vím že to byli neskuteční pohodáři a flegmatici.
Jinak tohle acc kde je ten můj nekro Xer je staré nevím možná měsíc ale hraju na něm něco přes 10dní. Toť vše
ps: jeeeeee není ta hráčka blax?????

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 13:16:55 
Zlý GM
Zlý GM
Tak v přihlášce tvrdíš že jsi tu nehrál a žádné gildy jsi tedy neměl, a najednou jsi tu hrál a byl v gildě. Myslíš, že to budí důvěru? Chápu, že člvoěk zapomene jméno postavy, ale nevěřím, že uplně zapomene, že tu někdy hrál.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 13:18:07 
Pytel
Pytel
No mě by zajímaly každopádně i tvé postavy ze shardu Moria. Upozorňuji, že jsem tam hrál celkem dlouhou dobu a z F-M tam taky hrávala pěkná sebranka, něco na způsob některých prasících otrokovických hráčů tady na Endoru - známe všichni, že s nimi byly dostkrát problémy i přesto, že u nás dostali šanci.

Já ty postavy tady chci vidět, protože to může ovlivnit konečnou podobu mého hlasu. To bys prostě uvést měl, pač to je jako kdybys při žádosti o občanku nevyplnil rodné číslo, například. Pokud nevyplníš rodné číslo, občanku nedostaneš.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 13:34:50 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
Tak v přihlášce tvrdíš že jsi tu nehrál a žádné gildy jsi tedy neměl, a najednou jsi tu hrál a byl v gildě. Myslíš, že to budí důvěru? Chápu, že člvoěk zapomene jméno postavy, ale nevěřím, že uplně zapomene, že tu někdy hrál.

Byla chyba že jsem neřek pravdu, ale jak už jsem psál. Ta postava kterou jsem tady naexpil byla svěřena kamarádovi nevím co sní dělal nevím jestli sní něco dělal každopádně sni nemám dlouhé roky nic společného.(Od svěření jsem 4roky nepustíl endor) pak jsem se vrátil opět na morii pak dloooooouho nic teď na morii nechci protože takový styl hraní co tam je to už např s PVP systémem nemá nic společného vyhraje ten kdo má lepší skripty.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 13:37:45 
Zlý GM
Zlý GM
No, lhal jsi jednou, nemůžu vědět jestli nelžeš znova. Předpokládám že jsi četl nepřijaté přihlášky a postup, jaký uplatňuju u lidí, co zde lžou. Jména všech předchozích postav, jméno toho, komu si je dal, jeho icq číslo. Snaž se mě přesvědčit že mluvíš pravdu, jinak to nevidím moc nadějně.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 13:42:43 
Newbie
Newbie
bejf píše:
No mě by zajímaly každopádně i tvé postavy ze shardu Moria. Upozorňuji, že jsem tam hrál celkem dlouhou dobu a z F-M tam taky hrávala pěkná sebranka, něco na způsob některých prasících otrokovických hráčů tady na Endoru - známe všichni, že s nimi byly dostkrát problémy i přesto, že u nás dostali šanci.

Já ty postavy tady chci vidět, protože to může ovlivnit konečnou podobu mého hlasu. To bys prostě uvést měl, pač to je jako kdybys při žádosti o občanku nevyplnil rodné číslo, například. Pokud nevyplníš rodné číslo, občanku nedostaneš.

Xerizon (mystik), Myrt (mage), Smichek (warrior) všechny postavy mordor. Všechny acc smazány za neaktivitu. Levely si nevzpomenu majetek jsem měl řádný. Guildy pouze s Mystikem -HELL- (ano hell), Dewills dalši nejspíš nebyli. Dewills věčina hráču z F-M všichni hodně známa na shardu Moria a respektováni, -HELL- byli prasata přiznám ale prostě to byl celý Mordor

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 14:06:04 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
No, lhal jsi jednou, nemůžu vědět jestli nelžeš znova. Předpokládám že jsi četl nepřijaté přihlášky a postup, jaký uplatňuju u lidí, co zde lžou. Jména všech předchozích postav, jméno toho, komu si je dal, jeho icq číslo. Snaž se mě přesvědčit že mluvíš pravdu, jinak to nevidím moc nadějně.

ten komu jsem to dál se jmenoval Gorinkl mordor warrior, icq 201249730 ale na to icq bych nespoléhal neviděl jsem ho tam ani nepamatuju.

Vše jsem ti už vysvětlil, nic jiného nebylo ani není byl jsem v guildě Wind díky za připomenutí názvu to byla parádní guilda a hlavně lidé v ní hlavně Orx, Blax, Timmoty a Borok.

Netuším jak tě mám přesvědčit že mluvím pravdu, snad jen jsem dobrý člověk! :)

PS: jestli tady ještě hraje Blax (což by bylo supér) zeptejte se jí, myslím že si mě pamatovat bude hodně jsem se bavil s jejím bratrem Orxem

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 14:18:38 
Zlý GM
Zlý GM
No, nemyslím, že důvěru získáš jen tak, že se někoho zeptáme, obzvlášť po tom, co jsi lhal. Měl jsi to slibně rozjeté, sám sis to pokazil. Zakládám hlasování.

Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 18:52:00 
Newbie
Newbie
Temudžin píše:
No, nemyslím, že důvěru získáš jen tak, že se někoho zeptáme, obzvlášť po tom, co jsi lhal. Měl jsi to slibně rozjeté, sám sis to pokazil. Zakládám hlasování.

Kdy zde bude vypsaný ortel ?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 19:16:16 
Pytel
Pytel
Na základě velmi malé důvěry a velmi malé míry oslovení guildy, v pozitivním slova smyslu, NEPŘIJAT.

LOCK

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2