Přihlásit se | Registrovat




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 17:04:06 
Mini tančík
Uživatelský avatar
Registrován: stř 05. kvě 2010 12:03:33
Příspěvky: 95
Zdravim Pytlici!

Me jmeno je Tori, je mi 21 a momentalne bydlim ve meste sta vezi.

Ultimu Online jsem poprve spatrila ve svych 10 letech (nekolik hodin jsem se snazila pohybovat sipkami). Mym prvnim sharedm byl Kelevar. Mela jsem tam jedinou postavu se jmenem Sarah. V dobe, kdy kelevaru odesel server otec zalozil shard Diaspar (tam jsem pozdeji pomahala stavet a dekorovat), kam presla vetsina lidi z kelevaru. Pote, co se Kelevar opet rozbehl disapar ztratil vetsinu hracu a i ja zkousela jine shardy (DP2, Moria, Shadowrealm) ani na jednom jsem nezustala dele nez tyden. V te dobe zacinala Andaria a ja se dostala do tymu a zase jsem stavela a dekorovala novy svet. Kratce pred betatestem jsem odesla. Chtela jsem zpatky na Kelevar ale Hrobar me premluvil a ja poprve spatrila svet Endorsky. To bylo asi tak pred 5 lety.
Vzhledem k tomu, ze na Endoru v dobe meho zrodu jiz nejaka Sarah existovala, zvolala jsem jmeno Tori. Jako povolani jsem chtela priesta ale tenkrat mi to vymluvili a ja se dala na zlodejinu. Zel, zlodejina mi nevyhovovala a tak jsem zkusla druida, Elanor, nyni 16lvl ale ani tohle povolani me nezaujalo a tak jsem konecne zalozila nejhezci povolani pro moji malickost, priesta Yi Min.

Momentalne tedy do me sbirky patri dva priesti, Yi Min (28) Amaya (22), Berserk Iorwen (21), Druidka Elanor (16), Zlodejka Mad Silence (11), Paladinka Tuari (16), Hereticka Tori (11) a dve remeslnice Manju(6) a Tevy(11)
Vetsina z nich klidne odpociva a probouzeji se pouze dle potreby :) Jen remeslnice Manju dosla trvaleho spanku a je mi jen pamatkou.

Hrobar me tenkrat provazel zacatky a pozdeji jsem byla prijata do guildy Wind Walkers. V te dobe jsem se postavila na sve nozky. Pozdeji jsem presla do HoT. Pak nastal velky realny presun a ja asi tak na rok byla bez pripojeni. Pote co jsem se vratila jsem ztravila nekolik prijemnuch mesicu ve spolecnosti Sanct Lor od kterych jsem presla k Fenixu. V urcity moment se Fenix temer rozpadl (ale jak uz to tak u fenixu byva, znovu se zrodil ze sveho popela) nicmene pro me uz to nebyla ta guilda kterou jsem znala a tak jsem odesla do mladicke Sierry. Snad vic nez po roce se Sierra rapidne zmenila. Spojila se s guildou Faw good a pozdeji i Blood. Stale ale Sierra mela dost lidi, ktere me tam drzeli i presto, ze se mi nektere veci vubec nelibily (prijeti lidi jako napriklad Robo a jeho pratel). Vsichni jiste vite, jak Sierra a jeji aliance dopadla. Zrodil se Legion. Snazila jsem se te guilde pomoci ale chut do hry uz nebyla a tak me vetsina Legion zna pouze z fora ktere jsem pro ne delala. To nedelalo moc dobrotu a pote, co jsem usoudila, ze v tomto novem spolecenstvi uz me vlastne nic nedrzi, odesla jsem i ja. Legion se zachoval tak, jak jsem ocekavala a ukazal i me svou pravou tvar. Jako posledni byli pyjamas. Byla jsem pozvana a prijala jsem ale po par dnech mi doslo, ze to neni guilda pro me. Nebude to spatna guilda ale ja uz se za expy a majetkem honit nechci.
Za tu dobu co jsem poprve vstoupila na Endor jsem prosla snad vsechny dungy (krom tech nejtezssich tam bych si tim jista nebyla) a myslim, ze muj um lecitelstvi neni k zahozeni. Porad se mam cemu ucit a nebranim se ozkouset v dungu dalsi postavy ktere mam. Nejvic zkusenosti mam tedy s priestem a paladinem (na solo).
C se tyce PvP tak mam rychle nohy. Chtela jsem zkusit ligu s priestem ale nikdy k tomu nedoslo a ted uz me to nijak zvlast nelaka. Neodmitam ale nebudu ta, co bude behat pvp z vlastni iniciativy.

Jak uz jste mozna vycetli, nechci se honit za levlem (i kdyz bych rada vytahla priesta na nejaky peknejsi lvl neni to prioritou) popripade majetkem. Chci si zahrat a zajit dung a pobavit se na VT a ne poslouchat hadky kdo koho kde gangoval atp.
Co jsem se doposud dozvedela o vas me jen lakalo se k vam pridat. Nechtela jsem pohoret a tak jsem se nejprve dala do reci s Bejfem. Po tom rozhovoru jsem od prihlasky upustila (vyrozumela jsem z jeho rad, ze minulost v legionu mi u vas zavre dvere na petlici). Ted jsem ale narazila na dalsi vasi dusi, Temudzina. Take diky nemu jsem se rozhodla to zkusit a doufam, ze Bejf nemel uplne tak pravdu. Libi se mi vas pristup ke hre a pristup jednoho k druhemu a rada bych se stala soucasti.

In real mam jednoho dvounoheho konicka sekterym sdilim maly bytecek v centru. Jinak se rada venuju vsemoznym vecem jako treba rucni prace (hlina hlina.. co uplacame dneska?) nebo treba brusle, kolo, kanoistika, snowboard a v neposledni rade hudba (posloucham temer vse ale nej mam Metalek)

Komunikuju obcas az prilis rada. Preferuju TS ale VT se nebranim. UOAM pouyivam ale mapu nemam endorskou takze me podle ni nikdo nenajde.

ICQ 153198649

Aby se nereklo, ze ignouruju nektere body.... http://fanatici.rajce.idnes.cz/Dobro_proti_Dobru_II_-_Kraj_mrtvych_-_vyber_fotek/#DSCN7396.JPG

S pozdravem,
Tori

P.S. s tou delkou jsem to asi fakt prehnala :oops:

_________________
Vsechny GMka tahaji za jeden provaz, jenom jinou silou a obcas i v jinem smeru.
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!

Mad Silence Elanor Tuari Yoru Amaya Yi Min Tevy Tori Iorwen


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 17:24:44 
Nyny
Nyny
Uživatelský avatar
Registrován: pon 31. srp 2009 11:00:50
Příspěvky: 717
Zdravím a přeji hezký den.
O tom, že se chystáš sepsat přihlášku k nám jsem byl informován už předem a trošku jsem obával, za jaký konec to vemeš, ale k mé radosti jsi to vzala za konec správný a tvá prezentace se mi líbí. Obvykle jsem docela kat většiny přihlášek, respektive lidí, kteří prošli mnoha guildami a zvláště pak takovými, kterými jsi prošla ty.
Nebudu se tu snažit hanit tvou přihlášku na základě působení v guildách, o jejichž charakteru si myslím své. Nikdy jsem na tebe neslyšel nic špatného a sama ses asi taky nepodílela na utváření jejich "image", potažmo nikdy jsem o ničem takovém neslyšel.
Ja jsem tedy prozatím spokojen, ač se to nestává často a počkám, co na to mí kolegové.

Mhmm, ale přece... napadla mě taková otázečka, ke konci jsi zmínila, že používáš mapu svou. V případě přijetí by však bylo nutné, abys byla v době nějaké té výpravy na naší mapě.

_________________
Obrázek


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 17:28:10 
Sekretářka
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 08. říj 2009 17:06:35
Příspěvky: 381
Ahoj Tori,
po dlouhé dobe zase jedna z prihlasek kde na prvni pohled neni snad co vytknout. Nevím jestli jsme se nekdy videly ve hre (pro apha my holky jsme se videly), ale neco me tvé jmeno pripomona a neni mi uplnenezname. Priesty na vyssim levelu mame v soucasne dobe asi tri , ale verim,že každy dalsí priest se hodi. Preci jen by si nasi priesti zasli mozna i jiny char. Mnohdy jim beztak, ale nezbyde nic jineho nez jit opet priesta.
Toho, že jsi bývalá Sierracka a Legionacka bych se zase az tak nebala. Verim, že Pytlíci naji soudnoust a dokazi soudit cloveka jako jednotlivce a ne jen podle sve historie či z dolechu. Tudiž abych to shrnula vse zalezí jen a jen na tobe.

A jen malinka otazecka Jak casto býváš INGAME aktivní?
Studujes? pokud anotak copak.
A pokud pracujes tak cim se zivis??


Zatim ahojky Dash

_________________
Objevila se ......... a nastal chaos, zmatek a panika!!!

Dash - Heretic 34+ lvl !!!
Hippokrates - Priest 22 lvl
Jill - Berserk 24 lvl
Vipera Evanessca - Rogue 28 lvl
Snoopy - Druid 20 lvl

Phoennix - Craft - fisher 21 lvl


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 17:31:23 
Mini tančík
Uživatelský avatar
Registrován: stř 05. kvě 2010 12:03:33
Příspěvky: 95
Jezismarja píše:
....ke konci jsi zmínila, že používáš mapu svou. V případě přijetí by však bylo nutné, abys byla v době nějaké té výpravy na naší mapě....


Zdravim te.

Dekuju za tvuj pristup.
S tou mapu jsem to trochu spatne zformulovala. Pouzivam klasickou UOAM ale mam tam nahrana data z Andarie takze nefunguje trackovani (teda funguje ale dost podivne) Takze me uvidete treba v bazinach ale pritom budu uprostred daugasu. Casem to nejspis predelam tak ci tak ale pokud by to mel byt problem, tak je to otazka chvilky.

_________________
Vsechny GMka tahaji za jeden provaz, jenom jinou silou a obcas i v jinem smeru.
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!

Mad Silence Elanor Tuari Yoru Amaya Yi Min Tevy Tori Iorwen


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 17:38:45 
Mini tančík
Uživatelský avatar
Registrován: stř 05. kvě 2010 12:03:33
Příspěvky: 95
Dash píše:
...
Jak casto býváš INGAME aktivní?
Studujes? pokud anotak copak.
A pokud pracujes tak cim se zivis??
...


Byvam na ICQ pripadne mape temer porad. Ingame kdyz je cas ale uz to neni tech 8 hodin denne jako za casu zakladni skoly ci gymnazia. Od Zari to bude asi zase trochu jinak ale jak to zel sama nemam poneti.

Studium studium. To je u me docela slozite ale ano, od zari opet na denni stuidum stredni skoly (to je taky, kdyz vyrustate v zahranici a pak si vas rodice prehazujou co by 3/4roku) Nu takze mam co dohanet.

Ackoliv studuju tak se musim i zivit takze delam na Helpdesku v oboru IT ale zadna specialistka nejsem. Umim 2 svetove jazyky coz mi zajistuje momentalni zamestnani.


Edit: Zapomnela jsem doplnit jednu vec. Z nostalgie jsem zalozila opet guildu Wind(Ze stejneho jsem odkupovala od Aphexe dum v druidech-Windhouse). Nema fungovat jako guilda ale pouze byt pripominkou pro ty, kteri na Wind vzpominaji v dobrem. Na sounu jsou momentalne vsechny me postavy (8) a GS stoji primo u meho domu (Windhouse).

_________________
Vsechny GMka tahaji za jeden provaz, jenom jinou silou a obcas i v jinem smeru.
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!

Mad Silence Elanor Tuari Yoru Amaya Yi Min Tevy Tori Iorwen


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:00:10 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Ahoj Tori,
my jsme se spolu již bavili, já nemám co dodat. Aji o tom stonu. Osobně bych neviděl problém v tom, že by se tam dala Aliance. Já bych si asi taky nechal stone Pytlíků, i kdybych na něm měl mít jen crafta. Když se jedná čistě jen o vzpomínku, nevidím tam žádnej problém. Není to ani název, kterje by byl spojen s nějakou špínou.

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:02:07 
Šourek
Šourek
Uživatelský avatar
Registrován: čtv 06. srp 2009 18:19:19
Příspěvky: 504
to nostalgicke znovuzalozeni gildy docela chapu, koneckoncu i ja sam jsem mel neco podobneho v planu :) ale casem jsem zjistil, ze stejne nad hlavou nosim radeji Pytlik, navzdory svym dobrym vzpominkam na doby davno minule..

osobne nemam moc na co bych se zeptal, vsechno dulezite uz si napsala do prihlasky (coz se nam tady stava zridka), plus mas u me bonus za toho elementala :twisted:
jinak s tou mapou bys na to dojela spis ty, kdyz bys zapla paniku a na mape byla o pul sveta jinde, nez ve skutecnosti :D

_________________
majty šourek afeksisko, aka Dilema
, Tumor, cmdr. Keen / Ooya the magician

"-- xxx, 23:28:12: neříkal jsem ti, že kvalifikací kecat mágovi do zdění je díra do prdele? :-D"

Du kommst zu spät!

Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 19:21:07 
Mini tančík
Uživatelský avatar
Registrován: stř 05. kvě 2010 12:03:33
Příspěvky: 95
Paniku stejnak pouzivat neumim (kdyz jsem mrtva, tak panika smysla nema) ale casem to predelam ;)

Za elementala jsem si to docela uzila. Na podzim ze me bude mravenec

_________________
Vsechny GMka tahaji za jeden provaz, jenom jinou silou a obcas i v jinem smeru.
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!

Mad Silence Elanor Tuari Yoru Amaya Yi Min Tevy Tori Iorwen


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 17:24:19 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Uživatelský avatar
Registrován: ned 09. srp 2009 20:45:12
Příspěvky: 243
Ahoj Tori.

V privátní sekci fóra bylo založeno hlasování. Verdikt se dozvíš během několika následujících dnů a bude zvěřejněn zde. Zatím případně sleduj tento topic, kvůli případným dotazům, ale myslím, že ve tvé přihlášce už je napsané vše potřebné.

s pozdravem Smíšek

_________________
Smíšek - druid (human) - 34lvl
Lee - ranger (elf) - 30lvl
Lethys - ice mage (drow) - 28lvl
Ariadne - heretic (elf) - 27lvl
Katy - rogue (half-elf) - 27lvl
Rorschach - berserker (orc) - 23lvl


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 20:23:20 
Mini tančík
Uživatelský avatar
Registrován: stř 05. kvě 2010 12:03:33
Příspěvky: 95
Ahoj Smisku,

diky za info. Uprime doufam, ze nekolik dni to trvat nebude. Trpelivost neni moje silna stranka. :oops: ;)

_________________
Vsechny GMka tahaji za jeden provaz, jenom jinou silou a obcas i v jinem smeru.
Shhht! Or the voices in my head will have to shout!

Mad Silence Elanor Tuari Yoru Amaya Yi Min Tevy Tori Iorwen


Profil  Offline
 
 Předmět příspěvku: Re: Yi Min
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 14:01:59 
Zlý GM
Zlý GM
Uživatelský avatar
Registrován: pát 31. črc 2009 23:17:54
Příspěvky: 1285
Bydliště: Brno
Přijata, locked

_________________
Není na světě hodnějšího člověka než sem já, tak tu na mě buďte hodní!
Kamule Paladinka 30+ lvl
Temudzin Tink 122, Coooking 94
Melanom Necromancer 30+

Tem - takové to malé GM

https://www.youtube.com/watch?v=IXFFXcKYZck


Profil  Offline
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

Panel

Nahoru Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
Přejít na:  
 cron
Guilda Pytlíci - Ultima Online - Endor
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Design by Ercan Koc