Přihlásit se | Registrovat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška Pivas
PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 18:27:02 
Plska
Plska
Ahoj

1:Jmenuji se Adam Slezák, je mi 38 let, bydlím v Trutnově kde i pracuji jako automechanik, řidič a jeřábník.

2: Tady to bude trošku složitěší :)
Ranger lvl 15 Kiriella, Heretic lvl 14 Pivas, Heretic lvl 12 Krakorka (stokař), Necromancer lvl 14 Kiriela,
Priest lvl 13 Snehulka,Rogue lvl 13 Katee, Berserk lvl 10 Bertold, Necromancer lvl 20 Solaris,
Firemage lvl 13 Pivik, Paladin lvl 17 Norreen, Druid lvl 15 Luckinka, Craft lvl 2 Jester (Tailoring 39).
Dál využívám account s craftem Alcaon lvl 16 (Alchemy 86, tink 60), který jsem založil chvilku po spuštění Endoru. Protože se mazaly neaktivní accounty tak jsem ho věnoval kamarádovi z DP2 (Nikolaj). Account potom putoval mezi kamarády kamarádů, ale při každém mém návratu se opět dostal ke mě.PUK k němu bohužel nemám, proto ani nemá přístup do mého baráčku.
Na accountu jsou jestě postavy Kiriana lvl 12 ranger PK, Gart lvl 4 mage a Ilea lvl 9 Heretic.

3: Protože jsem opět začal hrát ještě s kamarádem Egwainem a nějak se nám nepodařilo za dobu stokování sehnat do hromady provozuschopnou partu na dungy, začal se Egwain poohlížet po nějaké guilě. Já se dozvěděl že se po mě sháněl Saxík, kterého si matně pamatuji z doby kdy jsem byl v Husitech
(Promiň, má paměť opravdu stojí za borový šišky). Po nějaké době (včera) jsem na něj narazil u banky v Daugasu a chvilku sme pokecali. Mimo jiné řekl ať si napíšem přihlášku. S klukama sme to probrali(Já, Egwain a Dagu který se k nám přidal ve Stokách a hraje s námi už nějaký ten pátek) a sme tu.

4: Ultimu jsem hrál na několika shardech, většinou ale jen chviličku. Za zmínku tedy stojí DP2, kde jsem hral Fareu tuším Kiriellu. Byl jsem kněžka chrámu už nevím jakého. Strávil jsem tam zhruba jeden a půl roku. Nějakou dobu jsem hrál na ofiku Vampirefightera, bohužel jsem ale zvolil liduprázdnej server a zhruba po měsíci a půl sem to zabalil.
No a pak je tu Endor. Tady opravdu nejsem schopen říct kolik mám odehráno, protože odchodů a návratů
bylo několik. Začínal jsem chviličku po spuštění serveru a byl jsem tu všeobecně znám jako Firemage Kiriella. http://screens.endor.cz/detail.php?id=58
Moje první zkušenosti s PvP, spousta srandy s lidma ze screenu, vyrovnáné souboje s Modrákama stejných lvlu a stejně chudé výbavy. Když jsem se PKčkování nabažil, hrál jsem i nějaké modré postavy a chodil dungy, ale nějak si nepamatuji ani povolání, natož jména. Vím že jsem měl Heretika lvl 22,
ale nedovedu ho zařadit do žádného časového období. Pak jsem tu jednu dobu běhal PvM s partičkou z Klatov(Černá vdova(MC), Trinity,..). V té době jsem hrál rogunu(Tuším že se jmenoval Grigo). Nevím jestli jsem nějaké obdobi nevynechal, byla to doba Boomu MMoček a krom WoW(4.5 roku) jsem toho
vystřídal hromady. Z předposledního návratu na Endor mám současné postavy(krom těch co jsem stihl naflákat teď).

5: Na Endoru jsem hrál pouze v guildě Husité. Nedokážu říct jak dlouho, ale řekl bych že se to dá počítat v rámci týdnů. Chlapci se o nás starali jako o vlastní a nemůžu pro ně najít špatného slova. Běhali s námi(byly sme partička kamarádů a joinuly sme najednou) dungy jak o život. Bohužel dungy ve kterých jsme se svými lvly mohly jen koukat a krčit se za ostatníma. Proto mě to přestalo bavit a přestal jsem hrát. Z guildy jsem byl v čase neaktivity odejit.

6: V poslední době je mým koníčkem převážně hraní na PC a většinou i moje práce. Doufám že se letos konečně vykopu z křesla a vyrazím někam na kolo, případně za bráchou do skal, abych si na starý kolena někde na skále zlámal vaz :)

7: 157648480. https://www.facebook.com/adam.slezak.9

PS: Které postavy s vámi budu případně běhat nedokážu říct. Teď hraji Druida, baví mě a doufám že mi to i vydrží. Na zkoušku mohu nabindovat i jiné postavy, ale záruky nedávám.

PSs: Jak už jsem zmínil, jsme 3 co hrajem spolu, neradi by sme nekoho nechali naholičkách v případě že by někdo z nás nebyl přijat. Proto je i můj připadnej join k Pytlíkům podmíněn přijetím těch dvou kteří si také napíšou přihlášku.

PSss: nebo jak se to píše :) Omlouvám se za hrubky, pravopis nebyl nikdy mou silnou stránkou.

Katee - Rogue 20

Profil  Offline

Předmět příspěvku: Re: Přihláška Pivas
PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 18:46:31 
Pytel
Pytel
Vitaj,ako som Ti spomínal včera,sme gilda,ktorá si môže vyberať koho vezme,takže Ti neviem zaručiť prijatie trojice,ale chápem Tvoju podmienku.Ty a Egwain (tiež musí napísať prihlášku samozrejme) mate môj hlas,toho tretieho nepoznám zatiaľ.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 18:52:37 
Plska
Plska
Díky. Já si nechci klást podmínky, ale Egwaina znám od plenek(možná je nosí do teď :)) a hlavně sme to opět začli hrát spolu. Dagu s námi hraje nějakej ten čas, je na Endoru nováček a je mi blbé ho nehat jen tak plavat.

Katee - Rogue 20

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 18:57:25 
Pytel
Pytel
Tak nech napíše čím skôr prihlášku,nech môžeme dať hlasovať o trojici.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 23:06:27 
Plska
Plska
No jak jsem psal, chci hrát Druida, ostatní fakt nevím. Podle potřeby zkusím a uvidím co mě bude bavit a co mě bude štvát. Určitě nechci hrát Herku, rangera, rogunu.

Herní čas je denně cca od 15 do 23.

Proti srazu nejsem, pokud to bude na rozumném místě.

Katee - Rogue 20

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: sob 04. dub 2015 11:23:50 
Pytel
Pytel
Založené hlasovanie.

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: úte 07. dub 2015 8:16:01 
Správce guildovního pytle
Správce guildovního pytle
Přijat za adepta. napiš mně prosím na icq 478712072.

Profil  Offline

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ]