Přihlásit se | Registrovat

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: eofa borci
PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2009 0:46:41 
Borci si delate prdel ne?:D jako jediny cotu hraju dlouho sem mel zajem naucit kamarada hrat alke jak vydim ste fakt banda dementu se proberte ze fotku a ze prihlaska vam nic nerekla se jako dete tezce bodnout :-D mfakt jako mel sem o vas vysi mineni no ale tohle je fakt moc jdete si honit nad tou svou imba guioldou a ne tady zbytecne zalagovavat endor stejne vyc jak 20 vam nedavam pak se zacnete hadat a ahoj...proste ste vylizanci vytahnete si mozek z prdele vypnete pc a jdete ven...asi by vam to i prospelo podle tech postu polovina vam neni ani 15 takze zkusenosti by vam bodliu sem zvedav az na vas budu nabihat do dungu co vy hrdinove budete delat mno...takhle byste meli aspon protekce ale komu neni radno tomu neni pomoci a pokud se neseberete tak skoncite driv nez ste vlastne vubec zacali...a este nez budete mit naky debilni pripominky borci 30 lvl na tomhle shardu jde naexpit za mesic...sice 24 hodin u pc ale tak team play je team play ale takhle jen diky tomu zeje z oe stejne jak STE fakt hrubi nikoho ste neznali jen ste kdysi cosi kdesi slyseli a ste zakomplexovani mali retardi a nevidite si ani na spicku pindika...mno pokud teda nejaky mate...takze se kurwa dejte dohromady a nehrajte se na zadne ownery kdyz uz neudrzite ani sebe natoz nekoho jinyho...neco jako PvP vydela kupa z vas max v maly bance a to este kdyz se gangovalo takze jako borci vzchopte se nebo ode me a od zbylich cervenych hracu neuvidite nic jinyho nez sedou obrazovku prazdnou banku oci pro plac spocenou prdel a vlka k tomu TAKZE SE KOUKEJTE KURWA PROBRAT SEC MI Z VAS PUKNE KOKOT !!!

Předmět příspěvku: Re: eofa borci
PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2009 1:29:18 
Pytlíkonátor
Pytlíkonátor
Takze jsme to probrali a ok, presvedcil si nas, berem te. Napis TJovi o pristup do clenske sekce a ohlas se ostatnim clenum guildy na icq. :lol: GTFO :arrow:

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2009 8:18:54 
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

L
O
L

hadam ze nam nereknes kdo vlastne ses? protoze nekdo takhle mocnej ma jiste na Endoru velky jmeno.

PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2009 10:11:58 
Pytlíček
Pytlíček
Citace:
ze fotku a ze prihlaska vam nic nerekla se jako dete tezce bodnout
ja se pujdu jen lehce bobnout, ale nic to nemeni na to ze si neumis precist vzorovou prihlasku a zapamatovat si veci, ktery v prihlasce maj bejt
Citace:
jdete si honit nad tou svou imba guioldou
my jsem snad imba guilda? Ze jsem si nevsiml.
Citace:
stejne vyc jak 20 vam nedavam
:D tobe davam maximalne joinuti do cechu fighteru
Citace:
podle tech postu polovina vam neni ani 15 takze zkusenosti by vam bodliu
zklamu te, praktiky SM neprovozuji takze te nezaskolim, kdyby mi bylo aspon tech 15 tak ti predvedu pravej soft do zadecku :)
Citace:
30 lvl na tomhle shardu jde naexpit za mesic...sice 24 hodin u pc ale tak team play je team play
mas mesic na to abys mi ukazal tebou vyexpenyho chara na 30 lvl. Jestli to nezvladnes, jses "fakt hrubej" jak si naz nazval :D
Citace:
nevidite si ani na spicku pindika
no a co tak mam velky bricho, mozna ze je to jedine dobre ze si na nej nevidim, aspon muzu rict zensky co predemnou kleci "Pohraj si s nim"
Citace:
takze se kurwa dejte dohromady
...kam sem jen dal to oko? :?:
Citace:
neco jako PvP vydela kupa z vas max v maly bance
kdyz uz chces udelat dojem, tak si k sobe vem knizku cesky gramatiky. vIdela. Jesli mas cas tak zitra v 17:00 pred malou bankou, budu tam s Velvetem, a predvedes mi poradny PvP, protoze s magem mam mezery tak mi s tim pomuzes.

Jinak shrnuti k tomuhle tvymu postu. Neukodilo by ti naucit se prijimat negativni nazory, kdyz k tobe nekdo bude neco spatnyho mit, tak se z toho pouc. Jenze tobe lidi musi rikat jen dobry veci, za ty spatny se spis naucis par hustokrutorskej vyrazu, a natres nam tu s nima rit co? Prijemne pondelni rano.. Este speka a zustane mi rozum stat nad lidskou hlouposti.

Pan Fazolka - craft (43mining, 39tink, 40lumber, 35engi)

"Život je boj. Tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošel."

Profil  Offline

PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2009 11:59:44 
Administrátor
Administrátor
Dostal ban via E-mail.
takže sem stejně píšete zbytečně :p
ale joke je to opravdu legrační, což? :mrgreen:

Profil  Offline