Přihlásit se | Registrovat




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 20:25:21 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:56:19
Příspěvky: 5
Zdar.

Takže... kde začít. Asi u toho, že tyhle věci, psaní o sobě, podávání si přihlášek jiných, než je nezbytně nutné, atp. mi pije krev. =) Proto, prosím, berte na to ohled a chápejte, že tohle celý píšu se značnou nechutí (přihlášku samu o sobě, né přihlašování do guildy--tyhle 2 věci rozlišovat!!!).

Jméno mé je Michal (24), pocházím z Písku, kde převážně i žiju a bydlím.

Postavu na Endoru mám jen jednu, tou jest Ranger jménem Marcus (10).

Proč se k vám chci přidat? Podobné (víceméně stejné) smýšlení, náhled na hru, styl hraní. Dopodrobna se mi to vysvětlovat nechce, ale řekněme, že 90-95% vašeho kodexu a vašich názorů se shoduje s mýma.

Zkušenosti s UO - pár zahraničních serverů, jeden český. Noob nejsem, skiller taktéž ne (tuplem na novém serveru) a co pes, to jiná ves (to platí pro servery dvojnásob) těžko budu vypisovat, jak to umim za warriora, mága, druida, demonhuntera, beggara, .... když je to všade jiné. (je opravdu životně nutné to vypisovat, kde sem působil ? Pokud ano, pokusim se to nějak dohledat, ale bych rád, kdyby to nemuselo být. -.- )
Preferuji PvE/PvM/Dungy nad PvP.

Bod 5 nechávám prázdný. 8-)

Záliby, koníčky, .... viz bod č. 9

Icq, .... viz bod. č. 9 ehm, icq asi sdělit musím no ... (324148829)


Finálně bod. č. 9 :) -> Pokud opravdu nehledáte postavičky, ale lidi, není důvod pro mě tady cokoliv vypisovat o sobě, rád si s každým z vás popovídám (TS), napíšu (ICQ), či tak něco. Rozhodně nejsem introvert ani pesimista a ani arogatní blb, co se snaží zaujmout nerespektováním pravidel "přihlášky".

Prostě a jednoduše - dejte mi šanci mě poznat jinak než zde a uvidíte, jestli to má smysl nebo ne. =)

(p.s. po případném přijetí/nepřijetí bych poprosil o vymazání postu, jako odstrašující příklad, jak nepsat přihlášku, tu slouží jiné posty a při přijmutí by tento post zrovna nepůsobil "vzorově". Děkuji)

Tak se ptejte (raději neptejte) na to co vás zajímá. A opravdu jen důležité věci, otázky typu cpt. Kirk / xxx, modrá /bílá, USA/ anglie, .... vynechte.

Díky za pochopení.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 21:24:08 
Pytel
Pytel
Uživatelský avatar
Registrován: ned 07. bře 2010 23:26:47
Příspěvky: 370
Bydliště: Holomóc
Tak abych to shrnul, přihláška je středně dlouhá, ale informace v ní žádné. Víme tvůj věk, jméno a bydliště, postavu, a že preferuješ PvM. Jsme rádi, že souhlasíš s našimi názory, ale to nám bohužel o tobě moc neřekne, protože podobné názory proklamuje 90% hráčů na Endoru, jen ta realita pak někdy bývá jiná. Místo psaní o tom, jak tě hrozně otravuje něco psát, by možná bylo rychlejší to prostě napsat. Samozřejmě nám nemusíš poskytovat žádné informace a nemusíš nám odpovídat na nic, ale ptát se prostě budem.

Mě by zajímalo jméno toho českého serveru a tvoji přezdívku, pod kterou jsi na něm vystupoval.
Jak trávíš svůj čas? Co najdeme ve tvém životě kromě Ultimy, dýchání, krmení, vyměšování (a mrmlání)?
Představ si, že stojíš proti vrávorajícímu šermíři, jehož skelný pohled se v tobě snaží vypátrat, jestli mu podáš toho panáka, o kterého tě právě požádal něčím, co by se s trochou dobré vůle dalo považovat za češtinu z úst náměsíčného Maďara s vyříznutým jazykem. V dosahu máš: pivo, kořalku, vodu, Temudžina a uhlík. Co uděláš?

_________________
Zacharjáš ——— priest 36
Umris Vikkor — earthmage 21
Kaurango ——— heretic 19
Cecílie ————– berserk 14


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 21:27:31 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Ahoj, já se určitě zeptám co od gildy očekáváš. Jestli denodenní chození dungů, či spíše něco jiného, a co. Dále co tě přivedlo zrovna na Endor ze zahraničních shardů?

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 22:19:18 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:56:19
Příspěvky: 5
Temudžin píše:
Ahoj, já se určitě zeptám co od gildy očekáváš. Jestli denodenní chození dungů, či spíše něco jiného, a co. Dále co tě přivedlo zrovna na Endor ze zahraničních shardů?


Co očekávám... mnooo upřímně jsem ani nevěděl co od guild na Endoru očekávat, ale po menším rozhovoru s jedním vašim členem (Koblizek) - který mi to vše tak nějak osvětlil, sem se rozhodl přidat k vám - nabízíte mi přesně to, co hledám. Což je přednostně PvM, dungy sem tam, skupina lidí, kteří s podobnými názory na bugování, styl hraní, atp. je to fakt moc. Čili nebudu si hledat PK guildu, kde si s nikym nebudu rozumět.
Co mě přivedlo na Endor? Celkem 3 věci, zasejc sem si chtěl zahrát UO a najít si zabijáka zbytku volného času. CZ server - původně jsme (jsem) hledali RP server, jelikož ANJ moje a mých kamarádů nedosahuje znalost HC RP serverů v zahraničí, rozhodli jsme se pro sever český. A jelikož RP byli snad jen 2 z toho ani jeden co by za to stál, hledali sme a nějak (asi náhodně + podle aktivních playerů) to padlo na Endor. Nicméně, přihlášku si zde podávám já, moje přátelé vynechme jak z otázek, tak z dění.

Zacharjáš píše:
Tak abych to...

Ten server, jestli si chceš prohledávat mojí minulost, fajn, ale nebudu se ospravedlňovat z mých činů, atp... (navíc, žádnou extra špínu tam ani nenajdeš. :) ) Midkemia (Mikdemia?) nevim už je to dávno. Postava (asi) Marcus B ennelli byl to craft, pak nějakej mág tam byl ještě, pokud se nepletu.
Místo psaní o tom jak mě to obtěžuje opravdu nenapíšu milý, sloh. Tohle nejsem já a nezmění to nic. =) Chcete člověka? Tady jsem... nedělám věci jen proto, že se to tak očekává. Ano mrmlám nad tím co dělám nerad. Někdo nerad chodí do práce, taky zamrmlá a práci udělá, ale většinou hůře než ten co mu nevadí, či ten, co do ní chodí rád.

Mno ale pro potěšení, něco z rozhovoru. Snad si najde každý své a otázky se budou tady krátit. =)))

.....
.....
.....
"no tu je spis otazka co chces v budoucnu hrat"

Jestli takhle, tak bych to viděl na 2postavy, +- 1, PvM hlavně, PvP se celkemvyhýbám, už jsem z toho vyrostl - to samé platí o PK - resp. k tomu mě to nikdy netáhlo. Kazit zábavu ostatním, tim, že je pojedu, lootnu, atp... to není můj styl.
Chtěl bych je dungaře a tak nějak pomáhat nováčkům, dělit se o zkušenosti. Objevovat končiny endoru, ....

Definoval bych se jako hodnej(kladnej) hráč, co se snaží objevit svět a všeho dosáhnout na 100%.

PK mi nevadí, je to věc lidí (jestli je máte vy, budiž... vaše věc), bugy (těžké) vyslověně nesnášim, bugy (hledání cestiček) nemusim, občas jsem využil, nicméně v malém (1x, 2x) ve velkem taky nikterak nepodporuju.
Co není zakázano je víceméně povoleno, do míry jisté "morálky" zdravého úsudku, atp.
Noooo toť asi vše co vás tak na foru zajímalo.
Jestli si myslíš, že nejsem ten pravej / že by to někde nedělalo dobrotu, tak mi to napiš. :)

A co vysloveně nesnášim je pokud se guilda neni schopna dohodnout na stěžejních věcech. Např. kdo v dungu má jakou pozici, atp... (nejednou jsem přišel o měsíci střádanou výbavu, protože healer si usmyslel, že bude lepší dávat dmg/healit jinde, než má.) No snad víš, co tím myslím.

Ještě jedna věc. :) Spíše nemilá. :D Mam tu 2 kamarády. Ale řekněme, že nehrají "čestný" styl jako já. Nechcu je tlačit k vám do guildy, naopak, pro ně to ani neni. Kraví se ve hře, nemají disciplínu, atp... ale rád s nima hraju. Budou problém ke vstupu? Vim, že jste to v nějakejch přihláškách řešili. :)

"jejich nicky?"

:) řeší to něco? Nejsou PK, nemaj jail, nic. Jeden má teda asi 2 killy od hry za nadávky. :)


"nn jsou tu taky novy?"

Jj, noví. Taky lvl 10. Neříkám, že jsou to nějaký prasata, že dávaj killy, atp. Ale jako samaritáni to taky nejsou. :D Což mě jejich jail / ban netrápí. Ale nerad bych aby někdo šťoural v tom, že hrajem spolu, mame jednu IP (když se u někoho sejdem) a že se s nima stýkám.

To jestli něco udělaj a ponesou za to následky je jejich věc a mě se netýká. Jestli budou dělat hovadiny, já se toho stejně nebudu účastnit.

"neboj u nas je to sledovany :-)"

Jak to myslíš?

"no co sem se ptal,tak nikdo od vas nedela nic spatneho"

Ne, jen pár nadávek a buzerací ve hře. :D
(oni 2, já ne, říkám, není to můj styl)

Ale ikdyby dělali špatného, nechcu aby to bylo spojováno semnou, tak sem to myslel.

Add k tomu šermíři... zajímá tě spíše moje odpověď, nebo jak budu reagovat na (přesto, že jsem psal, že bych byl rád abyste mě z toho vynechali) položenou otázku. :D :D <- Reakce na otázku... a abych nebyl suchar... odpověď - použiju uhlík, určitě má nějaký magický schopnosti... ehm má je jistě a ty využiju! =))


--- Není to přímo okopírované, něco bylo vynecháno, něco sloučeno dohromady, pro upřesnění atp., jestli chcete celý rozhovor, pošlu přes icq, kde zodpovím klidně co chcete, ale (jak jsem řekl) fora na tyhle "věci" nemam rád.---
Hawk.


Naposledy upravil Marcus dne čtv 21. čer 2012 22:36:22, celkově upraveno 1

Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 22:33:29 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:56:19
Příspěvky: 5
Vlastně ještě jeden CZ server jsem hrál, Anadria? nějak tak. Ale to nebylo nikterak dlouze, navíc po AFK trestu (macro) a menší neshodě s GM. (jak jsem říkal, nebudu se ospravedlňovat, byť to nebylo zas tak jednoznačné)
Jsem tam ukončil (nesplnění podmínek propustky z Jailu do nějaké doby (ani jsem neměl v plánu to plnit)) svojí existenci smazáním postavy ze strany GM.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2012 22:39:35 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Že máš kamarády jinde nevadí, ale jejich herní styl porpavdě může. Tato skupina lidí se tu budovala pár let, a jen díky vysokým nárokům zůstala taková, jaká je. Pokud však je jen zabil blesk v bance, že mluvili jako čuňata, nemělo by to vadit. Myslím, že vím o které se jedná, jednou sem asi někomu z vás radil ohledně scavengeru, takže ti by snad neměli být problém.

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: pát 22. čer 2012 16:22:28 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Zakládám hlasování. Prozatím to tu sleduj, kdyby byly otázky.

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: ned 24. čer 2012 18:56:10 
Pytel
Pytel
Registrován: stř 08. čer 2011 11:19:50
Příspěvky: 334
Marcusi....Marcusi....ani neviem čo na tento pokus o napísanie prihlášky povedať,čítaš to po sebe vôbec?V podstate ani neviem či si bol niekedy v nejakej gilde,ale hypoteticky predpokladajme,že ty maš vlastnu gildu a napíše Ti takto nejaky Marcus,zaoberal by si sa vôbec touto akože prihláškou?Prijal by si takehoto človeka do gildy? Ak ano na zaklade čoho by si to urobil?

Asi si nepochopil že prihláška je Tvoj prvý kontakt s gildou,Tvoja vizitka.My nepotrebujeme vedieť nejake chúlostive osobne veci zo sukromia ,pri otazkach z osobneho života ide skôr o to zistiť či by si k nám vôbec zapadol,či by si mal o čom pokecať na mape v čase ked sa nejde dung,pretože mnohí z nas maju UO mapu ako obrazkovy chat ;) takisto nas zaujíma aj herna minulosť,lebo ta dosť vypovie o tom aky si hráč a vyhovarať sa že už si nepamätám meno shardu,postav,pričiny trestov mi príde ako zatĺkanie a to nebudí veľa dôvery. Na Tvojom mieste by som sa zamyslel a napísal nový post a dal všetko do poriadku.Hlavne si uvedom,že TY sa chceš dostať k nám.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: ned 24. čer 2012 19:48:41 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:56:19
Příspěvky: 5
=) Jojo, divim se, že to nepřišlo dřív.
Upřímně, asi bych někoho takového (na základě tohohle postu) nepřijal s kdoví jakým nadšením. Nicméně, neřekl bych "NE". Přijmul bych ho na základě toho, že vím, že né každý se pozná podle "jedné" přihlášky (a asi jako adepta, ne člena).
Teď Ti dám jednu otázku já (ano, třeba se pletu, ale ...) -> Kolik lidí mělo "dokonalý" přijmací post, vypadalo mooc fajn a nakonec? Přesný opak, nebo to nedopadlo dle očekávání. Myslím, že minimálně jeden byl. Je mi jasný, že první dojem je důležitý, ale já na to nedám. Ani ve skutečnosti (a je lepší jednat bez přetvářky, ne?). Jestli si myslíš, že je můj první post zde důvodem k nepřijetí. Neberu Ti názor na věc. A nebudu se zlobit za Tvé "proti" **. Ale také ten post nebudu předělávat. (byť by za to byly plus body pro mě)

Co se týče druhé části Tvého dotazu....
Psal jsem si s jedním člověkem od Vás a řekl mi, že dle jeho názoru jsem vhodný adept (jinak bych si přihlášku ani nepodal, jsem na to trochu línej a jak jsem psal, mam vůči tomu i jistý odpor - nevim proč :) )
Jestli zapadnu, to je stejné jako jsem psal v první části příspěvku, možná ano, možná ne, ukáže čas a nikdo neřekl že musím být plnohodnotný člen. Nevěříte mi, nevíte co si myslet? V pohodě. :) Nemusím nosit guild tag, nemusím být člen, existují adepti a vůbec... mohu být i adept neadept -> přístup na mapu, omezené možnosti, zákaz vstupu do GH, .... dá se toho vymyslet. :)

Co se týče mé herní minulosti. :) Hraní her je jeden z mých koníčků. Hrál jsem tolik her (brát bez arogance, namyšlení a chvástání se) her, že mě beztak většina z Vás sotva trumfne z poloviny. S čistým svědomím Ti znovu napíšu, že si jména postav nepamatuji. Mam 5 univerzálních jmen a zbytek jsou momentální nápady. Chápu, proč to děláte/chcete vědět, ale když nevím, neposloužím. Své činy rád uvedu na pravou míru, ale ne tady. Ještě MOŽNÁ tak někde v soukromé sekci...

Saxon píše:
Hlavne si uvedom,že TY sa chceš dostať k nám.

Ano chci, né však za každou cenu. Byli jste (koukal jsem po případné guildě) mezi favority. Ale bez Koblizkova popostrceni bych nejspíše nic nenapsal. :) Prostě pro mě vypadáte jako fajn guilda, ale nebudu za každou cenu usilovat o vstup. Vaše "ne" beru.

** neberte to, jakože beru přihlášku na lehkou váhu, jen prostě nemam za zlý nikomu jeho osobní názor. To že se někam hlásím sám už (u mě) mluví za sebe, ale to (možná) poznáte časem.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: ned 24. čer 2012 21:44:06 
Pytel
Pytel
Uživatelský avatar
Registrován: ned 07. bře 2010 23:26:47
Příspěvky: 370
Bydliště: Holomóc
My si asi nerozumíme v jedné základní věci. My v přihláškách nedělíme hráče na ty, se kterými budeme vycházet a se kterými ne. To se pozná až po čase. Takže tě nesoudíme. Já ale vidím člověka, který se k nám hlásí a nechce pro to nic udělat, kromě mluvení o tom, jak se mu strašně nechce, co všechno neřekne a co bychom s tím měli dělat. Jeho textová produkce je vysoce nadprůměrná, bohužel ale místo něčeho zajímavého vykládá o svém mindráku z přihlášek, jako by si ho pracně vypěstoval a teď se o něj chce podělit s celým světem. Představ si, že děláš nábor ve firmě a přijde k tobě kluk, který kvůli své lenosti nic nedostudoval, ale udělá si patnáctiminutovou prezentaci o tom, proč ho vylili ze škol a jak je ve skutečnosti tvrdým pracantem. Vzal bys ho? Tím chci jen říct, že místo mluvení o tom, jak nám to spolu bude klapat, je vždycky lepší to ukázat :-)

_________________
Zacharjáš ——— priest 36
Umris Vikkor — earthmage 21
Kaurango ——— heretic 19
Cecílie ————– berserk 14


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: pon 25. čer 2012 18:44:58 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:56:19
Příspěvky: 5
Mno ok, máš pravdu, můj mindrák asi dělá problém. :P Tak ho vyléčme.

Baví mě hraní her, hrál jsem i pár amatérských lig, běh, posilovna, jízda na kole, plavání, všeho s mírou ale.
Internet patří mezi moje další koníčky, jako kamarádi, můj pes, auto a občas i zahradničení.
Nejvíc času trávim v práci, s dcerkou/přítelkyní a hraním her.
Jsem zaměstnán jako Elektrikář - VN, sloupy, kabeláž, domovní přípojky,....

Co ještě dodat? Asi jen to, že hry jsou opravdu můj velký koníček a hrál jsem snad vše. :D
Mno, doufám, že lepší. =) Další dotazy?

A nikdy jsem neřekl že nám to bude klapat. :) Jen říkám, že máme společné názory.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: úte 26. čer 2012 11:06:07 
Šourek
Šourek
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 06. srp 2009 18:19:19
Příspěvky: 504
clovece, tak kontroverzni reakce na prihlasku jsem snad jeste nezazil - v podstate nam jde o to, abys byl trochu uvolnenejsi a otevrenejsi, precejen se mame spolecne bavit, a ta jista skrobenost v nekterych z nas vyvolava.. zvlastni pocity, rekneme :D ale osobne to vidim nadejne, chce to jen prolomit ledy.

a ciste z osobni zvedavosti by me zajimalo, kdyz jsi paran sveta znaly - tusis, z ceho je muzika z nasledujiciho videa? (tu obrazovou cast klidne ignoruj, je to zaznam z dovolene) :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=f218QJwd4Rg

_________________
majty šourek afeksisko, aka Dilema
, Tumor, cmdr. Keen / Ooya the magician

"-- xxx, 23:28:12: neříkal jsem ti, že kvalifikací kecat mágovi do zdění je díra do prdele? :-D"

Du kommst zu spät!

Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska
PříspěvekNapsal: úte 26. čer 2012 23:06:58 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Přijat. Kontaktuj mě na icq.

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Panel

Nahoru Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
Přejít na:  
 cron
Guilda Pytlíci - Ultima Online - Endor
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Design by Ercan Koc