Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Solar
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2015 19:26:50 
Newbie
Newbie
Ahojte. Volám sa Peter Časný , mám 28 rokov a bývam na Slovensku v mestečku Senec. Snád tým nezabijem pár hlasov, lebo toto mesto je známe blbcami a prašilmi ohľadne UO, ale ja patrím medzi tých normálnych.
Moje postavy okrem jedného darovaného, nie kupovaného sú moje :

Ripo - berserk - 35/36 nekúpený lvl
Mata Hari - rogue - 23 lvl
Kathrin - necromancer - 16 lvl
Solar - ranger - 16 lvl
Red Rose - firemage - 15 lvl
Korben - priest - 15 lvl
Apate - ranger PK - 24 lvl

Ohľadom Apate to hneď aj vyjasním. Kamarát prestal hrať a daroval mi účet aj s PUKom. Jediné čo som robil s Apate bolo tamovanie. Nikoho som nezabil a nerobil s ním žiadne blbosti. Je dosť možné že majiteľ predomnou s ním robil zlé veci ale to som nebol ja. Jedného dňa som si pomyslel že by som mohol behať ako PK s partiou ktorá to nedodržala a iba ma oklamali aby som klikol na kameň pre zmenu na PK. Odvtedy som ho nebehal , mám ho iba na prípad keby som našiel mustanga.

Hlásim sa k Vám lebo u vás hraje berny, môj kamarát z bývalej rozpadnutej guildy a takisto worldcraft s ktorým sa poznám aj osobne, samozrejme sa hlásim aj kvôli tomu lebo by som potreboval dobrú partiu čo som sa dopočul že vy ste, aby som mal s kým behať a baviť sa a mohol expiť chary aj v dungoch, ktoré na solo asi nedám :D Primárne sa hlásim k Vám s postavou Solar - ranger, ktorého by som chcel trocha nalevelovať, ale nemám problém pomôcť aj s ostatnými postavami. Môžem poskytnúť moje tamovacie schopnosti, ktoré sú ešte na mizernej úrovni ale postupne to pôjde hore. Chýbajú mi ešte 2 levely aby som mohl tamnúť všetky základné mounty. Chýba mi už iba skill na horse3. S berserkom poskytnem oporu v tažkých hi-dungov, takisto s čorkou pri otváraní pokladov.

Ultimu hrám dlhšiu dobu s prestávkami. Oficiálne od roku 2004 s Ripom berserkom. S guildami už neviem presne ale viem že som bol v Pelican, ktorá sa zmenila na Sierra a potom na Legion ktorá sa potom rozpadla. Väčšinu času som bol bez guildy. Rád solujem s postavami ale nemám problém hrať s partiou. Moja kariéra dostala ranu vtedy keď mi vykradli účet mojou blbosťou lebo niekto na vývesku dal odkaz ktorý bol ale odkazom na keylogger virus a ja som klikol, okrem mňa 20 ľudí z Endoru prišli o majetok. Vtedy som prestal mať chuť hrať ale snažil som sa to predýchať , som sa pozbieral a potom prišla daľšia rana. Nedal som si pozor na nájomné a prepadol mi domček s Ačkovou výbavou a majetkom asi za 2-3m. Vtedy som to zabalil a prestal hrať úplne. Až po veľmi dlhej dobe som znova dostal chuť hrať tož prednedávnom asi mesiac dozadu , udržoval som moje postavy v hybernacií, prelogovávaním, lebo som vedel že sa k tomu vrátim raz. Založil som si rangera Solar a na solo som to zatiaľ vytiahol na 16 lvl s ktorým sa zároveň aj hlásim k Vám ako som už spomínal. Mám chuť hrať a chcem sa tomu venovať a chcel by som zapadnúť medzi dobrých ľudí, nikdy som nepatril medzi tých zlých, nikdy som nerobil blbosti, neprášil, neštubil ani nič podobné. Snažím sa vždy pomáhať začiatočníkom , kľudne im dám len tak nejaký starter pack aj mounta. Endor je jediný shard kde som hral aj hrávam.

Ohľadom PvP som nikdy nepatril medzi tých lepších, ale som priemerný, nemám problém to zvládnuť, rád si zabijem , vždy je to také potešenie keď vyhrám :) samozrejme v rámci férovosti, nedávam HK ani nelootim iba potrebné veci, fulla dávam iba ľudom ktorý mi ublížili alebo viem že mi to urobia to isté, niekedy ani to , možno nabudúce nedostanem od neho fulla :D. Poznám základné aj zložitejšie manévre, niekedy sa splaším ale potom sa uvedomím.

PvM som tak trocha expert , rád solujem , viem zabiť prakticky čokoľvek s čorkou a nikto mi neveril keď som vravel že si solnem trojkový poklad s rogunou 21 lvl. Black Wispa sa občas objaví ale poradím si s ním a nikto mi to dodnes neveri :D. Poznám základné aj rožšírené útoky NPC a viem kedy čo mám robiť aby som neumrel. Vravím o povrchu ale i v dungu sa nestrácam. Ohľadom nato že som dlho nehral niečo som pozabúdal ale s postupným hraním sa mi všetko vracia. Dungy poznám priemerne, nové dungy vôbec , rád by som sa k ním priučil. Ešte dodám ale asi som už vravel že si teraz solujem s rangerom povrchové spawny , takže mám full veterinu, určite by som bol užitočný v dungu ako healer druida minimálne.

Ako som spomínal naposledy som bol v guilde Legion ktorá sa rozpadla.

K mojim záľubám patrí hranie hier, bicyklovanie, zaujímam sa o dievčatá aj keď mám frajerku :D Mám trocha zvláštny zmysel pre humor a viem zabaviť ľudí. Momentálne sa venujem rekonštrukcii domu a UO sa viem venovať hlavne na večer. Cez deň som buď v práci alebo u domku.

Vlastním UOAM , mám aj TS, Ventrilo ale nerád ho používam, rád počúvam :) , nerád rozprávam.

Moje ICQ : 299 269 461
Moja fotka spred 10 rokov ale vypadám furt rovnako :D
http://slim.rajce.idnes.cz/Ripo/#Ripo.JPG

Snád som niečim zaujal a nič dôležité nevynechal , budem rád za pozitívne ohlasy.

EDIT : Môj Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100006813198798

PK : Apate - ranger 24

Naposledy upravil riposvk dne čtv 30. črc 2015 19:43:16, celkově upraveno 1

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Solar
PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 0:10:16 
Newbie
Newbie
Ahoj, když chceš něco vytknout, tak to zároveň musí být i s pochvalou, takže chválím, že jsi tak trochu pvm expert :p

Co nechápu, jak si člověk nemůže, i když je to dlouho, nepamatovat předešlé guildy. Ano, osobně mám problém s nickama lidí s kterýma jsem hrál x let dozadu, ale ten název guildy to je tak jednoznačná věc... :p a taky se mi dost líbí, mám tu ranga s pukem a asi nejspíš dělal nějaké prasárny, ale to jsem nebyl já. :p Takhle byl v jedné guildě člověk, který vybral guildovní bedny, ale to nebyl on, to byl jeho bratranec ;) no offence

edit: a chtěl jsem se zeptat vlastně, proč 10 let stará fotka... ?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 2:52:05 
Pytel
Pytel
v prvom rade sa mi paci, ze sa vyjadruje k tvojej prihlaske clovek, ktory ani nepatri do nasej guildy :D
dalej - kvitujem, ze si sa rozpisal, prihlaska sa mi celkom paci, i ked su tam obcas nejake gramaticke chyby, ale tak zapadniari, ja vas chapem :D
ako poznamenal neclen cermi - si tu hodil 10 rocnu fotku, to je fakt velky rozdiel, kedze mas 28...bud posli fotku nasmu gmku alebo tu hod svoje fb alebo proste nedavaj tu nic, ta 10 rocna fotka je uplna zbytocnost :D
dalsia vec - bernyho a worldcrafta poznas ako dobre?
a este co sa tyka zrazov, mal by si problem sa s nami stretnut zoci voci, ci uz v cechach alebo na slovensku?
tot vsio z mojej strany ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 6:49:15 
Pytel
Pytel
Kain píše:
mal by si problem sa s nami stretnut zoci voci

To znie jak vyzva na PvP :D

Pozeram ze zas tu vypisujes o 4:00 rano ... to uz naveky budes mat tak blby rezim? :D
K prihlaske nemam co ... :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 7:53:07 
Newbie
Newbie
Pisem z prace z mobilu aby nestala rec takze...fotku z fb poslem odkaz ked pridem domov,pristup k mojim charom mam iba a jedine ja,nikdy som ich nikomu nepozical,no tak tie zrazy,som trocha hanblivy aj preto nerad kecam do ts ale mozno po prehovarani by som siel na zraz.bernyho poznam iba cez uo z byvalej guildy ako priesta a worlda poznam osobne,byva oproti v domku cez ulicu a hravali sme uo za cias net kaviarne,je to prijemny clovek a s nim sa da iba vychadzat,dokonca mi pomahal skladat pc zostavu a poradil vo vela veciach,kludne sa pytajte,rad odpoviem

PK : Apate - ranger 24

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 12:52:20 
Newbie
Newbie
Kain píše:
v prvom rade sa mi paci, ze sa vyjadruje k tvojej prihlaske clovek, ktory ani nepatri do nasej guildy :D

já mám v topiku mrtvo, tak jsem skočil sem :P

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 18:26:54 
Pytel
Pytel
cermi píše:
Co nechápu, jak si člověk nemůže, i když je to dlouho, nepamatovat předešlé guildy?

Ono pokud přestaneš hrát na endoru a začneš se nějakou dobu věnovat úplně něčem jiném, tak není problém ty předešlé guildy, jména atd. zapomenout ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: čtv 30. črc 2015 18:35:12 
Newbie
Newbie
takze vyjadrim sa aj ja k ripovej prihlaske

pride mi zbytocne posudzovat text a body prihlasky, ja poznam Ripa z realu a to je viac, prihlaska je klucova pre ludi, ktori ho nepoznaju a z nej si o nom spravia prvotny dojem

Ja ripa poznam ako slusneho, bezkonfliktneho hraca, nemam vedomost ze by niekedy nieko podrazil ci tak alebo tak, ci kolegu alebo nepriatela....

to je vsetko, myslim ze tych par riadkov staci, nemam nanho tu na fore otazky

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 02. srp 2015 13:16:37 
Správce guildovního pytle
Správce guildovního pytle
Přijat jako adept. Písni mně prosím na icq 478712072

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ]