Přihlásit se | Registrovat

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Marvell
PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 20:24:11 
Newbie
Newbie
Zdravim Pytlíky

Jmenuji se Tomáš, bude mi 17 let a bydlím v jednom městečku poblíž Hradce Králové. Studuji místní Gymnázium. Mezi moje koníčky patří pc, cyklistika, občas si zajdu zaběhat, rád sleduju fotbal, hokej a jiné sporty.

Dříve jsem hrál heretika Calipso, ale ten nebyl můj. Vůbec jsem v tu dobu neřešil, že o tu postavu můžu přijít. Taky že jsem o ni přišel. Tuhle postavu prostřídalo moc lidí, tušim že většina lidí za ní jako pk prasila. Já ji tehdy hrál ještě modrou, než ji někdo zrudl. Teď už je to smazaná postava.
Teď je moje hlavní postava rogue Marvell - 30+, dál hraji heretika Sarrenu - 23lvl, necromancera Dariuse 20 - lvl. Pak mám plno dalších, low postav, za zmínku stojí: Kenji rogue 15 lvl, Banditka rogue 15 lvl, Grinch paladin 12 lvl. Mám crafta Kulishek - mining 100%. Ve veteránech jsem měl půjčenou Girl von Love - orčí rogue.

Moje první guilda byla Banáni, tam jsem hrál za Calipsa. Tehdy jsem ještě nevěděl co mačkat. :D Poté se pár lidí odtrhlo do Adorey, založil to člověk, který pár dní na to dostal ban za ukradení postavy. V té době jsem netušil co je ten člověk zač. Po nějaké době se guilda rozpadla, já si dal na pár měsíců pauzu. Když jsem začal zas hrát, založil jsem Marvella, se kterým jsem se hlásil k Weirdu, přijali mě. Weird měl ali s Fenixem, byly tam nějaké spory a proto se ali zrušila. Mě byli lidé z Fenixu milejší, tak jsem přešel k nim, i přesto že jsme v té době hráli asi 4. Byla tu snaha obnovit Fenix, ale marně. S Rengarem jsme založili novou guildu League of Shadows, kde jsme zase hráli asi ve 3. Potom přišel menší zkrat, když jsem se hlásil k Husitům. Přihlášku jsem zrušil. Chvíli jsem hrál sám, pak jsem se dostal do guildy 17. Byl jsem tu vlastně do jejího rozpadu, dal jsem si opět na pár měsíců pauzu a když jsem před pár dny logl, zjistil jsem, že se guilda rozdělila.
Z žádné guildy jsem nebyl vyhozen, většina se rozpadla.

Přemýšlel jsem ke komu jít. Bavil jsem se s Rengarem, ten mi poradil ať zkusim Pytlíky. Je známo, že jste nekonfliktní, pohodová guilda. Hrání už nedávám tolik co dřív, tak hledám někoho na odreagování, chci se někde usadit. :)

Endor hraji pár let, s několika pauzama. Zkoušel jsem hrát i na Morii, ta mě nechytla. Přemýšlel jsem nad tím, zkusit i jiné shardy, ale nic moc mě nelákalo.

Dungů jsem prošel celkem dost, rád bych prošel ty nové. Vždycky jsem rád běhal PvP, rogunu mám v masterech, jak jsem psal, běhal jsem i veterany. Byl jsem i na několika TW. Co vím tak vy ligu neběháte, což mi nějak nevadí.

Za sebe můžu říct, že jsem nikdy nedělal problémy, ikdyž jsem na vývěsku občas vypustil pár nadávek a flamů, kvůli pvp (rivalita 17 x Husité), tak se snažim být nekonfliktní a pomáhat. Z podmínek přijetí, vím že přijmáte jen starší hráče, přesto doufám, že mi dáte šanci. :)

UOAM, VT, TS mám.

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Marvell
PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:05:47 
Správce guildovního pytle
Ahoj Tome,
mě zajímá jak si říkáš na vývěsce? A z jakého města, že jsi? A jakou postavu by jsi chtěl hrát?

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:15:20 
Newbie
Newbie
Ahoj Miky, vystupuju normálně pod jménem Marvell, tak jako na icq. Na vývěsce nejsem nějak vidět, občas něco kupuju/prodávám, ale jinak se už snažim vývěsce tak nějak vyhýbat.. :D Jsem ze Dvora Králové. ohledně postav, hrál bych právě rogunu/heretika. Vždycky jsem měl tyhle 2 povolání rád, proto mám víc rogun, a kromě Sarreny ještě další 2 stokařské heretiky.. :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:30:36 
Pytel
Pytel
Ohledně čorek, je jich teď u nás docela dost, skoro každý má high lvl čorku, kdyby jsi hrál převážně tu herku a expil bys ji, myslím že by dost šikla (mana, sumoni) jelikož teď žádnou aktivní herku nemáme.

Jinak ho znám, nějakou dobu jsme spolu hráli, neměl jsem s ním nikdy konflikt ani nic podobného, na svůj věk se chová opravdu slušně, narozdíl od některých starších :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:33:51 
Newbie
Newbie
Není problém, co bude potřeba to vemu do dungu ;)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:40:12 
Jedinou aktivní herku máme Rengara.. :roll:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2014 21:46:11 
Pytel
Pytel
Miky píše:
Jedinou aktivní herku máme Rengara.. :roll:

spíš reaktivní :lol: :lol:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2014 6:32:16 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Rengara za herku sem neviděl... Pokud by jsi hrál čorku promiň ale z toho už jsou lidé i na nervy u nás na mapě :P ...

Co real? Přítelkyně? Kalby? Časové rozmezí hraní? I když jako student asi nonstop? :D

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2014 8:11:30 
Newbie
Newbie
K časovému rozmezí hraní, nonstop nepraktikuju. :D Jak kdy, spíš ty víkendy, v týdnu to nějak nepřehánim :)

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2014 19:06:27 
Už se tu nic neděje, takže zakládám hlasování..

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 09. pro 2014 8:43:36 
Přijat za adepta. Pak mně písni na icq a já Ti dám přístup na mapu (478712072).

Profil  Offline