Přihlásit se | Registrovat




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 0:28:03 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Zdravím Pytlíky.
1. Jmenuji se Tomáš, žiji v našem druhém největším městě Brně a už jen pár týdnů mi zbývá, abych se zbavil přívlastku teenager (táhne mi na 20). Letos jsem úspěšně složil maturitu na gymnáziu (za 6, kdyby se někdo ptal, ať se pochlubím O:-) ) a dále mám zamířeno na VUT fakulta podnikatelská, obor daňové poradenství a MZLU PEF, obor ekonomická informatika (půjde-li tak současně). Jinak zaměstnán jako fundraiser v právní občanské poradně.

2. Jména posta. Postav mám více, snad nějakou nevynechám, zkoušel jsem, co mi nejvíce sedne. Jako main postavy mám ale crafty. Dlouho jsem hledal povolání co by mi sedělo (kromě craftů), zatím vede paladinka.

Kamule - paladinka čerstvý 13. lvl (má od začátku)

craftská základna
Temudžin - skilly mining 100%, fishing 67%, tinkering s itemama kolem 120% (bez 91.6, musím dotrénit schodek), cooking 82.6% (můj od malého craftíka)
Airien - alchemy 52.6%, stále ve výcviku. Má od malička.
Jarmilio - BS 88.9%, Eng 60.8%, lumber 73.5%. Craft byl původně mého prvního spolubydlícího, ale ten odešel před čtvrt rokem (WoW), takže mi ho předal a já pokračuju v jeho cviku (zejména BS, Eng nechávám na později)
Arienne - mining 100%, stejné jako Jarmilio
Přemek Podlata - skilly mining 100%, tailoring 78.1%, fishing 81.8%, gemcutting 68.5%. Craft je majetek mého spolubydlícího, pouze vyypomáhám s bulkami a craftěním, rybařením. Tudíž ho nechci inzerovat jako uplně mého, ale mám na něj přístup.

necraftící postavy
Jamila - lvl 11 ice mage, využívám na rozvoz zboží zákazníkům, porty, nákupy, psaní recallů. Má od malička.
Jim Beam - druid 10 lvl. Chtěl jsem si ho zkusit, používám jako odreagovačku, tamnou si méďu a zajít si třeba stoky.
Mephistos - zlodějík lvl 8, podobný případ jako druid, jen jako odreagovačka, vždy jsem si chtěl zkusit čorku, protože z popisů povolání pro mě zněla asi nejatraktivněji.
Dříve jsem míval i jiné postavy, ale vše do 15 lvlu (viz níže), byl to ranger, mercenery a jiní crafti (smazání pro neaktivitu v mé endor pauze (opět níže).

3. Proč se hlásím k vám. Na rovinu jeden z důvodů je, že u vás má šanci i menší lvl, co si budeme nalhávat, jistě to byla část důvodu u každého. Dlouho jsem nechtěl vstupovat do žádné guildy. Stačilo se podívat na vývěsku/fórum jak si neustále nadávají a nelákalo mě to. Ale zde u Pytlíků jsem viděl, že se zde doopravdy člověk posuzuje a vedení se zde snaží mít rozumný lidi a nepřímá hned někoho jen proto, že má velkej lvl. Rád bych poznal partu rozumných lidí, kteří to hrají pro zábavu. Přiznám se, že ultimu nemám na prvním místě v životě, přednost má rodina, přítelkyně, práce, podle toho je i má aktivita. Někdy je práce více a na ultimu už nezbude čas, protože dám přednost přítelkyni. Takže nemohu slíbit 100% účast všude. Vím, že to není to co přesně hledáte, ale přesto bych byl rád, kdybych si občas mohl zaběhnout někam poexpit. Rozhodně neplánuji ultimou žít, jak tu, bohužel, často bývá zvykem.

4. Na Endoru jsem začal před 4 lety a zůstal jsem mu věrný. Byly tam pauzy dle aktuální životní situace. Jiné servery jsem nezkoušel, uvěřil jsem že Endor je nejlepší a nejpropracovanější. Dovedl mě sem spolužák. Bohužel nejsem ošlehaný válečník, PvM nějak zvládnu, ale je co zlepššovat, PvP jsem začátečník (z důvodu různého prasení jsem ani pořádně nezkoušel), ale rád zkusím a budu rád za každé rady od zkušených hráčů. Jsem doopravdy spíš takový učeň, kterej potřebuje občas nakopnout.

5. Za celou historii jsme byl v jediné gildě, cca před 3 lety, bohužel nevím již jméno, nebyla to veliká gilda. Odešel jsem, protože ve vedení byl člověk, jak to popsat, asi jako Neverminde (omlouvám se za jmenování, ale tohle je nejlépe vystihující). Navíc měl nějaké čachry s accountama, takže jsem dal ruce dále. Zde začíná má negativní zkušenost s gildama. Poté byl odchod, pak návrat po delší době, ale jen na chvilinku, tehdy sem byl překvapen, jak sse tu objevili jen prasata, pak zase rok pauza, nyní půl roku opět zde. Z důvodu neaktivit jsem přišel o staré postavy (craft Worchester, Ranger Fairydeamon (snad) a merc Margaux a ostatní).
6. Záliby jsou různé, samozřejmě přítelkyně, ještěři (2 gekončíci se mě tu plazí v teráriu)
literatura - zejména 20 století, ale rád zavítám i do dob renesance či realismu, z autorů Pratchett, Hayley, Remarque, Zola, Poe a ostatní
filmy - Rád se zasměju u komedie, či polekám o hororu. Nejradši asi staré české filmy v čele s nejlepším českým komikem Vlastou Burianem. Nejnověší amercké trháky moc neprožívám, většinou to už nemá hlavu ani patu a děj je strašně předvídatelný.
Hudba - starší i nové, nemám rád snad jen většinu hip hopu, páč to taktéž nemá hlavu ani patu a je to na jedno brďo, jakk se říká a čisté techno. Hudba by měla mýt nějakej zajímavej rytmus, melodii, nástroje a i inteligentní text.
Dobré pití - nepohrdnu lahvinkou dobrého vína či tequili a rumu z oblasti Caribicu
Sport - hrával jsem florbal i jsem trénoval mládež, bohužel jsem musel po zranění při zápase na operaci a návrat se již nepodařil. U sportu jsem omezen mým kolenem, který ne vždy slouží tak jak bych si přál.
Dále si rád zajedu na výlet, něco ogriluju, velká záiba je vaření (menší umývání nádobí) a spánek a válení v posteli.

7. Nu, nevím, proč byste mě měli okukovat, ale ať máte radost, nelekat se, není pro slabší povahy. Je to z dovolené.
Obrázek

Snad je to vše, kdo by měl dotaz, ať se ptá, klidně odpovím. Jak jsem psal, nemohu slíbit že budu pořád k dispozici, asi nebudu nejaktivnější člen, ale rád bych si občas zaexpil s partou solidních lidí, která endorem nežije, ale baví se jím. Doufám, že jsem vás neunavil dlouhým čtením :)

Kontakt na mě je: Temudžin 556-853-655

PS: Doufám že je to s minimem chyb, sice mám z matury čj za jedna, ale ten pravopis mě občas zlobí :)

EDIT: juj, fotka je větší než jsem myslel, omlouvám se majitelům menších rozlišeních. Nechám ji tu celou, ať se hezky pobavíte, třeba se odváží i ostatní :)

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 0:58:51 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Registrován: pát 26. čer 2009 16:31:22
Příspěvky: 229
Obsah a úprava přihlášky +
Odmaturoval za stejný počet +
Poe +
Věk +
Mozek +
Vystupování na fóru/vývěsce +
Postava +
Rodina, práce, 2 školy, respekt (a závist) +
Další do proti-Terovské anti hip-hop aliance +

Jsem PRO.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 1:05:31 
Pytlíček
Pytlíček
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 25. čer 2009 11:39:33
Příspěvky: 92
Bydliště: Písek
Ahoj, dost mě zaskočil počet tvých craftů :D. Taky jsme si v guildě udělali pár craftů ale jak tak koukám tak to bylo zbytečný :D . Nebyl jsi náhodou v ICoH (Immortal Company of Heroes)? GM byl právě Neverminde. Pokud jsi tam byl tak se asi známe, chvilku jsem tam taky působil, dokud jsem nezjistil co je to za člověka. Vypadáš jako v pohodě týpek, griluješ (garden party mám taky rád), neposloucháš hip hop :). Začínáš se mi líbit :D


Shrnutí - hodně rozsáhlá přihláška která na mě udělala dojem, a hodně o tobě říká. Nemám další otázky. Jednoznačně PRO ;)

_________________
Ballina - rogue 12 lvl (stokař)
Snail - priest 10 lvl
Beef - druid 9 lvl
Pan Fazolka - craft (43mining, 39tink, 40lumber, 35engi)

"Život je boj. Tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošel."


Naposledy upravil Velvet dne sob 01. srp 2009 2:12:21, celkově upraveno 1

Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 1:31:56 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Registrován: čtv 25. čer 2009 12:27:52
Příspěvky: 125
jee, Brnak :twisted: .. prihlaska vycerpavajici. VT a UOAM predpokladam mas?
neni duvod nebyt PRO
Velvet píše:
... zedníka jen jednoho.

dva, Asilath a Dilphilia ;)


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 2:13:00 
Pytlíček
Pytlíček
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 25. čer 2009 11:39:33
Příspěvky: 92
Bydliště: Písek
Ketja píše:
Velvet píše:
... zedníka jen jednoho.

dva, Asilath a Dilphilia ;)


edit ;)

_________________
Ballina - rogue 12 lvl (stokař)
Snail - priest 10 lvl
Beef - druid 9 lvl
Pan Fazolka - craft (43mining, 39tink, 40lumber, 35engi)

"Život je boj. Tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošel."


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 8:29:45 
Doteď si pamatuju jak si mi prodal 2,5k shurikenu za 4gp kus, takže pokud guildě budeš dělat za 3, tak máš u mě tak velke + jaké jsi ještě nikdy neviděl :D.
Jestli jdeš za dobrým kolektivem, tak to jsi na správné cestě. Jinak Díky za fotku, aspoň víme s kým máme tu čest ;). Za mě rozhodně +


 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 9:09:39 
Jajki, myslíšm že zde nebude dkouho co řežit.. Přihláška opravdu perfektní + , craftici a aj bojova postava takze take + , ale ted negativu. Ne HipHip? to je jasne - :-D ale to bylo ze srandy takže verdikt je jasný PRO


 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 9:17:45 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Velvet: Crafti se hodí vždycky a práce na nich není zbytečná :) Jinak nebyl jsem v té alianci, já už si jméno nepomatuju, je to už pár let a byl jsem tam cirka měsíc. GM nebyl Nevermind, jen to byl podobnej "lojza", takže jsem použil jeho přirovnání pro názornost (Teda nedivil bych se, kdyby to byl tehdá on, protože některé vystupování je stejné, myslím že i věk by odpovídal, ale nebudu tvrdit co nemám 100% jisté :) )

Crypt: To zní jak kdyby sis to pomatoval nějak ve zlém :) Jistě, pro spolubojovníky jsem ochoten dělat za lepší ceny jak tento spotřební matroš, tak i brnění pro vlastní spotřebu. Předpokládám že kovář bude hotov do tří týdnů, takže pak si jen skoupím itemi na BS co půjde a bude cokoliv si budete přát :)

Ketja: Taktéž Brňák? Ventrilo stáhnu, s mapou mám problém, podezřívám ji že se mi hádá s vistama, musím na ní vyzrát, nejspíš pak hodím kompler reinstal Endoru, protože po všech pokusech už tu mám krapet nepořádek. Vidím v ní vše černě. Kdyby se našel někdo kdo na icq poradí budu rád, jel jsem podle manuálů různých ale vždy stejné, někdy ani nenajede. Ale já ji dostanu! :)

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 9:57:26 
Pytel
Pytel
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 18. čer 2009 10:18:12
Příspěvky: 812
Bydliště: Kolín
Nazdárek, čumim jak puk teda :) já nemám co řešit a jsem PRO přijetí...

No já sice moc nečtu, nikdy jsem nic nečetl z oblasti literatury co jsme brali ve škole, protože mi to učitelky znechutily a nepřišlo mi to zajimavý, ale přecijen je několik knížek, který bych si chtěl přečíst a asi to časem udělám :D protože jsou zas jiní lidi, jako třeba i ty nebo lokar, který naopak za dob studia na střední četli a holdujou tomu aspoň trochu a nestěžujou si...

Florbal jsem hrál taky, k tomu jsem chodil trénovat na závodní tancování a nechal jsem obojího taky kvůli kolenu :)

Ale celkově věk a postavy v cajku (kdyžtak ten level se ti nějak doexpí), jinak já jsem odmaturoval za 7 :P, ale s aktivitou to přehánět nemusíš, sice se na to občas na mapě nadává, ale já mám taky přítelkyni, školu (teda až od září), rodinu atd. - prostě a jednoduše se musí sehnat víc lidí, který se budou střídat sice na mapě, ale bude tak aktivních třeba 10-15 lidí permanentně, tak by pak neměl bejt takovej problém složit partu na nějakej dung

Až budeš přijatej, prohlédni si fórum, je tam už docela dost věcí, který by tě mohly okolo ultimy zajímat, pokud je nevíš, a také si zjisti ICQčka na ostatní členy guildy popř. i adepty (s tím ti nějak vypomůžem)

Jináč mapu nějak pořešíme, já osobně na kompu vařím s XPčkama ještě, ale kámoš má Visty a myslim, že neměl s mapou problém, ale taky to řešil, tak se ho kdyžtak zeptám, až přijede domů

Takže už jseš skoro náš jak je vidět ;)

(ale sere mě to, samý Brno a Ostrava :? :D )

_________________
Chlorite armed priest, rogue out of lockpicks, and so...


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 10:24:25 
Newbie
Newbie
Registrován: ned 05. črc 2009 11:38:07
Příspěvky: 23
+ neni co dodat, ale ze neposlouchas Hip-Hop a Rap mas u mne veliky minus.... a to jen tak nespravis...

_________________
Mage 10+
-= By Ivan: Kokoti přestaňte spamovat to Ventrillo!!!=-
Země se neotáčí kolem Slunce, ale kolem Endoru.


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 10:25:31 
Pytel
Pytel
Uživatelský avatar
Registrován: stř 15. črc 2009 22:26:57
Příspěvky: 337
Jsem taky PRO přiháška pěkná taky nema rád HOP HIP :) nevidím problém

_________________
Leny - Berserker - 30 + lvl
Chodak - Paladin - 17 + lvl
Gizmo - Druid - 19 + lvl
Heriet - Heretic - 14 + lvl


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 10:26:36 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Ano, s literaturou chápu, první dva ročníky jsme měli učitelku, která nedovedla četbou vůbec zaujmout. Nečetl skoro nikdo, nedala nám nic zajímavého. Ve třeťáku jsme dostali jinou. Měla perfektní přehled o literatuře, jak staré, tak nové, znala toho opravdu hodně a uměla doporučit perfektní knihy. Kdžy sem šel do nemocnice na operaci vybral jsem si některé z jejich doporučených a chytlo mě to. Důvod proč nesouhlasím se státní maturitou, předepisuje přesně co žák musí přečíst a musí to umět rozebrat. Takto tlačí mnohdy i velice kvalitní literaturu na stranu nenávisti, protože je nucená a vzniká tak ke čtení odpor. Nicméně nikdy není pozdě začít číst :)

Jinak já neřekl že neposlouchám hip hop, když se najde kvalitní, nemá důvod si ho neposlechnout. Jen bohužel pomatuju časy, kdy česká hip hopováí scéna za něco stála, za poslední 3 roky to už není ono. Texty jsou více méně stejný u každé skupiny. Ale i u hip hopu se najde kvalitní práce, která se dobře poslouchá, má dobrou melodii a inteligentní text :)

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 10:31:09 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Registrován: pát 26. čer 2009 16:31:22
Příspěvky: 229
Já taky nikdy nečetl to, co jsme zrovna probírali bejfe.. Takže v prváku jsem četl Steinbecka, v druháku antiku a renesanci, ve čtvrťáku Poa atd. ;)


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 10:35:40 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
jojo, Steibeck je fajn, četl jsem anglicky East of Eden a líbilo se mi to, z renesance bych doporučil Machiavelliho Mandragoru, byl jsem na divadelním představení a je to opravdu velice fajn, čllověk se pobaví, jak je tam hezky vystižená lidská hloupost. Nebo doporučuju přímo do Prahy do divadla, bohužel již nevím jak se divadlo jmenovalo, musel bych lovit v paměti :)

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 11:17:08 
Newbie
Newbie
Registrován: stř 01. črc 2009 18:12:17
Příspěvky: 21
To teda čumim :ugeek: tolik craftů to muselo zabrat hodně času... Paladin se nám celkem hodí akorad stym levelem budem muset pohnout. Nemam co dál říct vsechno už tu bylo řečeno za me velké +


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 11:23:06 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Registrován: pát 26. čer 2009 16:31:22
Příspěvky: 229
Tak z Mandragory si pamatuju jak jsem jsem četl v Prokopovi stručný výtah děje a bavil se už jen tím .) - Mimochodem gympl = největší spoiler v dějinách literatury :T Jinak jsem přelouskal Dona Quijota - moc fajn četba, Ivanhoea a pak pár Shakespearových her a sonetů - moc pěkný. Jinak co mám možnost tak se taky snažím číst v originále - takovej Poe česky prostě není ono. No jo ale nebudu už spamovat přihlášku, to můžem pak někdy probrat třeba v novým topicu v OT sekci? .)


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 11:28:28 
Plska
Plska
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 02. črc 2009 9:35:10
Příspěvky: 33
Bydliště: Trutnov
Nebudem to napínat. Ode mě jednoznačně + ;)

_________________
Priest Heallo - elf - lvl 19 - "Váš život je v mých dlaních"


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 11:39:30 
Newbie
Newbie
Registrován: čtv 18. čer 2009 16:09:56
Příspěvky: 22
Za me taky PRO


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 12:29:13 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Registrován: čtv 25. čer 2009 12:27:52
Příspěvky: 125
Kamule píše:
Ketja: Taktéž Brňák?


víceméně :lol: ;)


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 13:49:30 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
To jest? :p

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 14:14:09 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Registrován: čtv 25. čer 2009 12:27:52
Příspěvky: 125
brňačka ;)


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 14:57:25 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Došlo mi to pak :p A jak vůbec stříleli moride kuše ode mě? :)

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: sob 01. srp 2009 15:55:33 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Registrován: čtv 25. čer 2009 12:27:52
Příspěvky: 125
ooo :) no, sloužily dobře, dokud jsem konečně nesehnala ty superior :P


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: ned 02. srp 2009 12:33:13 
Pytlíkoid
Pytlíkoid
Registrován: ned 28. čer 2009 16:14:57
Příspěvky: 142
Bydliště: Kladno
davam + ;)

_________________
Ouš .::Berserk Ork::.17+
Dexter Morgan .::Ranger Human::.9+


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Kamule
PříspěvekNapsal: ned 02. srp 2009 15:26:36 
Pytel
Pytel
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 18. čer 2009 10:18:12
Příspěvky: 812
Bydliště: Kolín
Žádná negativa, takže PŘIJAT

LOCK

_________________
Chlorite armed priest, rogue out of lockpicks, and so...


Profil  Offline
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

Panel

Nahoru Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
Přejít na:  
 cron
Guilda Pytlíci - Ultima Online - Endor
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Design by Ercan Koc